-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
#42308056 #21277 üzenetére
Én csak remélem, hogy valóban van alapja a pletykáknak... Habár a vezeték nélküli töltésben kételkedem és hiába látnám már szívesen az új fejlesztésű érintős kijelzőt, nem valószínű, hogy pont az Amazon rukkolna elő vele. A nagyobb kijelzőt el tudom képzelni, azon túl viszont nagy újdonságokra nem számítok. És azért valljuk be, hogy az alap margószélesség miatt még a nagyobb kijelző sem olyan nagy durranás, hiszen igen nagy felület megy veszendőbe miatta.
Ha jól emlékszem, amikor megvettem az első Oasis-emet, csináltam is egy összehasonlítást, abból látszott, hogy ugyanolyan betűméret mellett a 7 colos Oasis alig biztosít több szöveget egy oldalon, mint egy kisebb margóméretre állított 6 colos nem-kindle olvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest