Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
Szolgálati jelentés. Hogy ebből ne legyen több probléma, vagy félreértés, a tudnivalókba felvettem a 3 legáltalánosabb témát, amit tiltott ebben a topikban. Mind a három esetében találhatóak erre a célra szánt források, de ezeket itt nem népszerűsítjük.
Ma felmerült, hogy a második téma miért tiltott: a könyvolvasó gyártók közül az Amazon az egyetlen, amely hallgatólagosan sem tűri el a rendszerének esetleges módosítását, lehetséges leválasztását az Amazon ökoszisztémáról, folyamatos rendszerfrissítésekkel próbálja megakadályozni ezeket a kísérleteket. Állásfoglalásuk szerint nagyon komolyan veszik a biztonsági és adatvédelmi kérdéseket, nem bátorítanak és nem is támogatnak semmilyen etikátlan gyakorlatot, beleértve a jailbreaket is. Ezt a gyakorlatot itt is követjük.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
hockeyapu
aktív tag
válasz LittleBiG007 #22488 üzenetére
Bocsi !
De azért jólesett!Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
válasz Apollyon #22495 üzenetére
Ha már Kobo, használ valaki Plato-t [link]? Egy teszt [link] szerint (Nickel a gyári olvasó):
Gyorsaság: Plato > KOReader > Nickel
Szolgáltatások és testreszabhatóság: KOReader > Plato > Nickel
Felhasználói felület és megjelenés: Plato > KOReader / Nickel
Használhatóság és menürendszer: Plato > Nickel > KOReader
Közösség: Nickel > KOReader > PlatoKi állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Apollyon
Korrektor
válasz LittleBiG007 #22496 üzenetére
Csak kérdéseim vannak, mert az egész internet az ellentétjét állítja mint te, és az legalább meg is indokolja. Miért nem igaz? indokold meg légyszíves. Csak hogy tegyük tisztába a dolgot nyilvánosan, mi a gyakorlati különbség az amazon zárt szoftvere és a kobo zárt szoftvere között? Mert az ászf-ben lévő szabály amelyre rámutattál itt totál irreleváns.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Apollyon #22495 üzenetére
"Ja értem, akkor töröld az összes kobo patches hozzászólást is, mert az is ugyanannyira illegális (tehát nem az) mint a Kindle jailbreak."
Sajnos ez így ebben a formában nem igaz.
És kérem, ha még van megjegyzésed, privátba légy szíves.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz LittleBiG007 #22494 üzenetére
Ja értem, akkor töröld az összes kobo patches hozzászólást is, mert az is ugyanannyira illegális (tehát nem az) mint a Kindle jailbreak.
Felőlem ne engedd, de csak feleslegesen húzod le, és teszed rosszabbá a topikot, amellett hogy az összefoglalóval meg nem törődsz.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Apollyon #22493 üzenetére
Nem én töröltem, én csak moderálásra jelöltem, mint a III/10/10 szabályzat megsértése. Szerintem egyértelmű,. A Kindle fórumért nem én vagyok a felelős. Reklamáció esetén szerintem inkább keresd a moderátorokat. Amíg én vagyok a topikgazda, én nem engedem. Vannak erre a témára egyéb fórumok, ez itt nem az.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Apollyon #22485 üzenetére
Tökéletesen, nekem is ebből lett elegem. Mennyit kellett várni a saját betűtípusokra is! És most, a 21. században is csak 3 margót (amiből a legkisebb is túl nagy), 3 sorközt, és gyakorlatilag 5 betűméretet választhatok (a többi már elképesztően nagy, inkább nagyobb olvasót vennék, ha 6 fölötti méretet látnék csak jól), nem tudja az összes szótárat végigkeresni egy szóért, valamint nem tud több szavas kifejezéseket keresni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz LittleBiG007 #22482 üzenetére
Csak Androiddal próbáltad a saját AZW3-akat a Kindle app-ban vagy iOS-sel is?
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
consono
nagyúr
válasz LittleBiG007 #22488 üzenetére
Jogos. Nekem nincs bajom a Kindle-vel, meg amit az Amazon csinál vele, eddig sem volt. A legsmoothab experience. Mint az iPhone...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Apollyon
Korrektor
válasz hockeyapu #22484 üzenetére
Alapjáraton amúgy nem rossz készülékek, teljesen jók könyvolvasáshoz, csak a szoftverkörnyezet lehetne nyíltabb meg testreszabhatóbb. Ki tudja, lehet pár év kérdése és megoldják a dolgot.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
hockeyapu
aktív tag
A homlokomra van tetoválva, hogy kindlet soha!
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
MODERÁTOR
válasz Oldman2 #22481 üzenetére
Én is így értelmeztem, de pont azért gondolom, hogy nem kizárt a natív formátum támogatás a dedikált készüléken, mert support-nak írja az e-mailben a kindle app epub kezelését.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz koncsik #22480 üzenetére
Még jó, hogy belekerül majd a Kindle app-ba is, bárhogy is oldják azt meg. Ahogy csendes kolléga is írta, ez az egyik lényege az új fejlesztőeszköznek, hogy egységesítse a platformokat. A dedikált olvasók új felhasználói felülete - ami akkor utálatot váltott ki, hogy csak pislogok - erősen hasonlít a Kindle app felületére.
Oldman2: én inkább kfx-re tippelnék, de a lényegen nem változtat.
Oldman2: Nem vagyok benne biztos. A Kindle app jelenleg is támogatja a saját azw3-akat, egy megadott könyvtárba kell bemásolnod és akkor tudod olvasni. Teljesen logikus lenne, ha az ide bemásolt epub is olvashatóvá válna valahogy. De majd meglájuk.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz LittleBiG007 #22479 üzenetére
We’ll also be adding EPUB support to the free Kindle app for iOS and Android devices - gondolom, akkor a kindle kütyükbe is bekerül...mit jelent a support? Elvileg támogatást, de ettől még igazad lehet
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
LittleBiG007
Topikgazda
Várjuk ki a végét, nem biztos, hogy ez olyan forradalmi újdonság lesz. A cikk végén a frissítés azt mondja, valószínűleg nem natív epub támogatás lesz, hanem konvertálás. Na de olyan meg már volt eddig is, csak most lehet, hogy a konverter az olvasóba kerül.
-
Apollyon
Korrektor
válasz arcsin #22477 üzenetére
Vagy csak ciki PR szempontból, hogy elbukott a saját formátumuk az epubbal szemben, és/vagy meg akarják nyerni azokat a usereket is, akik csak az epub hiánya miatt kerülték az amazon ökoszisztémát. Így elássák a dolgot jó mélyre, mert ha úgy teszünk, hogy meg se történt, akkor az hátha tényleg olyan, mintha valóban nem történt volna meg...
-
arcsin
senior tag
Egyik szemem sír, a másik pedig nincs meggyőzve arról hogy a jövőben kindlet vásároljak.
Örültem amikor olvastam hogy támogatni fogják az epubot végre, de ehhez miért kell elvenni a mobit? Mert régi és nem támogat bizonyos fancy dolgokat? Akkor txt -t is elvehetnék ennyi erővel szerintem.
Jól tud jönni a mobi szerintem, hogyha régebbi digitalizációról is van szó, vagy csak fallback formátumnak. Nem panaszkodom, csak elég bullshit, és megtarthatták volna, de biztosan üzletpolitika meg mitudomen, nem lehet fenntartani ennyi formátum támogatását ép ésszel egy olyan cégnek mint az amazon .[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #22473 üzenetére
Jött is e-mail:
Dear Kindle Customer,
Thank you for using the Send to Kindle service to send personal documents to your Kindle library. We wanted to let you know that starting August 2022, you’ll no longer be able to send MOBI (.mobi, .azw) files to your library. Any MOBI files already in your Kindle library will not be affected by this change.
MOBI is an older file format and won’t support the newest Kindle features for documents. Any existing MOBI files you want to read with our most up-to-date features for documents will need to be re-sent in a compatible file format.
Also, compatible formats now include EPUB (.epub), which you can send to your library using your Send to Kindle email address. We’ll also be adding EPUB support to the free Kindle app for iOS and Android devices and the Send to Kindle desktop app for PC and Mac.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
válasz koncsik #22473 üzenetére
Az olvasó nagyban befolyásolja, hogy kitől vesznek digitális könyveket.
Itt az írják, hogy a teljes amerikai könyvpiac (papír és e-ink együtt) 2022-ben 33 milliárd dollár lesz: [link] . Ennek a 17-28%-a az eBook: [link] [link] . Az eBook-nál az Amazon részesedése valahol 67-81% közötti, a Barnes&Noble részesedése 9-25% lehet, Apple Books 5-6%, a Kobo 3% alatti. A B&N és a Kobo epub formátumot használ.
Az olvasók éves forgalma világszerte kb. 460 millió dollár volt 2020-ban [link] és - legalábbis némely előrejelzés szerint - jelentősen csökkenni fog, mivel az egyéb mobil eszközökön (okostelefon, tablet) az egyre nagyobb és jobb minőségű kijelzőkön egyre többen olvasnak.
Összességében Amazonnak az ebook a nagy üzlet, az olvasóval a lényeg az olvasó beterelése aboltjukba.
A Java lecserélése React Native JSX-re (javascript és xml markup) segíteni fog abban, hogy mindenféle eszközre (iOS, android, FireOS és az olvasók) a megírt kód nagy része használható legyen és egységes legyen a felhasználói felület [link].
A nagy kérdés, hogy milyen DRM-eket fog támogatni az Amazon. Nyilván az Adobe Digital Editions a leggyakrabban használt. De ha például támogatnák a Readium-ot vagy más DRM-et is [link] , akkor az egészen érdekes helyzetet teremthet.
Az sem véletlen nyilván, hogy E ink (mint vállalat) a Gallery 3-mal [link] próbálja az e-ink olvasókat életben tartani, bár az 1500ms-os frissítési idő még mindig elég sok. Másik oldalról a Kaleido 3 - mint e-ink-CFA hibrid kijelző - jövője ár és képminőség szempontjából is kérdéses, persze jelenleg a valódi color e-ink-nél sokkal gyorsabb.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
MODERÁTOR
válasz hockeyapu #22472 üzenetére
A cikket csak átfutottam, de a Java lecserélése a magyarázat, úgy tűnik...
Annyira nem zavar, túl sok (e-)olvasónk van, de valóban nem érzem nagy áttörésnek Kindle szempontból, sőt nem gondolom nagyon bölcsnek. Nyilván ők értenek (vagy legalábbis nekik kellene) hozzáérteni[ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
aktív tag
Az Amazon Kindle 2022 végén már támogatja az EPUB-t !
Gyorsan kapcsolak ![ Szerkesztve ]
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
-
MODERÁTOR
válasz bandras0226 #22466 üzenetére
elvileg:
To verify your Kindle on Amazon, go to “amazon.com/code” and enter the 6-digit verification code that you may have received.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bandras0226
aktív tag
https://prohardver.hu/tema/kindle_3_avagy_a_megfizetheto_aru_ebook_olvaso/hsz_26270-26270.html
Erre lenne ötlete valakinek?
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
-
consono
nagyúr
válasz LittleBiG007 #22455 üzenetére
Nekem is a Dibook jött be legjobban.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
schor
tag
válasz LittleBiG007 #22455 üzenetére
Köszönöm szépen Nektek, már nézem is! 😊
-
schor
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Ti honnan vásároltok könyveket? A Libri, Bookline oldaláról sokat vettem már, de nagyon kicsi a választék a hagyományos könyvekhez képest.
Nem Magyarországon élek, de olvasni legjobban az anyanyelvemen szeretek, és az ebook ideális -lenne, de olyan sok könyv van, amit szeretnék elolvasni, de nem elérhető ebben a formában.
Tudnátok ajánlani online áruházat vagy bármit is ehhez?
Köszönöm szépen 🙂 -
-
Ajándékok
aktív tag
válasz laracroft #22449 üzenetére
Ez szerint az nem a könyv.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
coco2
őstag
-
LittleBiG007
Topikgazda
A gugli a barátod: https://www.alinea.hu/megragad
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Van egy isbn-em, a könyv angolul jelent meg: isbn-13: 978-1-4000-6428-1
A kérdés: meg lehet-e megállapítani, hogy készült-e magyar fordítás arról a könyvről? Ha igen, hogyan?
A tippeket előre is köszönöm
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
-
Ajándékok
aktív tag
Kobo Libra H2O -ról lenne egy kérdésem:
A könyvek listáját meg tudja jeleníteni directory struktúrában is a file nevekkel, mint egy átlagos file kezelő?Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
hockeyapu
aktív tag
Senkinek nem hozott véletlenül újfajta színes olvasót a nyuszi ?
Csak azért, hogy végre megtudjuk hagyományos módban ugyanolyan jól lehet-e olvasni mindenféle fényviszony mellett mint a nem színesekkel .Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
LittleBiG007
Topikgazda
Valamit mindig meg kell nyitni. Kobo-n a View Details-t.
A második, katalógusos megoldásnál egyben van minden.Egyébként pedig nem jó, ha valami ugyan nem túl kényelmes, de legalább van?
Régebben az első megoldást azzal egészítettem ki Kindle-n, hogy címkéket (tags) szögletes zárójelek közé tettem, úgy írtam be. Így például könnyen listázni tudtam a könyveket témakör szerint. A Search-höz beírtam, hogy [Crime] és már kaptam is a listában a krimiket.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz LittleBiG007 #22439 üzenetére
Na jó, de ahhoz meg kell nyitni a könyvet, ha meg akarod nézni a fülszöveget. Nem túl kényelmes megoldás.
-
Bozek
nagyúr
válasz LittleBiG007 #22436 üzenetére
Mobi esetében a PocketBook se szereti megjeleníteni a borítót, de az epub tökéletesen megy. Csak azt meg a Kindle nem kezeli.
-
LittleBiG007
Topikgazda
-
jlaudio
tag
válasz geotom #22425 üzenetére
Pont emiatt nem vettem Kindle olvasót (meg az epub támogatás hiánya miatt) a Kobo viszont tudja és számomra nagyon hasznos, nekem is több száz könyv van az olvasón és sokszor használom ezt a funkciót. Az előző olvasóm egy Nook simle touch ezt nem tudta és megfogadtam, hogy ha majd veszek egy új olvasót akkor csak olyat ami tud fülszöveget megjeleníteni.
-
LittleBiG007
Topikgazda
Csak hát a Nován ott a lehetőség a Calibre Companion telepítésére... Kipróbáltam, tökéletesen működik. A mappáját hozzáadtam a kezdőképernyőhöz, így végképp csak akkor kell elindítani, ha metaadatokat akar az ember csekkolni. Olvasás mehet a szokásos módon a Library fülről.
-
@Pal
tag
válasz LittleBiG007 #22430 üzenetére
A Nova se tudja (pedig nem Kindle), ami kissé bosszantó, mert egy halom "fülszöveget" készítettem, én se emlékszem mindenre.
Emellett ma igazi örömöt okozott a fejlesztő. Jött egy frissítés, és az előző frissítéskor eltűnt jegyzeteimet megint láthatóvá tette. Így lehet elérni, hogy örüljön a felhasználó, anélkül, hogy bármi előrelépés lenne.
-
geotom
tag
válasz csendes #22426 üzenetére
Úgy látom vígan elbeszélünk egymás mellet A címet, írót borítót perszehogy megjeleníti! Csakhogy mint írtam én a metaadatban lévő fülszöveget hiányolom!!! A könyv rövid összefoglalóját! Amit pl.a Kobe meg tud jeleníteni. Én nem az Amazonon meg a calibrében akarom látni, hanem az olvasón, ahol van már vagy száz könyv és már nem mindre emlékszem, hogy miért van az olvasón! Nem véletlen teszem bele a calibrevel, hátha egyszer láthatom is
De hagyjuk is, mert ezexerint még mindig nem tudja
No béke! -
válasz geotom #22425 üzenetére
Dehogynem tudja megjeleníteni, különben nem látnád a könyv címét és szerzőjét. Ha egyéb metaadatokat szeretnél megnézni, akkor azt egyrészt az online (például Amazon) vagy saját (például Calibre) könyvkatalógusokban lehet látni.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
geotom
tag
válasz csendes #22418 üzenetére
Hát a metaadat az ami belekerül a könyvbe. Calibre-vel teszem bele um. cím, szerző, kiadás dátuma, kiadó, rövid leírás (fülszöveg). Ez a metaadat! Fontos mert régebbi könyvet már nem feltétlenül emlékszem hogy miről szól 😀 Na ezt nem tudja megjeleníteni! Reméltem az újabb kiadások már igen, de ezek szerint nem. A pc-s kindle program megjeleníti!
Köszi! -
hockeyapu
aktív tag
válasz hockeyapu #22421 üzenetére
Húsvét van, be vak b'va' ! Nem Mécs Károly , hanem Bács Ferenc előadásában ment a rádiójáték "A holtak nem vetnek árnyékot" című Zsoldos Péter könyvből !
-
Ébri
senior tag
válasz hockeyapu #22419 üzenetére
Én szoktam hangoskönyveket hallgatni pl. kertészkedés közben, s vannak azért elég jók, pl. én Rudolf Péter felolvasásait szeretem, de ezen kívül is elég sok van. Nekem a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége hangoskönyvei tűnnek borzalmasnak, ha jól értem ott elvárás volt, hogy ne adjanak bele érzelmet, de ezzel számomra az élvezeti érték is nulla köré csökken.
-
hockeyapu
aktív tag
Nyomják a hangoskönyveket , már autóban is [link] !
Nekem nagyon nem jön be, amikor felolvassák a könyvet , elalszom és az vezetés közben nem igazán célszerű ! Én olvasni szeretek, de ha már narrátor, akkor....
Az etalon, amikor Mécs Károly felolvasta Zsoldos Péter 'A Holtak nem vetnek árnyékot" című scifi regényét !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
válasz geotom #22417 üzenetére
Pontosan milyen metaadatokra gondolsz? Eddig is tudta olvasni a szerzőt, könyv címét, a borítót, műfajt. De ha a "sideloaded" konvertált állományban nincs benne a metaadat, akkor azt először be kell vinni és át kell tenni Kindle-re, például [link]
Egyébként kevés különbség van a PW4 és PW5 firmware között, nyilván az egyik a színhőmérséklet megvilágításnál.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az új Kindle PW tudja e olvasni a rátöltött könyv metaadatait? Vagy még mindig nem sikerült megoldaniuk?
Kösz! -
tvamos
nagyúr
En nem latok eppkezlab tokot a Pocketbookomra. Meg szerencse, hogy nem viszem sehova.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
scrtaft
tag
Köszönöm a válaszokat.
Egy kérdés még Kindle-nél a reklámos az miben nyilvánul meg?
Első bekapcsoláskor van, olvasás közben? Hogy kell elképzelni? -
JamesFinn
senior tag
válasz scrtaft #22404 üzenetére
Thd3 2db gyari origami tokot "fogyasztott" el, vagyis ahogyan előttem írták, a tok sarka repedt meg. Most PB 740-em van, annak a gyari tokja (sima fekete) meglehetősen passzos, pluszban van egy alzás rettenet, az viszont valamivel tágabb. De kijelzővel nem volt gondom.
-
fattyu
veterán
válasz scrtaft #22404 üzenetére
740ekkel volt elég sok ilyen gond.
Nekem is az volt és szoros volt a tok de az egyik fül repedt el egy hajszálnyit így engedve a feszítésen és nem az olvasó nyekkent meg.
De itt a topikban is volt - ha jól emlékszem nem is egy- áldozat akinek a tok nyírta ki a panelt.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
consono
nagyúr
válasz tsabeekaa #22405 üzenetére
Érdekes dolog ez a PB tokokkal... Nekem a Coloron valami utángyártott, de jó minőségű van, az Alzáról vettem annó, semmi baja. Az anyós PB-jéhez amit vettem, az ránézésre ugyan olyan, mint az enyém, de egy év alatt eltört az alja mindkét oldalon (szerencsére nem az olvasó)...
-
tsabeekaa
aktív tag
-
scrtaft
tag
válasz JamesFinn #22403 üzenetére
Hali
Az volt az úgy néz ki. Köszi a segítséget.Olvastam hogy a PB Touch Lux 5 kijelzője magától tönkremegy (csíkosodik) és nem igazán gariztatják "nem rendeltetésszerű" használat miatt.
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?Azt néztem ki mert van benne warm light és nem 70k. (Kindle PW4 ben nincs warm, de ha jobb a kijelző lehet ezt választjuk mégis)
[ Szerkesztve ]
-
scrtaft
tag
Sziasztok.
PB Touch Lux 4 hez lenne kérdésem.
Kipróbálásra van nálam alapvetően tetszik a magyar menü és a gombok miatt jobban mint egy Kindle legalábbis számomra.
Olvasás közben viszont bedob képeket amik most már kezdenek idegesítőek lenni.
[kép] [kép]Ez micsoda és ki lehet-e kapcsolni? Ez ilyen reklámféle?
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 - 13" (2024) - 128GB - asztroszürke (space gray) - 3 év garancia - prémium tokok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest