Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Mi az az "Icarus"?
Itt mindent javítanak, ami e-book olvasó:
https://kindleshop.hu/szerviz
Nekem Kobo Aura One-ban cseréltek nem egyszerű módon akkut. Az Aliról vett akku nem tartalmazott egy fontos áramkört.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Duni
friss újonc
Sziasztok, tud valaki szervizt ahol Icarust javítanak? Be akartam kapcsolni, nem kapcsolódott be és addig nyomogattam a gombot míg beragadt😳 Így most továbbra sem kapcsol be, pedig a jelzőfény világít.
-
Narxis
nagyúr
válasz frankstork #21395 üzenetére
Kapcsold PC-re, hátha...ha az se akkor reset.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Cyone
tag
-
frankstork
aktív tag
Halló. Olyankor mi a szitu mikor Alcor Myth LEd uraságot töltésről leveszem, töltő képernyő marad, és semmi sem reagál? Finish neki?
-
meoindil
aktív tag
válasz sludgeboyx #21392 üzenetére
Már kijött a PaperWhite 5 [link]
Nekem egyébként már a PW4-ben is működik az inverz megjelenítési mód. Nem tudomm megéri-e az újabb, ha tudsz jó áron venni PW4-et. -
sludgeboyx
tag
Sziasztok
Feleségemnek szeretnék karácsonyra egy ebookot venni viszont minél jobban beleásom magam annál nehezebben tudok választani.Átnéztem az ajánlót, az árukeresőn a véleményeket nos maradt a Kindle PaperW4 viszont az lenne a kérdésem érdemes most megvennem vagy jön ki még ünnepekig vmi alternatíva ami esetleg szebb jobb nagyobb felbontás stb...,cirka egy 50e áldoznék erre a célra.
köszönöm -
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Skynet258 #21390 üzenetére
Én nem cserélném le a Nova 3-at Nova Air-re. A kisebb akksi miatt nekem azonnal felejtős. Jelenleg egyebként nincs olyan olvasó a piacon, amit el tudnék képzelni a Nova 3 helyett. Megszoktam a szabadságot, értsd ez alatt a saját olvasási környezet kialakítását, hosszú üzemidővel párosulva. Én sem jegyzetelek soha könyvbe, csak papír-toll helyett használom, mert mindig kéznél van.
Ha valaki nyelvtanulóként idegen nyelven olvas, szerintem az jár a legjobban a Nova 3-mal. De az nagyon. A mezei felhasználó (olvasó és nem tabletező) értékelheti az erős hardvert, a gyorstöltést lehetőséget, a KOreadert könnyű telepítését, gyors és majdnem problémamentes működését (vagy akár más olvasóprogramét), saját meglévő felhőtárhely használatát, a vezeték nélküli könyvátvitelt, a 3-4 hetes üzemidőt, a 2 év garanciát.Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
Skynet258
veterán
válasz h.zoltan #21389 üzenetére
Én csak az éjszakai mód miatt használom a Koreader-t rajta, ha a gyári olvasó tudná akkor nem is használnék mást. Onyx Nova Air nagyon tetszetős darab, de az árát is megkérdik rendesen... Legalábbis ennyit már tényleg sajnálnék kiadni rá úgy, hogy csak esténként olvasok.
-
h.zoltan
csendes újonc
válasz Skynet258 #21386 üzenetére
Nekem is van egy Pocketbook Inkpad 3 olvasóm és pont tegnap éjszaka frissítettem. Az egyik számomra nagyon zavaró hibát javították, de pl. a KOreader használata nehezkesebb lett... A Dropbox sync is rosszabb most, mert ha a Dropbox mappába ment a KOreader, akkor a sync nem megy (pedig eddig működött). Egyébként én is pont mostanában gondolkodtam az Onyx Nova Air-en, de valójában csak olvasásra, szórakoztató irodalomra, nem ábra/táblázat/grafika heavy tartalomhoz overkill lenne (egyébként egy Onyx Note 2-t használok ezekre és PDF-re). Egyedül a natív night mode támogatás hiányzik nekem az Inkpad 3-ból, de ezt meg a KOreader tudja, szóval kisebb kellemetlenségekkel, de ez is megoldható.
-
bwoay
nagyúr
válasz Narxis #21387 üzenetére
szokásos goodereader féle clickbait cím és megosztó/vitageneráló tartalom. emlékszem, amikor kitalálták, hogy megszűnt a PW3 támogatása, de azóta sem derült ki, hogy ezt honnan szedték, csak az, hogy egy szó sem volt igaz belőle.
én személy szerint azért nem látok benne rációt, mert az Amazonnak marhára bevált a túlárazott "luxus" kategória, és nagyon csodálkoznék, ha az új termékpaletta nélkülözne egy ilyen modellt. az Oasis sosem csak a nagyobb kijelzőről szólt, sőt! Ha visszaemlékszünk, az első Oasis 6"-es volt.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Narxis
nagyúr
Will Amazon discontinue the Kindle Oasis? [link]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Skynet258
veterán
Jött új firmware az InkPad 3-hoz, itt a changelog.
Amúgy szeretem ezt a kis olvasót, de elgondolkodtam, hogy váltanám egy ONYX BOOX NOVA 3-ra, de igazából a jegyzetelős részét nem használnám így meg nem is tudom lenne-e értelme. Vélhetően nem, csak viszket a tenyerem valami újra. Mire váltanátok az InkPad 3-ról? Jó persze hülye kérdés mert akkor meg kéne határoznom miben szeretnék fejlődést... a színes kijelző nem hoz lázba, nagyobb sem kell... Jobb felbontás/rajzolat mondjuk mindig mindig jól jön, meg valami kis minőségi vékony készülékház (a lakásból sosem viszem ki). -
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem két ebook olvasót, az egyik egy Alcor Myth 4GB a másik pedig egy PocketBook Touch HD3. A kérdés pedig az hogy a PocketBook Touch HD3 megéri azt a 40 ezres különbözetet?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Bozek
nagyúr
válasz totasenior #21380 üzenetére
Jogos, most épp nekem is megy az 1.1.7-es. És én vissza se álltam régebbire. Szerintem maradjunk annyiban, hogy a Moly és a W11 párossal volt gond, mert mint említettem, ugyanakkor Linux alól működött. Meg másnak W10 alól is.
-
totasenior
tag
Bocs, hogy ismét belepo...
Elismerem, hogy ezek a dolgok olyan magasak nekem, mint disznónak a zsiráfvályú.
Éjszaka töröltem a Moly 1.1.7 plugint, és telepítettem a Moly 1.1.6 plugint.
A metadat-lekérés hibátlanul működik.
Ezt követően frissítettem a Moly plugint az 1.1.7 verzióra... és láss csodát, ezzel is hibátlanul működik.
Természetesen nem értek én ezekhez az úri huncutságokhoz, de bennem ez ismét csak azt a hitemet erősítette meg, hogy mégsem az OS a ludas, hanem a moly.hu részéről lehetett valamilyen hiba.
És most a Moly sem ad hibaüzenetet a konkrét könyv linkje nyitási kísérletekor.
Számomra - hangsúlyozom ne értek én ehhez - ez is a moly.hu hibájára enged következtetni.
Még egyszer bocsánatot kérek az akadékoskodásért.[ Szerkesztve ]
-
-
bwoay
nagyúr
válasz zolikaDB #21376 üzenetére
én előbb vennék egy használt PW3-at - ugyanaz a tudás, de jobb kijelző, jobb anyaghasználat. de az akciós PW4-ek is hasonló áron mennek, azokhoz képest meg pláne nem a legjobb deal ez. arra amúgy érdemes figyelni, hogy a webáruházat üzemeltető csaj KATA-s E.V., tehát 0%-os ÁFA-s számlát állít ki, ahogy ezt az ASZF-ben jelzi is, de azt ugye nem sokan olvasgatják.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Bozek
nagyúr
válasz totasenior #21368 üzenetére
Teszteltem ugyanazon a konfigon egy pendrive-ról futtatott Linux Mint-en. Ott simán megy a Calibre-ben a Moly plugin, szóval Win11 hiba.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz zolikaDB #21372 üzenetére
A tinta fizikailag átrendeződik a kijelzőn áram hatására. Ezt késleltetésnek hívni mondjuk elég furán hangzik számomra. Vagy ha a működés sebességére gondolsz, az sem késleltetés. Jobb hardware mindig gyorsabban dolgozik.
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
zolikaDB
veterán
3:20 - tényleg minden e-book olvasó így késik?
A paperwhite-nak tényleg szebb a képe?[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ismeritek a kindlekucko.hu-t?
Jó vételnek számít a Kindle 2020 WiFi 8GB, 30e HUF-ért?
[kép] -
Bozek
nagyúr
De, szerintem nagyon is az OS a bűnös. Két W11-es gépen is megnéztem, ugyanaz a hiba. Nekem az oldalon sose volt gondom, most sincs.
-
totasenior
tag
Sőt, közvetlenül a Moly oldalán keresve (csak most derült ki) rendszeresen hibát ír ki, amikor egy konkrét könyvre keresek rá. Pl. beírom a könyv címér, és amikor a linkre kattintok, hibaüzenetet kapok. Akkor is ez történik, amikor beírom az író nevét, kilistázza a könyveket, de a konkrét címre kattintáskor ismét a hibaüzenet jelenik meg.
-
totasenior
tag
-
Bozek
nagyúr
Használ itt valaki Calibre-t Moly.hu pluginnal? Nálatok működik? Nekem sajnos hibát dob, a log szerint magát a könyv adatlapját megtalálja, de utána 500 Internal Server Error van.
-
consono
nagyúr
válasz pusiga #21361 üzenetére
Anyósomnak én is ilyent vettem tavaly karácsonyra, ugyan így alatatós tokkal. Tényleg jó olvasó, jó a háttérvilágítás, jó az üzemidő. A touch hiányát nekem szokni kellett volna, de neki ez az első olvasó, szereti.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Santino
aktív tag
válasz pusiga #21361 üzenetére
Én évek óta ezt használom, szeretem, nekem kényelmes az olvasáshoz.
A menűrendszerben történő navigálás nem a legjobb, de meg lehet szokni.
Egyszerű olvasónak szerintem teljesen jó, egyenlőre nem vágyom másikra.
Nem bántam meg, hogy nem érintőképernyőst vettem. A háttérvilágítása szerintem nagyon jó. Olyan tokkal használom, ami becsukáskor altatja az olvasót. Naponta egy órát biztos használom, sokszor többet is. 20-25 napig bírja az akksija.[ Szerkesztve ]
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
pusiga
tag
Kicsit kiestem a témából, már jó ideje nem jártam erre. Egy ismerősöm kért tőlem tanácsot háttér világításos olvasót szeretne ajándékba adni (harminc eFT körüli ért.). Elsőre ezt találtam a megbízható márkák közül: POCKETBOOK BASIC LUX 2.
Esetleg van tapasztalata erről, vagy javaslata más olvasóra valakinek? -
arcsin
senior tag
DiBook 25%-os kuponkód
Kérdőív
Ha kitöltöd a kérdőívet, akkor egy 25%-os kuponkódot kapsz.Feltételek:
A kedvezmény a vásárlásod végösszegéből kerül levonásra, csak teljes árú termékekre vonatkozik, és más kedvezményekkel nem vonható össze. A kuponkód 2021.11.15-ig használható fel, és felhasználónként csak egy vásárlásra jogosít. -
Bozek
nagyúr
válasz Apollyon #21357 üzenetére
"meg a kompakt fényképező gépek"
Azért még léteznek, csak már kevésbé elterjedt. Én szívesen használnék telefont, de sokszor nem tudok annyira közel menni az eseményekhez (pl. egy focimeccsen), így jól jön a 30x-os optikai zoom. Na ez az, ami nem mostanában lesz egy telefonban. Parasztvakítós digitális zoom meg 10000 Mpx lehet persze, csak az annyit is ér.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Apollyon #21357 üzenetére
Akkor a Kobonak egyáltalán nincs, az Amazonnak meg 2014 óta nincs 6"-es "gombos" olvasója. Én értem, hogy a többségnek tetszik a nagyobb méret meg az aszimmetrikus elrendezés, nincs is ezzel gond. Ugyanakkor azt gondolom, hogy semmiből nem tartana 4 nyamvadt gombot rárakni a kisebb olvasókra, vagy legalább egy kollekción belül legalább egyre, és vélhetőleg mások ugyanúgy használnák, mint te. A Pocketbook hozzáállása ilyen téren nagyon szimpatikus, bár ott szerintem a gombok elhelyezése egykezes használathoz nem igazán praktikus.
-
Apollyon
Korrektor
válasz LittleBiG007 #21352 üzenetére
Az audiobook rész valóban irreleváns, ereadert a kijelzője miatt veszünk (legalábbis én). Audiobookot inkább telefonon hallgatnék, ugyanúgy, ahogy zenét is, mivel az okosteló lassan kizárólagos funkciója, nem véletlenül haltak ki a pici mp3 lejátszók meg a kompakt fényképező gépek. Valszeg presztízsből (is) rakják bele.
Erről az immersive readingről még nem hallottam, de szerintem ez sem nekem való. Ahogy látom Libra 1 és 2 között nem lesz jelentős különbség, de majd hosszútávú használat során úgyis kiderül.Ami fura, hogy a legújabb, augusztusi firmware-ből kivették az invert módot (dark mode) a dev opciók közül, vissza is raktam az eggyel korábbit. Vagy terveznek valamit ezzel (jobb lenne) vagy talán az újabb / prémiumabb modellekbe szánják? Passz. Amúgy is használom a Nickelmenu-t. Patch miatt mondjuk nem igazán izgat, pláne, hogy ha évekig nem frissítek, akkor sincs semmi.
#21353) bwoay: A 2011-es kobo Touch óta a 2018-as kobo Forma volt az első kobo, ami nyomógombos, szóval inkább azt mondanám, hogy csak mostanában ébrednek fel. Én világéletemben táccsoltam, de ha lenne gomb a Clara-n, használnám.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bwoay
nagyúr
válasz LittleBiG007 #21352 üzenetére
kicsit aggasztó az a jelenség, ahogy a 6"-os olvasók lecsúsznak a belépőszintre, meg a lapozógomb is az eggyel nagyobb méret privilégiumává válik - szigorúan aszimmetrikus elrendezéssel. korábban változatosabb volt a kínálat.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Apollyon #21351 üzenetére
Nemsoká jön a Libra 2, kíváncsi leszek a véleményekre.
Én is! De legfőképpen a kontrasztra. Mind a Libra 2, mind a Sage esetében említenek kontrasztnövekedést, de a beharangozott mérték még nem utal az on-cell kijelzőre. Habár a legfontosabbak tűnő újdonság az audiobook lejátszás minket nem nagyon fog meghatni itt. Viszont vajon megcsinálják az immersive reading-et (egyszerre olvas és hallgat), ami a Kindle olvasók "hiányossága" a mai napig? Valamint sikerül javítani a világításon, ami szerintem az első széria legtöbbet panaszolt hibája?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Narxis #21344 üzenetére
Pont a minap vettem egy Clara-t. Mondjuk annyi a különbség, hogy én kobo és kobo között szoktam dilemmázni , megszoktam már a márkát meg hogy lehet "hekkelgetni".
Az "éjszakai fény" funkciója állati jó, telefonon is le van véve a színhőmérséklet ~2500 kelvinre, itt is nagyon jól jön, bár én ezeket nappalra is hagyom. Még csak pár napja van meg, de ha nem lenne, már ez a fícsör is nagyon hiányozna.
Nemsoká jön a Libra 2, kíváncsi leszek a véleményekre.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
-
LNikol88
újonc
Sziasztok,
úgy kezdeném, hogy nagyon nem értek az e-bookokhoz :(
A kérdésem az lenne, hogy van-e már olyan e-book olvasó ami a SCANNELT, színes, akár képekkel teli pdf-et az eredeti valójában nyitja meg, ahogy laptopon olvasnám? Vagy ez még mindig nem működik csak tableten?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! -
Narxis
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, akkor lehet Kobo lesz.
-
Narxis
nagyúr
Kobo Clara HD vs. Pocketbook Touch Lux 5
Kobo 300ppi és azt olvastam, hogy talán jobb a világítás cserébe viszont drágább. Pocketbook olcsóbb de mintha több meghibásodást olvastam volna róla pl. árukeresőn, alza, medimarkt véleményeknél de ez adódhat abból is, hogy ismertebb és olcsóbb is mint a Kobo. A szótárak minősége nagyon fontos lenne, Pocketbook-nál leírás szerint Merriam Webster van ami nem rossz tudtommal, Kobonál nem tudom. Pocketbook felé hajlok. Ellenvetés?
-
Ébri
senior tag
Mikor még nem itthonról dolgoztam a heti Élet és Tudományom mellett havi 0,5-2 könyvet olvastam, mióta itthon vagyok ÉT-ben is több mint egy év lemaradást sikerült összehoznom. Túl sok egyebet is tudok csinálni, bár munkahelyem is segít szabadidőm hatékony csökkentésében .
-
Bozek
nagyúr
válasz #42308056 #21338 üzenetére
Én 9 könyvnél, 3994 oldalnál, átlag 443.
Nálam két 300 alatti van (Arsène Wenger: Életem piros-fehérben és Christopher Moore: Bolond), meg ugye ebben benne van 2 Térség könyv is, amik 600 körüli oldalszámúak.
Sokszor időm nincs, meg sokszor meló után már kedvem sem.
[ Szerkesztve ]
-
meoindil
aktív tag
Köszönöm a segítő hozzászólásokat, megjött az akciós Kindle Paperwhite 4 az amazon.de-ről.
Eddig nagyszerűnek tűnik! -
meoindil
aktív tag
válasz DeFranco #21324 üzenetére
Teljesen jól használható! Én kifejezetten szerettem rajta a lapozógombokat is, nagyon jól megcsinálták. Stabilan, egy kézzel tartva is simán lehet lapozni.
Az egyetlen hátránya az újakhoz képest a világítás hiánya. Esetleg még hordozhatóság szempontjából hátrány lehet az újakhoz képest a kicsit nagyobb méret a billentyűzet miatt.
De ha jó áron sikerül megvenned biztos megéri az árát. -
törölt tag
Idén 19 könyvnél járok, 7182 oldal, átlagosan 378.
Tavaly 26-ot olvastam, 9122 oldal, átlagosan csak 350.Volt 800 oldal körüli is, meg 100 alatti is. Most egy 400 oldalasban vagyok benne, de nincs igazán kedvem olvasni. Lehet tartok egy-két hét szüntetet, aztán idei utolsónak lenyomom az első Trónok Harcát, az ad majd az átlagnak
-
consono
nagyúr
válasz LittleBiG007 #21336 üzenetére
Jah, megszívtuk, dettó ez van nálam is: március elején végeztem egy könyvvel, egy hétre rá beteg lettem és a következő könyvet május elején fejeztem be...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bozek
nagyúr
válasz #42308056 #21330 üzenetére
Megnéztem. Azért most kapásból találtam 5 olyan embert is, aki 100 könyv felett van és a könyvek átlagoldalszáma is 300 fölötti.
A legdurvább a 315 olvasott könyv, összesen 103597 oldal.
Ha 2 hetente elolvasol 1 könyvet, az már maga 26 könyv egy évben.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz #42308056 #21330 üzenetére
Én 20 "rendes" könyvnél tartok idén, a mangákat nem ide számolva, de ez egy rossz év. A hülye COVID miatt heteket kihagytam olvasás nélkül, amíg rendesen fel nem épültem. Egyszerűen képtelen voltam olvasni, ilyen 2-3 oldal után eldobtam a könyvet, mert fogalmam sem volt mi volt az előző oldalakon...
-
-
-
Apollyon
Korrektor
Egyedüli hátránya egy régi kindle-nek az új eszközökkel szemben mindössze a világítás, ami akár egy LED lámpával is orvosolható. A többi csak marketing stb.
Ha viszont éves szinten sokat is olvasol (20-30+ könyv / év), akkor érdemes beruházni egy jobb eszközbe, mert hosszú évekig jó lesz, nem avul el, mint a legtöbb, más tech kütyü.
[ Szerkesztve ]
-
LittleBiG007
Topikgazda
A fiam még mindig egy Kindle 4-en olvas és az csak egy hajszálnyival fiatalabb a 3-tól, tehát természetesen használható. Később esetleg a beépített világítást fogod hiányolni, valamint a mérete is elég nagy a 6 colos kijelzőhöz képest.
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok,
a véleményeteket szeretném kérni: szerintetek ma egy kindle 3 keyboard alkalmas lehet az ebook olvasókkal való ismerkedésre, vagy ma már (valamilyen okból) szenvedés lenne használni?
nem volt még eddig ebook olvasóm, nem tudom milyen tulajdonságokat kellene figyelembe vennem, ami miatt esetleg ezt el kellene engedni. kapásból egy új, 30-40k-s ebook olvasóba nem szívesen ruháznék be egyelőre.
-
ussseal
tag
Sziasztok!
Nálam 99€ már a PW4 a német amazonon, lejárt az akció vagy valamit rosszul állítottam be? -
válasz meoindil #21310 üzenetére
PB Basic Lux 2: Nincs érintőkijelző, egymagos a processzor, 256 MB a RAM, 1300 mAh az akku.
A Touch Lux 5 érintőkijelzős, kétmagos processzora van, 512 MB a RAM és 1500 mAh az akku és a színhőmérséklet állítható a megvilágításnál.
Olvasásra jó a Basic Lux 2 is, csak ajándékba kevésbé ajánlanám, akkor már inkább egy KIndle 10 hasonló áron, de ár-értékben szerintem a PW4 a legjobb 45 ezer Ft-ig.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
meoindil
aktív tag
válasz Oldman2 #21316 üzenetére
Ez érdekes mert a 85€-os az reklámos, de nem írja, hogy Magyarországra nem rendelhető.
Én is gondolkozom egy ilyen vásárlásán.A másik Kindlenél viszont valóban írja a reklámosnál, hogy csak bizonyos országokba szállítható, a reklámmentes elvileg hozzánk is. De a Paperwhitenál a reklámmentes nem elérhető, a reklámosra pedig nem ír korlátozást.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
meoindil
aktív tag
válasz zolikaDB #21314 üzenetére
Amikor nem olvasod, hanem a képernyővédő látszik, kvázi "kikapcsolt" állapotban van, akkor jelenik meg valami hirdetés.
Mikor valóban használod, akkor nem látszik, nem vesz el helyet az olvasási felületből. Én így tudom.
Úgy tudom itthon is lehet mindkét változatot kapni, a reklámmentes drágább. De általában jelölni szokták melyik a reklámos melyik a mentes. A 85€-os a német Amazonon az reklámos.
De szerintem nem zavaró egyáltalán. -
zolikaDB
veterán
válasz csendes #21307 üzenetére
Mit jelent az a Kindle-nél, hogy rekámmentes vagy reklámok vannak benne? Ez az, ugye? 85€, postaköltséget nem tudom kicsiholni belőle fizetés előtt...
Az itthoni Kindle-ök reklámmentesek?
-
meoindil
aktív tag
válasz csendes #21298 üzenetére
Szia!
Megkérdezhetem mit értesz azon hogy a PB Basic Lux 2 fapados?
Nekem még régi billentyűzetes Kindle 3-am volt és az valóban az volt, bár a lapozógombok nagyon jók voltak rajta. A DuoKan később sokat segített rajta.
Később lett egy Koobe, de szoftver szinten még az is simán verte az alap Kindlet. -
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Kindle Paperwhite-ra fel lehet tenni a Duokant jailbreak vagy komolyabb hackelés nélkül?
-
-
Pontosabban a különbözetet, vagyis magyar ÁFA - német ÁFA, ami, ha jól számolom, akkor 8%. Azt a kosárnál lehet ellenőrizni, hogy ténylegesen lehet-e az adott cikket Magyarországra rendelni és mennyi a szállítás.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
zsoltzsolt
addikt
Epub-ot egyszerűbb átalakítani a Kindle saját programjával - Kindle Previewer
Beolvassa az epub-ot , azán export mobi-ba és kész, fél perc az egész -
válasz zolikaDB #21300 üzenetére
A Kindle használatához ajánlott az ingyenes calibre program [link] , amivel konvertálni lehet például az epub formátumú, nem tartalomvédett e-könyveket KIndle-re: [link] .
A pdf-et kezeli a KIndle, E-mail-ben elküldve még konvertáltatni is lehet. De általában nem ajánlott formátum a pdf, egyik olvasó sem tudja igazán jól kezelni, mivel nem is erre találták ki.
A német Amazon-nál arra figyelj, hogy ha Magyarországra rendelsz, akkor a végén magyar ÁFA-t fog felszámolni és valószínűleg lesz szállítási díj is. Viszont most akciós.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest