Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
jan herz
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Clara-ra most jött ki, elég kalandos volt frissíteni, mert bootloop lett a vége, csak egy manuális reset után sikerült rendesen feltelepülnie. Semmi egetverő:
Introducing Kobo Remote
• This release adds support for the Kobo Remote page-turn accessory
• Visit kobo.com/remote to learn more
Bluetooth
• You can now quickly access Bluetooth settings from the status bar
• Fixed: Bluetooth may turn on when opening a book, when you had previously turned Bluetooth off
Az új Kobo Remote kapott támogatást... nem hiszem hogy megérte vele vesződni.
4.44.23552 November 2025 -
Narxis
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
Anno Kobo és Pocketbook között gondolkodtam, nekem azért tetszik, hogy beszinkronizálja Pocketbook a Google Play-ről vett könyveket, sőt bármi mást is ha rátöltöm az androidos készülékemre amin rajta van a Pocketbook app és megnyitom vele. Utána simán olvashatom tovább Pocketbook olvasón.
-
-
Helios
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Egy dedikált olvasónál (ami másra kb. nem is alkalmas, ilyen pl a PocketBook) én sem feltétlen várom el, hogy rendszeresen frissüljön az oprendszer és az alkalmazások, mert több okból is elég kicsi az e miatti biztonsági kockázat. (Szakmai szemmel nézve viszont elvárható lenne, főleg olyan eszköznél, ami folyamatosan piacon van.)
Az Androidos eszközök viszont más kategória, ott viszonylag erős a hardver és nem csak olvasásra lehet használni. (Itt a fórumon is elég sok példát látni táblagép jellegű használatra.) Ezeknél viszont igencsak indokolható elvárás, hogy a biztonsági réseket folyamatosan befoltozzák, függetlenül attól, hogy nem változik az olvasási élmény.
(Eddig a jobb támogatást élvező telefonok pl. a Pixelek, azért más árkategóriában voltak, az egyéb, már használható tudású, de belépő szintű telefonokhoz képest. Mostantól már belépőszinten is lesz több éves támogatás. A LineageOs pedig nagyon jó, lenne, de azon már nem mennek a banki alkalmazások, és amilyen fafejűek, előbb utóbb más alkalmazások is követik ezt a rossz példát.)
-
fpeter07
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Tök logikus lépés lenne összegyúrni a telefont egy könyvolvasóval. És akkor mégis csak egy teljes értékű eszköz állna az ember rendelkezésére. Másodtelefonként pl. remekül működhetne. Én pl. évente 5x használom a második sim-et külföldi számok tárcsázására/apróhirdetéseknél is meg van adva mint elérhetőség. Főbérlő is ezen ér el, egyes belépési kódok is néha sms-re jönnek. Szóval hiába nem használom az év 360 napján, mégis csak szükséges.
Kiskapuként használható lenne a Whatsapp telefonolásra. Feltételezem SMS-t sem igazán tud fogadni. -
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Nagyon köszi a választ, én is inkább a Libra2 felé hajlanék, ha utazok se gond, mert a laptoptáskában elfér, de legtöbbször itthon használom + nyaralás/telelés.
Eladót megkérdezem a FW-vel kapcsolatban, mert arról jelenleg semmi infóm nincs. Ma a készülék amúgy reszponzív lapozásoknál?
TrishtanAG: neked is köszönöm, pont ez volt nálam is az egyik szempont illetve a gombok ahogy írod te is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon
üzenetére
Ezt most találtam a twitter kettőn: [link]
Gondolom akkor nemsoká érkezik valami kobo frissítés. A múltkori gikszer után egyelőre ezt se raknám fel még.
Bár ha nincs valami egetrengető update amúgy sem szoktam, a könyvolvasóval meg sosem netezek a régi böngésző miatt sem – nem mintha ez lenne az egy szűk keresztmetszet az amúgy is már 10 éves linux kernel alatt. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon
üzenetére
Ugyanakkor az E Ink is egy aljadék gyártó a szememben, hogy beszüntették az egyébként strapabíró, hajlítható Mobius kijelzőt. A sitejukon még maradt egy 10.3 colos panel mutatóban, valszeg ott felejtették, de nincs kirakva ár, szóval nem rendelhető, és amúgy Mobiusra szűrve és minden más opciót szabadon hagyva 0 találat jön ki. Valszeg a szűrőt is ott felejtették.
Szerintem ez nagyon gáz, mert pont ezt a típusú kijelzőt kellene a legtöbb könyvolvasóba tenni, főleg, jó esetben, mindennap használja az ember és leeshet, ráülhetnek stb. Ennek ellenére még mindig csak könnyen totálkárra törő, drága kijelző van, ha egyáltalán lehet pótolni és nem kell egy kompletten új eszközt venni inkább – éljen a környezettudatos viselkedés.
-
Space marine
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
értékelem a humort
képregények csak lehetőség szinten merültek fel, nem akkora téma..
annak is örülök, hogy ennyire elszálltak az árak.. anno a kindle-t nézegettem, 30-40k körül voltak, azért szép ez a 100k ár
vagy abban nem is volt 7" ??
asszem végig kell turnéznom a családot karácsonyra
Köszi!
-
-
-
Dolphine
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez elég szomorú!
Az aksit kellene benne cserélni, mert már nem a régi. Egy idő után, "gyorsan eldobja a töltöttséget". Magyarán, szépen csökken a kijelzett töltöttség olyan 40-50%-ig, de utána hirtelen egyszer csak nulla lesz és máris töltőre kell tenni.
Ami még érdekes, hogy ma azzal szivatott, hogy nem volt háttérvilágítás. Most meg lett. Illetve PC-vel összekötöttem, de hiába választottam ki, hogy Connect, nem történt semmi. Kifagyott. Érdekes működik annyi biztos.
Ja, ma feltettem az új firmwaret, amit nem kellett volna. Nemrég olvastam csak a rögzített hozzászólásodat!
-
Cs1csó
titán
válasz
Apollyon
üzenetére
Ami a Lidl-ben van árkijelzőnek, na ha azt a színerősséget, élességet, kontrasztot tudná hozni egy színes e-olvasó:
- viszonylag gyors képmegjelenítéssel
- sok színnelAkkor az már alternatíva lenne egy klasszikus BW-nek.
(úgy tudom a Lidl-ös kijelző lassan jeleníti meg a tartalmat, és nem is nagyon túl sok színárnyalat)
-
Lien
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Köszönjük az infót. Wi-fire csak megvételnél sikerült egyszer csatlakoznom, azóta sose, a legújabb frissítést pedig kb. 2 hónapja raktam rá de akkor ez most azt jelenti, hogy a Libra 2-t sohase frissítsem? A calibri és társai nem tudják véletlenül feltenni ezeket a frissítéseket a gépre akarva-akaratlanul?
-
Cs1csó
titán
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez agyhalál: "újrafelhasznált műanyag"
Dolgoztam műanyagiparban, fröccsöntőgépek között és nagyon komoly minőségi különbség volt amikor "új" alapanyagból csinálták az adott terméket vagy részben ledarált selejtet is tettek bele:
- ridegebb lett, könnyebben tört stb.Pl. "olcsó" esővízgyűjtő hordókat csináltak belőle.
Amúgy ez hogy a selejt újrafelhasználásra kerül vagy akár a "tengerből kiszedett" stb.
Csak annyi, hogy az ilyen alapanyagot "helyén kell kezelni pl.: szemetes zsákot, egyszerhadználatos ételtartót, csomagolóanyagot, fertőzőhulladík tárolására készített műanyag hordót (amire rápattan a fedél és azzal együtt égetik el biztonsági okokból) bármit ami jellemzően egyszeri használat kell belőle készíteni.
Telefonok, tabletek, tévek, e-olvasók, drága műszaki cikkek "házának" burkolatának továbvra is "tiszta" "új" sőt ezek közül is a magasabb minőségű műanyagot használjanak.
(A PB olvasóm és az okostelóm is (ahogy látom) kimondottan magas minőségű alapanyagból készültek, de az okosórám is.)Úgyhogy ez agyhalál. Nekem az sem tetszik, hogy valamelyik sportszergyártó is így reklámoz egy cipőt, hogy azt hasonlóan a tengerből "kiguberált" műanyagból készítették.
-
Lien
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Értem. Igazából nem dobálom és vigyázok rá, táskában és asztalon van a masina. Kicsit megijedtem ezzel a kijelzőtöréssel maximum azt tudom elképzelni, hogy amikor vásárolok és tele a táskám akkor nyomódna meg annyira a kijelző, hogy tönkremenne, de nem, mert van tokom meg lehet mindig jó zsebbe csúsztatom az ebookot.
-
csendes
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Csak mi tartozik a rendeltetésszerű használatba? Van egy optimális működés, amit be lehet állítani mérések alapján: [link]. Ha valaki gyorsabb oldalváltást akar, akkor dolgozhat nagyobb feszültséggel, illetve lehet a többi paraméterrel is játszani de nehéz megmondani, hogy ennek milyen hatása lesz a készülékre. Lehet, hogy nem az e-ink kijelző fog elromlani a nagyobb hőterhelés miatt. Korábban ilyesmit lehetett állítani KOReader-en is: [link]
-
csendes
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
A nem optimális frissítésről vannak bejegyzések, például: [link][link]
És ha folyton ghosting marad a kijelzőn, akkor egy türelmetlen flehazsnáló földhoz vághatja, ami már tényleg megrövidítheti az élettartamot (vicc volt)
A kockázat akkor volt nagyobb, amikor a waveform-okat lehetett változtatni. Azóta amennyire tudni lehet, a legtöbb esetben az eszközre bízzák eezt a részt, nem lehet módosítani, ami ésszerű döntés volt: [link], illetve innen [link] a [link] hozzászólás.
De például a suspend alatt a gyorsabb lemerülés Kobo-n is előfordult [link] . Igaz ez időnként az alap gyári firmware-rel is előfordult olvasókon és sok egyéb kisebb-nagyobb hiba is. -
-
csendes
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
A Spectra 3100 Plus valóban csak 5 színt tud (fekete, fehér, piros, sárga, narancssárga, viszont a Spectra 6 [link] 200PPI mellett fehér, piros, kék és sárga (WRBY) színekkel színtén valódi e-ink kijelző.
A Gallery 3 [link] ezzel szemben 300 PPI-t tud és fehér, cián, sárga és magenta (WCYM) színeket használ, viszont a nagyobb felbontás miatt jelentősen lassúbb.
A Kaleido-nál (ami nem tiszta e-ink, hanem hibrid kijelző) a Spectra 6 és a Gallery 3 is sokkal jobb a színeket tekintve, csak lassúbbak. -
válasz
Apollyon
üzenetére
Lassan egy éve megvan, ez már a sokadik töltési ciklusa. Vagy másmilyen ciklusra gondolsz? Egyébként nem látok a merülésben anomáliákat (nem szokott drasztikusan esni), csak ha kikapcsolom. Vásárlás után kb. két hónappal volt hosszabban kikapcsolva, akkor 10% körüli töltés maradt benne, pedig emlékeim szerint felénél jobban fel volt töltve kikapcsolás előtt. (De akkor nem írtam fel, azaz emlékezhetek rosszul is.)
-
válasz
Apollyon
üzenetére
1. Ez még a korábbi.
2. A cikknek szerintem az a tanulsága, hogy nem létezik olyan, hogy "optimális" vagy "legjobb" méret. A cikk szerzője leírja, hogy számtalan e-book olvasója volt már korábban, pl. 6"-es 3-as Kindle, vagy a 7,8"-es Nook Glowlight Plus, ezeket azonban nem annyira szerette (kevéssé hordozhatóak, lassúak, nehézkes velük a könyvkölcsönzés, stb.) A Palma-t meg szereti, mert zsebre lehet vágni, gyors (erős HW + állítható a képernyő reszponzivitása), (egyidejűleg) rá lehet rakni a Kindle, Nook és a Kobó alkalmazásait, fut rajta a Libby, stb. Azaz a Palma-t többet és szívesebben használja. És ez lenne a lényeg. -
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
pl Egy netbook és egy gamer laptop nem ugyan az. Lehet csűrni-csavarni de nem ugyan az.
Nem véletlen van az, hogy PDF esetén nem ajánljuk a kisebb könyvolvasókat de megmagyarázod, hogy technikailag ugyan az, csak a gyakorlatban nem...PDF Anyagra vonatkozóan kérdeztem és nem sokkal lejjebb jött is a válasz! Akkor most teljesen felülírod az akkori álláspontodat? [link]
-
Cs1csó
titán
-
törölt tag
-
csibe1
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
"Könyvet meg kevesen olvasnak"
Az nem divat, mert a fene se tudja, hogy miért nem.
Hátha ragadna rájuk valami a koszon kívül is.

A nagyobb probléma, hogy sokan olvasni sem tudnak normálisan, folyamatosan.
Ez meg főleg a szülők sara, szerintem. Valakinek mindegy, mert nem gond ha a gyerek is olyan hülye marad, mint a környezete; nem kell többet tudni, hátha kinézik.
Némelyek szókincséről nem is beszélve. (valaki ahhoz is térképet kérne, hogy megkeresse)
Aztán az olvasottak értelmezése, megint egy más kérdés.
Utána meg jön a nagy csodálkozás, hogy mennyi funkcionális analfabéta van az országban... -
Dzsano
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Szomorúan tapasztalom.
Kezd megpusztulni a kb. 3 éve vásárolt Pocketbook Touch Lux 5 könyvolvasóm, úgy érzem valami különös hardveres baja is lehet, mert 1.) az akksi egy-két nap alatt lemerül, értesítés nélkül. 2.) Ha jobbra fordítom, szinte azonnal lefagy. Ágyban olvasásánál nagyon kényelmetlen...
Jó, megszolgálta az árát. Működik még, de napi 3-4x kifagy, utána inkább alszom, nem idegelek. Volt már gyári reset.
Érdekesség: nálam kb 3 évet bírnak a könyvolvasók, bár igaz, hogy bibliofil vagyok, sokat olvasok, akár egész éjszakat is.(eddig csak 1-et törtem el, amikor regy szúnyogot akartam leütnni, és a könyvolvasó elrepült vagy 4 méterre.
)
Nővéremnek is vásároltam ajándékba egy Pocketbook Touch Lux 5 pirosat, de hát nők... töltőcsatlakozót egy hónap alatt kinyírta, amikor mondtam, hogy megcsináltatom: " áhh, nem kell, a mobiltelefon jobb..." Jólvan.
Szóval most kellene egy korszerű, könyvolvasásra való Ebook olvasó, nem ragaszkodom a színes kijelzőhőz a felezett felbontás miatt, és csakis köny olvasásra lesz.
A Kindle kizárt, mert azért.
Mit ajánlotok a pocketbook PocketBook Verse Pro Color(vagy nem color)-on kívül? -
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
A hiper-szuper OLED 120HZ-en PWM-es 300-350K-s telefonnál is, az hatalmas fejlődés.
Ki lehet vinni a napra egy mostani OLED-es telefont és összevetni egy lassan 15 éves E-Ink-es olvasóval és meg lehet nézni melyik a láthatóbb.
Lényegébe az a baj, hogy a nagy fejlődéstől azt várnátok, hogy kidobálni az IPS, OLED készülékeket és leváltva E-Ink-re és az elfogadhatóan hozná azt az élményt amit reméltek.
Arra várhattok... -
junkpod
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Egy könyvolvasó aminek a fő előnye, hogy kíméli a szemet és kb 15 könyv ára, majd valószínű a sokszorosát olvassák rajta ingyen és még így is drága ?
Az már megmosolyogtat.
A tv az támogatott forma azon kapják az agymosást. Az sem véletlen, hogy megérte, hogy a (tik-tak meg a fb meg tecső) mind ingyen volt, free for you. -
-
Gzolo
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
És még vízálló is, bár még sose vittem be a fürdőbe

Abszolút meg vagyok vele elégedve, just works típusú eszköz. Web browser az csapnivaló, meg a kijelölés kicsit pontatlan, de más gond nincs vele. Illetve mivel német piacra tervezett alapvetően az egész eszköz szoftver én, cloud-ba nem lehet beregisztrálni, és egyfolytában ott van a főoldalon a német Libri (Thalia.de) ajánlója, jó öreg usb kábellel jutnak fel a vásárolt könyvek. -
szkaroly
senior tag
-
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Az elektronikus könyvpiacot pedig egyértelműen az amazon dominálja.
Legtöbben ott vásárolják (-ták) az elektronikus könyveiket
Azért mert ár érzékenyek külföldön is az emberek és a reklámos olcsóbb kindle olvasók lettek kapósak.
7 colos méretben nekem is PW5 van és nem az 50eFt-al drágább, (tokkal együtt) Onyx Page.
Eddig az emberek a Kindle olvasójukra a saját áruházban vették meg a könyveket nem variáltak, árban nincs nagy különbség ha a könyv nincs akciózva.
[link] [link] [link]elfogadsz egy szerződést, hogy amazonon kívül sehol máshol nem jelenteted meg a könyveidet.
Az ismertebb írók biztos nem korlátozzák így le magukat. -
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
E-könyveket be lehet szerezni elég sok helyről.
A megvásárolt könyveid nem lehetnek majd nálad csak az Amazon fiókodban, akkor mi értelme továbbra is tőlük venni?
Máshol vett epub könyvet eddig is lehetett olvasni az olvasón, volt rá megoldás.Nem lehet majd letölteni a könyveket, annak szerintem úgy lenne értelme, ha megszűntetnék az eladásokat és csinálnának egy streaming szolgáltatást.
Havonta befizetett pár ezer forintért hozzáférsz az összes könyvhöz, mellette a sajátjaidat is olvashatod, feltöltöd pl kábelen keresztül. -
csendes
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem egészen világos, de itt elég jól összefoglalják: [link]
Valószínűleg lesz egy új firmware, amiből kiveszik a "Download & Transfer via USB" menüpontot.
Ettől még az Amazonon lehet PC-n is olvasni. Le lehet tölteni mindent természetesen az Kindle App-on keresztül mobilra, tabletre.
Feltételezhető, hogy nem maradt más választása Amazonnak. A könyvkiadók perrel fenyegetőztek a szerzői- és kiadói jogok megsértése miatt elveszített jövedelmük miatt. Önmagában a DRM eltávolításának megítélése is kérdéses lehet, a magyar jogrendszerben is létezik az "Információs rendszer vagy adat megsértése Btk. 423" tényállás. De az illegális terjesztés akkor is bűncselekmény, ha ingyenes, nincs közvetlen haszonszerzés.
Ennek a változásnak az USB-n keresztül történő DRM-mel nem védett "sideload"-ra valószínűleg nem lesz hatása.
De ez egyelőre feltételezés, február 26-án majd kiderül. -
junkpod
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
Ok, nézegettem a teljes kínálatot. A kamerás változat egyértelműen túl sok, minden szempontból.
Most a Go 10.3 és a pro 4C között gondolkodom.
A 4C színes, de aktívan kell benne a világítást használni, ami talán pont a legnagyobb előnyét veszi el. A sima go 10.3 ugyan ff, de állítólag élesebb a képe és normál környezeti világítás esetén is kellően fehér a fehér.
Hol lehet ezeket megfogdosni? -
hockeyapu
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Mindig rémeket látok !
Egyébként nekem sem tetszik és nem értem a koncepciót !
A lányomnak felajánlottam, hogy ilyet veszek, de azt mondta pont az a lényeg, hogy ne ugyanúgy nézzen ki mint egy teló, ha már nem teló !
Mellesleg nem értem miért nem tesznek a 6"-ba inkább ilyen erős hardvert, annak több értelme lenne telefonálás nélkül ! -
Cs1csó
titán
válasz
Apollyon
üzenetére
ezt már tényleg írtad! (ezt hogy nem a víz nem jut be hanem a komponenseknek nem árthat a víz) sorry.
Igen a javítás macerásabb lehet. SD kártya nem is lehet egy ilyenben? (mármint beledugható fajta de beépített igen?)Látom ilyen átlátszó hártya van rajta, bár az nem jön le, hogy mennyire nehéz leszedni nem látom melegítenie kellett, vagy oldószer kell vagy magától lejön?
-
Cs1csó
titán
válasz
Apollyon
üzenetére
Ha jól tudom a lapozógombot teljesen ignorálták alapvetően joggal:
- mikrokapcsoló - pénzbe kerül (bár a komplett költséget nézve gondolom elhanyagolható, bár biztos a sok kicsi sokra megy alapon kapott összeg hallatán mondtak igent a gombok ignorálására)
- amin nincs gomb gondolom könnyebb vízállóvá tenni
- egy (gondolom a felméréseik, statisztikák alapján) keveseket érintő probléma (nekem a PB ToucLux-on van gomb de "koppintással" lapozom, így nekem mindegy hogy van e vagy nincs)
-
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Szerintem elengedem ezt a dolgot, mert a megvilágítása szép egyenletes ami fontosabb számomra.
Vennék egy PW 2024-est, annál megvilágítás terén ki lehetne fogni problémásat és a kijelzője sem biztos, hogy fehérebb fajta lenne.hockeyapu
Ahogy mondod, meggyőztetek marad!
Mondjuk sok embert nem nagyon zavarja, mert nappal is megvilágítással olvas.
Meg fogalmuk sincs róla azt hiszik, hogy ez ilyen mindegyiknél. -
törölt tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Adott pl 2 olvasó, mindkettő E-Ink Carta 1200-as kijelzője van szerelve.
Teljesen levett világítás esetén látni, hogy az egyiknek sötétebb a kijelzője a másiknak meg világosabb.
Viszonyítva, pl mint a régen nyomtatott könyvnek, hogy az újhoz képest sárgásabbak a lapjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Witcher topik
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videó stream letöltése
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

na ez jónak tűnik. Csak meg kell keresnem, hogy itt helyben hol kapható mert 390Ft-ért nem éri meg rendelni.
Kobo Clara HD-ben szeretnék cserélni aksit...
Bár ha nincs valami egetrengető update amúgy sem szoktam, a könyvolvasóval meg sosem netezek a régi böngésző miatt sem – nem mintha ez lenne az egy szűk keresztmetszet az amúgy is már 10 éves linux kernel alatt.
vagy abban nem is volt 7" ??
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)