Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Van itt még valaki aki Szegedről várja a startot? Lakótárssal tervezzük egy közös tuner vásárlását, elméletileg ugye megfelelő programmal (pl. VLC) egy mux tartalmát simán ki lehet lőni LAN -ra hogy többen tudjuk nézni (persze így eltérő muxon lévő dolgokat nem lehet nézni, de szerintem ritka lesz az amikor erre lenne szükség). Kíváncsi vagyok vajon van-e esélyünk rálátás nélkül elegendő jelet összeszedni. Van egy analóg tuner -em illetve a már korábban említett lepke antenna, amivel majd jövőhéten kísérletezem egy kicsit. Azt tudom hogy a korábbi albérletemben a Tarján lakótelepről szemcsésen ugyan de bejött az RTL Klub ez pedig Szentesről jött és akkor sem volt rálátásom. Kíváncsi leszek most mi lesz a helyzet, a jelenlegi albérlet a Mars tér környékén van ötödik emeleten (két szinttel magasabban) de sajnos rossz irányba állnak a szoba ablakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest