Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Uppsz, lemaradt a cikkhez vezető link: DVB-T2 Csehországban (sat-tv-radio.hu)
Ha pedig véletlenül Euronics közelében jársz, akkor szerintem keresheted ezt is Strong SRT8102: [link]
Egyébként nem tudom, hogy milyen messze vagy a határtól, azért linkeltem magyarországi üzleteket.
Szerkesztés: Azért a szlovák TV-s piac kicsit más. A Towercom mintha nem nagyon akarná a fát vágni a műholdas üzletága alatt (legalábbis ezt szokták fórumokon írogatni). Ráadásul, ha el is indul valamikor a DVB-T2 akkor is még évekig párhuzamosan fog műküdni a két rendszer. Megint csak az angolokat tudom felhozni, ahol párhuzamosan van DVB-T és T2 is.
Eddigi utolsó ötletem, hogy körülnézhetsz a helyi villamossági szaküzletben is. Ők valószínűleg ki is tudják próbálni az STB-t, akár a magyar adásokkal (nálunk ezzel nem volt gond) és akkor nem veszel zsákbamacskát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bluetooth hangszórók
- Gitáros topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann