Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég pofás távirányítót adnak hozzá, usb-s létére. A "sima" dongle-nek ilyen zsebtávja volt, amikért nem rajongok. Mondjuk utolsó utáni dolog lenne amúgy is, hogy távirányítóról menjen a cucc linux alól. Ez a gyári toldó = 15cm meg tökéletes. Pont azért kell egy kis nyúlvány nekem, hogy ne foglaljon sok helyet hátul a gépen a cucc a csatlakozónál.
-
ati2
őstag
Firefox-al és IE-vel is ugyanaz, amikor kiválasztom, hogy USA, Europe, vagy Taiwan utána blokkol a tűzfal.
A cégnél ráadásul nem is tudom állítani a tűzfalat, itthon kikapcsolom a letöltés idejére és müködik az ftp. Állítgatni meg nem akarom, mert idáig csak ez az egy oldal volt ilyen.A fagyás nem oprendszer hiba, minden szarkodik amíg le nem jár a timeout-ja, vagy amíg csatlakozik a kimenő címhez. Csak aki kienged mindent az nem veszi észre...
Esetleg nem lehet, hogy amiatt homokorázik, hogy nincs még itt adás és keresi a jelet
-
-
ati2
őstag
1. Amig ki akart menni a netre rendszeressen megfagyott a PVR2 (nálam a tüzfal blokkol mindent alapból), kiszedés után jó lett...
2. Elindul a PVR2 kb 1 másodperc, de utánna még kb 10 másodpercig homokóra van
3. A leadtek ftp-t gusztustalan módon lehet elérni, minden normálisabb tűzfalon fent akad, mert nem a böngésző akar kimenni:
"Blocked Outgoing TCP ftp.leadtek.nl [81.26.211.165] C:\WINDOWS\system32\alg.exe" -
ati2
őstag
Ez van a GOLD-hoz + 2db CD: [link]
A gyári toldó kb 15 cm, de nekem egy régi 1 m-es toldón van.
A GOLD-nak sokkal jobb a szabványos koax az antenna csatija, mint az a kis biszbasz átalakítóEnnek is BDA driver-e van win alatt úgyhogy, szerintem a támogatás ugyanaz, linuxon passz...
A gyári PVR2-vel viszont meggyűlt a bajom: [link] (XP-n elég, ha az msconfig.exe-vel kidarálja az ember a szolgáltatásból és az autómatikus inditásból ezeket)
A másik baja a PVR2-nek, hogy kb 10 másodperc alatt indul el (DVBViewer 2 másodperc). -
grafikus17
senior tag
Köszi mindkettőtöknek. Már nem tudom, egy netes bolt olcsón 23 e körül kínálta. De mondom inkább előbb a GURUKAT kérdezem
, mint hogy hülyeséget csináljak.
-
DarkByte
addikt
válasz
grafikus17 #990 üzenetére
Melyik gazdaságos áruház próbál megszabadulni ettől?
-
wassermann
Topikgazda
válasz
grafikus17 #990 üzenetére
Nehogy vegyél olyat!!! Az MPEG2-es kódolású TV-adásnak Magyarországon vége, mivel a korszerűbb MPEG4-es tömörítéssel sugároznak, így csak az analóg részét tudnád használni.
-
grafikus17
senior tag
Segítenétek.!! Nem igen értem ezeket a kódolásokat. mpeg2 meg mpeg4. Szóval szeretnék venni egy hordozható Sencor SPV 6706T 7"- os tv-t.
7" ( 18 cm ) hordozható LCD televízió, beépített kettős tuner DVB-T + Analóg TV, DVB-T MPEG2, PAL BG/DK/I,SECAM DK, beépített Lithium-Polymer akkumulátor, játékidő kb 2 ó DVB-T / 3 ó analóg TV, AV bemenet és kimenet (jack 3,5 mm), beépített hangszórók, füllhallgató kimenet (3,5 mm jack), tartozékok: antenna, hálózati adapter, csatlakozó adapter autóba, távirányító, Av kábel, beépített akkumulátor, áramforrás 7-15 V.Ez a kis kütyü használható lesz dec.1.-től??
Előre is köszönöm a választ. -
DarkByte
addikt
ati2 -nek van Gold -ja ha minden igaz, remélhetőleg erre jár és tud válaszolni. De szerintem USB hosszabbító mindegyikhez jár, vagy ha nem is, 400ft körül van egy 5m -es USB 2.0 hosszabbító
Egyébként szerintem a sima Dongle megoldása azért rosszabb mert ahogy rajta fog lógni a nehezebb antenna kábel, egy idő után majd ki fog törni a tuner -ből vagy érintkező hibás lesz az aljzat/pigtail és akkor aztán érdekes lesz pótolni.
-
DarkByte
addikt
Ezt már korábban is próbáltuk megfejteni; feltehetőleg a külső és a csatlakozó megoldása (a simán egy kis pigtail szerű kábel kell hogy rá tudd dugni a nagy antenna dugót még a Gold -on közvetlen ott van az aerial aljzat) de ez így eléggé találgatás. Egyébként létezik Dongle H is ami pedig Hybrid tuner és külsőleg olyan mint a sima (ami elvileg megszűnt, de én azt hiszem amikor a napokban néztem még láttam listán). Csak hogy még jobban bele lehessen tekeredni (argep.hu ráadásul mindhármat vegyítve listázza egy címszó alatt)
-
Röviden mi a különbség a dongle és a dongle gold között? Azonkívül hogy a dongle-t már nem gyártják leadtek oldala szerint. :S
-
ati2
őstag
CAM szükséges a kódolt csatornák nézéséhez.
Elvileg van egy SoftCam nevű progi is, ehhez elvileg csak a key file kell, ami tartalmazza a csatornák kódjait.
A DVBViewer és a ProgDVB elvileg támogatja is ezeket.De ez a legtöbb országban illegális!
A kábeltv társaságok sehol sem adják meg a kódot... -
tatosa
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. HVR-4000-es tunerkártyához mit ajáltok amivel látom a M1 HD adást. Most a DVBViewer 3.9.4 van fent, megtalálja a csatornát, de nem látni semmit. Kel hozzá vmilyen kodek, vagy mit állítsak az opciókban?
köszi -
hadime
csendes tag
válasz
mimi_bacsi #980 üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #976 üzenetére
Most látom (azaz NEM látom) hogy a Hauppague NEM tudja a kábeltévé (UPC) jeleit fogni?
ha ez így igaz, akkor marad a Leadtek...? (nincs ellenemre a márka...)
vagy van más gyártó jó minőségű eszköze? (persze, aminek jó a támogatása)
-
thaler2
senior tag
Dec.1.-én beinduló dvb-t műsorszóráshoz Győrben milyen tuner szükséges? kabhegyi lefedettségbe esik, gondolom nem lesz elég egy usb-s tuner. Esetleg valami komolyabb antennára lenne szükségem, amit belövök Kabhegy felé ?
-
mimi_bacsi
tag
Nem olyan régen...
vagy
Nemrég...bocs a helytelen írásért... -
Hoqspok
tag
Sziasztok !
Jó volt végi olvasni Köszi szépen és Gratulálok topikhoz Wassermann !Úgy érzem a java még előttünk áll amikor is a szolgáltatóknál megjelennek a különböző DVB csomagok. Amit eddig olvastam nagyjából éretem is semmi gond ha kódolatlan adást akarok rögzíteni vagy nézni csak kel egy jó TV tuner + kellően erős PC.
De mi van a kódolt Csomagok esetében ha a szolgáltatótól bejövő jelet egy setup-box dekódolja és csatornát is csak a hozzá kapott távirányítón tudsz váltani ? Félek nem lesz egyszerű a helyzet mert ilyen esetben a PC-TV-tuner kártya nem tud csatornát váltani vagy TimeShift felvételt készíteni, hisz az már a dekódolás miatt a setup-box után van. Lehet –e tovább osztani a dekódolt digitális adat folyamot több készülék felé ? Jogos ez a félelem kódolt csatornák esetén, vagy csak a fantáziám szüleménye, van erről valami Info hogy oldják meg a szolgáltatók a fizetős csatornák esetén?
Thx előre is -
Rick4
félisten
válasz
wassermann #971 üzenetére
a zárójelben lévő rész igaz, de gondolom nem indokként biggyesztetted oda a mondat első fele mögé, mert annak viszont nem túl jó..
-
bzoley
veterán
válasz
wassermann #971 üzenetére
Ez így talán kicsit túlzás, de azért kell alá a vas. E8200-zal(ami nem a lehető legerősebb)
Egyszerre három HD adást tudtam nézni(DXVA nélkül). Persze így már nem unatkozott a cpu. -
törölt tag
Úgy tudom Core2 Duo 2.0 Ghz az ajánlott. Tehát mai mértékkel mérve egy közepes gép elég, 2 éve még valóban a csúcsproci kellett hozzá.
-
gombi86
csendes tag
Sziasztok! Beszéltem a pinnacle- magyarországi képviseletével, és mailban kaptam segítsége, tippeket a hd adás nézéséhez! kis részlet:
"A TVCenter 4.99 szerintünk eddig a legjobb szoftver ehhez a kártyához, alábbi linkről le tudja tölteni a teljes verziót, telepítése előtt a régebbit uninstallálja:"http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog+PVR+(cable_antenna)/TVCenter+Pro+4-x+Support/Download+Area/Drivers+-+Updates/TVC499.htm?mode=documents&Display=1
szóval, frissítettem, és lám lám, már a hd adás is bejön. igaz rákérdez hogy folytatom-e mielött megjeleníti a csatornát, mert a gépem gyorsasága nem az igazi hozzá. akadozik is rendesen. ja, hogy ki ne maradjon, meg aki nem olvasta a régebbi írásaimat:
pinnacle pctvhybridpro pci kártyáról van szó!
Üdv! -
törölt tag
A holnapi magyar-hovát meccs vajon HD-ban lesz?
-
DarkByte
addikt
Na már csak 30 -at kell aludni és lehet tuner -t bütykölni.
Addigra azt hiszem jól teszem ha beszerezem, mert csak drágul és drágul.
-
gombi86
csendes tag
Sziasztok! Nos, én bekapcsoltam a duna tv-t 23:50-kor, és pontosan 00:00-kor leállt. utána már hiába kapcsoltam bárhová, már nem jött be egyik se. m1hd-t továbbra se tudom fogni, csak látom a csatornalistába, de nemelérhető! Üdv!
-
törölt tag
Na, holnaptól elvileg csak m1 HD. Hátha kicsit növelnek a bitrátán, hiszen egyedül lesznek a DVB-T rendszeren
.
-
wwenigma
Jómunkásember
A kódolatlanul fogható digitális csomagban kapnak helyet a közszolgálati csatornák (m1 HD, m2 HD és a Duna TV), valamint a kereskedelmi csatornák közül az ATV, a Hír TV, az RTL Klub és a TV2.
Nem arrol volt szó, hogy azt a kettőt kódolják? Bár inkabb HírTV fontos.
-
ati2
őstag
Kicsit OFF de nem találtam olyan topicot amiben ez beleillene:
Ezeknek az antennáknak mivel lehet tápot adni? [5V 30 mA HF kábelen keresztül]
Az USB portról még táplálni is lehetne, de nem találok semmilyen gyári csatlakozót/átalakítót ami erre jó lenne
Kimaradt galvanikus leválasztóm lenne hozzá.... -
-
Gusztáv
addikt
Ezt most nem tudnám megmodani, annyi biztos, hogy VLC-vel is lehet nézni. Mivel ezt a progit egy elég komoly közösség fejleszti, szerintem előbb-utóbb fogja tudni. Rengeteg plugin van már most is hozzá, de most még az alap program RC3 státuszban van, pl hetente jelenik meg új verzió. Ez egy kicsit kisérletezgetős dolog. Itt tudsz utánaolvasni:
[link]Ahogy nézegettem elég nagy az igény a ps3/xbox360 tulajoknál valami hasonló megoldásra, szerintem meg lesz az eredménye.
-
Gusztáv
addikt
válasz
#41635072 #910 üzenetére
Szia
Én nem javaslom a Gigabyte cuccokat, mert nem túl jó a support, főképp ha 3rdparty progit használsz. Leadtek szerintem jobb választás: a gyári szoftver is gyakran frissül, meg sok funkciója van + külsős progik is jobban támogatják. A gigabyte-hez meg régen Powercinema-t adtak, ami annyira nem egy funkciógazdag program.
-
hadime
csendes tag
-
Gusztáv
addikt
Hello, pár program ami működik mpeg4-el:
Progdvb (nekem sokszor lefagyott és átláthatatlan a csatornakezelése, ezért hanyagolom)
Dvbdream (egyszerű, csak a video codec-el kell kicsit szarakodni, x264-hez coreavc vagy powerdvd 7-8 legyen fenn a gépen, akkor be lehet állítani, hogy azt használja). A progi stabil, nálam megy rajta DVB-T: 4 mpg2, 1 mpg4, plusz DVB-S két műhold összes csatija. A kártyát manuálisan kell váltani, ez nem túl elegáns, viszont megy rajta a német Premiere csomag, (persze van hozzá előfizetésem
). Van PIP. Ahhoz, hogy megtalálja a DVB-T, egy új transzpondert kell létrehozni, mert alapból nincs benne a magyar frekvencia, ez általában minden progira igaz, hogy trükközni kell, mert csak az előre beállított frekiken keres adást.
Mediaportal: szerintem a legkirályabb progi, ez egy htpc frontend, külön tvserver résszel (nem kell a tv proginak futnia egy időzített felvételhez, elég ha a gép be van kapcsolva), több kártyát kezel (nálam analog tuner, DVB-T, DVB-S), közös csatornalistát használ, automatikusan váltogat a kártyák között. Itt a dvbt.xml fáljba kell beírni a magyar adás rekvenciáját, mert ebben sincs benne. Több kliens programot ki tud szolgálni, pl egyik gépen műholdas adást nézel, a másikon dvb-t, sőt az egy frekvencián lévő adókat egyszerre tudja kezelni. Pl magyar adásnál, mivel mindegyik csatorna a 714000-en van, egyszerre tudsz felvenni 4-ről, és az ötödiket még nézheted közben.
Powercinema: ezt az Asus tv kártyához kaptam, itt semmi szopás nem volt, szépen megtalálta elsőre az analog és digitális adásokat is. Van PIP is. Ez is frontend progi.
Asus Ezrvcr: ez jött még a tuner kártyához, pl ezzel soha nem sikerült megtalálni a digitális adásokat.
Bocs, egy kicsit hosszú lett. DVBDream, Mediaportal beállítás ügyében tudok segíteni, ha nem megy.
-
ati2
őstag
válasz
mimi_bacsi #947 üzenetére
Nem tudom, melyik a jobb márka, de a leadtek-et többen ajánlanak.
A leadtek 2 tuneres, tudja a kép a képben funkciót és olcsóbb is mint a pinnacle... -
ati2
őstag
válasz
mimi_bacsi #945 üzenetére
[link]
De szépen mennek fel az árak (én még 8900-ért vettem múlt héten a dongle gold-ot ugyanitt)
Megrendelésre szerintem hoznak bárhol amúgy... -
ati2
őstag
h264 = mpeg4 AVC [bővebben]
Elvileg menni fog, mert a tuner csak a transport stream-et, küldi a PC felé.
Ment privi is -
gombi86
csendes tag
Sziasztok! Fentebb már írtam, hogy az én tunerem pinnacle tv center progival van, és ez digitális mpeg2-re és h.264-re képes. most az érdekelne, hogy azokat az adásokat amelyek em hd adások lesznek, dec 1-től a h.264-sel is tudom fogni? szóval úgy értem hogy ez a h.264 lefedi az mpeg4-et? Még sajna mindig keresem a fentebb írt legutóbbi hozzászólásomban két programot! Üdv
-
ati2
őstag
válasz
mimi_bacsi #941 üzenetére
Analóg kábel + DVB-T -re jó a Dongle H.
A digitális kábelhez egyenélőre semmi se jó, mert kódoltak a csatornák -
ati2
őstag
válasz
mimi_bacsi #935 üzenetére
[DTV Dongle Gold] vagy [DTV Dongle H]
De debrecenben, leghamarabb jövőre lesz DVB-T adás: [link]
-
fetterr
csendes tag
válasz
wassermann #937 üzenetére
Goldoltam, hogy fel fogja tenni valaki ezt a kérdést, de nem minden olcsóbb LCD tévében van ilyen vevő!
Így jó lenne olyan eszköz, lehetőleg nem drága, ami tudja fogni az mpeg4-es digitális adást!
Tudnál/tudnátok ajánlani párat? -
ati2
őstag
válasz
#41635072 #930 üzenetére
Persze mindegyik jó hozzá, ami az analóg adáshoz is jó volt.
Csak annyi különbség hogy a digitális jel 2x -esen van modulálva (analóg 1x -es), emiatt a digitális vételnél a tereptárgyakról visszavert jel is hasznos lehet (pl.:.lakótelepen).
A visszavert/szétszórt jel vételére meg elvileg jobb a bot antenna.Nálam most 10%-os a jel erősítős szoba antennával és 80-90 km-re vagyok az adótól.
Ez persze semmire sem elég, de már az is csoda, hogy érzékelek valamit a csökkentett adóteljesítmény miatt -
wassermann
Topikgazda
-
mimi_bacsi
tag
Notihoz milyen tunert (persze DVB-T és akár rádió, de a TV-t lehessen Time Shifttel is felvenni) ajánlanátok? (És debreceni vételhez)
-
törölt tag
Nekem most esett le, hogy rtl és tv nincs is dvb-t-n. Hát akkor asszem erről ennyit.
-
fetterr
csendes tag
Üdv!
Még ebben az évben szeretnék LCD tévét venni, valami olcsóbb 32"-t és ehhez kellene egy olyan eszköz ami tudja fogni a földi digitális adást, amit hallottam mpeg 4-ben lesz.
Tudnátok ilyet ajánlani párat, lehetőleg olcsóbbat?
Köszönöm! -
-
törölt tag
Ezzel az antennával már van esélyem?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,tudnátok ajánlani egy jó árban lévő hibrid pci express tunert,megbízható,jól működő,fm rádió és mpeg-4 vételre képes,esetleg olyat,amire rá tudom kötni a régi vhs-emet is,lehetőleg pinnacle-t?
Túl sok kérés?
Jah,és még annyi,hogy láttam már itt kérdésként,hogy az ezekhez járó antenna elég a vételre?
Én budapesti lakos vagyok,II. kerület a Mechwart ligethez közel,ha ez az infó hasznos lehet ennél a kérdésnél. -
-
bzoley
veterán
válasz
#41635072 #918 üzenetére
Honnan veszed, hogy nem jár hozzá antenna? A gyártó oldaláról? Gondolom nem.
Package Contents:
Portable antenna x1Ugyanúgy, mint a Dongle- hoz, és a Dongle H hoz.
-
DarkByte
addikt
válasz
#41635072 #918 üzenetére
Ekkora távolságban szerintem ezek a kis antennák semmit nem érnek, a fennmaradó pénzből inkább vegyél egy erősítős lepke antennát vagy ha biztosra akarsz menni egy irányított DVB-T yagi szerű antennát. Én >30km -re vagyok Szentestől és az analóg adás még így sem tökéletes mindig.
-
törölt tag
válasz
DarkByte #917 üzenetére
Attól félek, hogy amelyiknek nincs külön kis antennája, azzal kevesebb az esélye, hogy 40km-re Pesttől sikerül jelet fognom.
Azt a siemenst meglesem.
Háát nem is tudom. Mintha a Fuji antennája erősebbnek látszódna...
Bár a gigába már belszerettem, csak félek, nehogy gagyi legyen e téren.
Leadtekekhez meg sajnos nem jár antenna, pedig az kéne... -
DarkByte
addikt
válasz
#41635072 #916 üzenetére
Ha nem fontos az analóg adások vétele akkor a Leadtek DTV Dongle Gold -al olcsóbban kijösz. Igaz épp minap néztem hogy a gazdasági válság hatására annak is felment majd 2k -val az ára, egy hete még 8k volt.
Vagy még az apróhirdetésekben néznék szét, coulthard árul Fujitsu-Siemens hybrid tuner -eket, talán még van neki.
-
törölt tag
Valakinek valami véleménye a Gigabyte U8000-RH-ról?
Vagy esetleg tud jobbat ilyen árban? -
GBogyó
tag
Mihez kell a legnagyobb CPU erőforrás? A stream dekódolásához, vagy a megjelenítéshez? A kérdést átfogalmazom. Ugye kell egy erős gép vagy jó videókártya támogatás, a full HD tartalom teljes méretű lejátszásához. Van lehetőség egy gyengébb gépen a HD-s adás kisebb ablakban történő megjelenítésére?
-
GBogyó
tag
válasz
#41635072 #901 üzenetére
Az antenna digital egy nagyon régen működő szolgáltatás, semmi köze a most induló MindigTV-hez. De annyi, hogy az AH üzemelteti mindkettőt :-)
A MindigTV, az a most induló "országos" földfelszíni DVB-T műsorszórás.
Az antenna digital meg kb. olyan, mint a műholdas műsorszórás, de Bp. egyik adótornyán pihenő műholddal :-), tehát azt ne nézd.
-
gombi86
csendes tag
próbáltam letölteni pl az DVBviewer és AltDVB progikat, dezeket nem találtam. ráadásul aszerint is válogatnom kell hogy képernyőolvasó progival is lehessen állítgatni behangolni stb. így egy progi amit sikerült megtalálni az ki is esett a listából. Ha valaki tudja küldje el nekem az elöbb említett két progit vagy mailban, vagy küldje el msn esetleg skype azonosítóját felveszem és jöhet a progi! a segítséget előre is köszönöm!
-
törölt tag
Üdv!
Szerintetek melyik legyen?
Gigabyte U8000-RH
Gigabyte P8000 -
gombi86
csendes tag
Sziasztok! van egy pinnacle pctvhybrid pro pci kártyám, digitálismpeg2 és h.264-et tud. az m1hd nem jön be vele. a többi igen. de attól tartok, hogy dec 1-től semmit se fogok tudni nézni ha átállnak ugye az mpeg4-re. van valami megoldás erre?
-
DarkByte
addikt
Azt hiszem lassan össze kellene foglalni az első hsz -be az eddig felgyülemlett tapasztalatokat mert már jó ideje ugyanazt kérdezi mindenki.
-
törölt tag
Érdekes, hogy M1HD-n ha 4:3 az adás akkor nem zoomolnak bele, hogy 16:9 legyen, viszont a Reteklubék belezoomolnak a 16:9 filmbe, hogy 4:3 legyen.
-
törölt tag
válasz
wassermann #903 üzenetére
Köszi a választ!
Te milyen tunert ajánlanál?
ŐŐŐ, mihez mit kell letölteni? -
wassermann
Topikgazda
válasz
#41635072 #901 üzenetére
A géped átméretezi a monitorra a képet, de fekete csíkok a más képarány miatt előfordulhatnak.
Ercsi nincs messze Pesttől. Ha nem takarnak be az érdi dombok akkor lehet hogy elég.
Kb. ugyanannyit foglal mint egy DivX-e s film, néhány GB szabad hely elég a vinyón.
Szerintem az ATI-s videókártya segít a gépeden (#46-os hsz környékén ott van miket kell letölteni. -
törölt tag
válasz
wassermann #900 üzenetére
Jah, megnéztem azt a videót, és nekem kockás, (bizonyos részeken) és az elején nem ment a videó, csak egy kép állt, de utána már folyamatos volt.
Most akkor gagyi hozzá a gépem, vagy alapból oylan a videó?(ATI 3870 + E6300@3,2Ghz)
Amúgy az baj, ha a monitoromon nincs DVI bemenet, és ezzel kiesik a HDCP védelem?
Vagy van érezhető minőségromlás a HD adásokban a digitális bemenethez képest?
-
törölt tag
Üdv!
Elvileg karácsonyra az ország nagy részében bevezetik a DVB-T sugárzást, ezért majd szeretnék vásárolni egy erre alkalmas TV-tuner karit.Az lenne a kérdésem, hogy az 1080-as felbontásban sugárzott adásokat tudom majd nézni a 22"-os monitoromon?(Ami az 1680*1050-es felbontásból adódóan csak a 720p-t tudja.) Ha tudom, akkor majd hatalmas fekete csíkok lesznek a monitoromon?
2, Ezek vételére ugye nem elég a kártyához mellékelt kis antenna?
3, Ezek nagy helyet fognak foglalni (felvételnél), ezért nem árt egy nagyobb vinyót beszerezni?
Sőt most látom, hogy a lefedettségi térkép szerint Ercsi nevű városkámban is van vétel.
Viszont az Antennadigital honlapján meg azt írja, hogy nincs vétel...Tudnátok ajánlani valami TV-tunert, ami nem túl drága, de már jó minőségű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest