Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz GoTReX #88745 üzenetére

    A fejlodes visszafele exponencialis (dexponencialis..? :F :D ) anyway.. az elejen szinte mindig lesz upgrade, mindig lesz ami tobbet ad.. aztan ahogy kezd jobb es jobb lenni rajtad a gear ez a folyamat lelassul es mar nem fog minden bokorbol kiesni egy crossbow ami +25% dps..

    Ket ut all most elotted, ifju padawan..
    1) Vagy jarod a magad utjat, es osszeraksz barmit ami tetszik. Ez megadja neked a kreativitas szabadsagat, de valszeg nem lesz olyan hatekony.
    2) "Beallsz a sorba" es hasznalod a tudast amit elotted masok megszereztek es megosztottak, es valasztasz egy "standard" buildet amelyik valamelyik DH szettre epul, es celiranyosan ahhoz farmolod az itemeket. Ergo tudni fogod mi kell, azt megtartod, es ami nem kell azt nyugodt szivvel bezuzod es lesz FS-ed. Ez utobbi elonye hogy kitaposott osvenyen haladva konkret cellal a szemed elott nem fogsz karakterfejlesztesi zsakutcaban kikotni. Es mukodni fog es hatekony lesz.

    Ha nem celod a gyors fejlodes es raerosen akarsz megismerkedni ennek a jateknak a szepsegeivel es a rejtett turpissagaival akkor go for 1). Ha idod limitalt es partizni szeretnel akkor hamar fel kell zarkozz, akkor inkkabb 2). Akkor irany a diablofans meg csekkold az itteni emberek profiljat es az alapjan csinalj DH-t.

    Ha igaz az allitas hogy fix 3 honapos Seasonok lesznek, akkor kvazi ez a hajo mar kicsit elment, mert kb Marc kozepe / vege fele zarjak S5-ot. en arra hasznalnam ezt az idot a helyedben hogy osszerakjak 1 mukodo buildet T10-re, csinalnek par achievementet, rifteznek, ismerkednek a dologgal. Mar nem fogsz felzarkozni nemhogy a P1000 de kb mar a P700-800-as ligahoz sem.

    De amikor kezdodik S6, nullarol, akkor kb ugyanolyan eselyekkel indulsz majd mint mindenki, de lagalabbis nem -800-rol kell kapaszkodj. Nyilvan nem a top 10%-hoz hasonlitalak, hanem a kep alapjan mondom hogy ertelmes partit csak T10-en fogsz talalni. Az alatt kb senki nem megy, A keveset jatszoknak is van min 500-600 paragonja.

    Jelenleg az az eselyed hogy "leachelj" tehat bemenj ezzel a karival T10-re olyan joarc PHsok koze akik nem dobnak ki a partibol es adnak neked olyan itemeket ami neked up nekik meg nem kell. Aztan az itt szerzett tudasodat majd kamatoztathatod S6-ban nullarol.. Szerintem ez nem olyan rossz kilatas :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák