Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Eh mindegy.
-
pluhi
tag
Amikor végre WH esik a hunternek.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Thrawn #67585 üzenetére
Hát igen, mindig abban reménykedek, hátha egyszer megfordul, de nekem se az sc se a season sc nem sok örömet hozott, már mindenki rég elúzott előttem míg én szenvedek az alapvető dolgokkal. HC viszont überkirály , ott mintha 10x szorzót kapott volna a loot totál más. Ezért nem hiszek ebben a fos randomban akárki próbál erről meggyőzni, nem p10-es karaijaim vannak hanem p622 p338 p345 mind3 játékmódba toltam eleget azt hiszem..
Egyébként tegnap este az egyik fő streamerestől azt a tanácsot kaptam, hogy ha 20óra nyers játékidő alatt egy karinál ugyan olyan szar a dropp akkor cuccoljam le és tölörjem a karit a picsába, majd húzzam fel újból és figyeljem meg, hogy sokkal jobban fog hullani a loot az újnak mint a réginek. Nem tom van-e benne valami, de gondolom aki napi 24órában tolja már igencsak kitapasztalhatta ezt.
-
DjDanee87
addikt
Vállason jobb lenne CDR a RCR helyett, gatyán all res az armor helyett, Taskeren meg CHD a vit helyett. Ezeken kívül fegyver csere és fullos is lenne a geared 2Hs felállásra. Vagyis nem, még egy statokban megegyező amu ami vagy immunitást ad lightning/arcane-re vagy hellfire jó passzívval.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Thrawn #67554 üzenetére
Nálam most éppen ettől sokkal rosszabb a helyzet. Történetesen 5k környéki BS-ből semmi leg.
Mondjuk 2 kezes fegyót nyomattam, szóval harmad annyi cuccból, mintha övet vásárolgattam volna.Az irányított RND-hez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy coldos DH-mnak soj-ból esett fizikes, fájörös és lájtningos. Viszont mióta maximussal nyomom firebirdes wizzel, azóta kétkezes fegyó esett dögivel neki, bár ma csak egykezes fegyókat dobált a grift guardian. Viszont közvetlen előtte DH-val upolgattam wizhez a kavicsokat, szóval lehet ez is közrejátszott az egykezes fegyókhoz. Legalábbis az olvasott történetbe így tudnám beilleszteni.
-
buherka
addikt
válasz
Thrawn #67577 üzenetére
Akkor én mákos vagyok...mert nekem alapból így esett, ahogy van a SOJ. (ne-ne a Tasker-t nézd
) Sőt már egyet el is ajándékoztam az is 20% Cold-os volt, csak 450dex-el és 29 elit-el.
Van egy alapból likas SOJ-om is Dex-el és próbáltam belehúzni a 20-as lightning-ot...50-ből egyszer sem adta még 16-ot sem. Úgy hogy kapja be... -
nejad
aktív tag
lol az mitől van hogy se az FC se a leap se a gs nem generál fury-t? kiléptem vissza és úgysem, egyedül a war cry
na megjavult
a hiba a blizz készülékében volt
-
Zoona
aktív tag
A loot teóriához hozzászólva, van benne valami, legalábbis az utóbbi időben csak cold-os SoJ ok esnek a DH-nak, az elején volt egy Fire-es. Igaz van ellenpélda is
Nekem sajnos ritkán esik crossbow vagy bow, de ha bow esik az mindig csak a Cluckeye... 10 ből 9 biztos hogy az, Etrayut még esni se láttam, a klántársaknak van de nekik is pont akkor esett már ki több darab amikor nem partyba voltunk
Még szeretnék erre a DH-ra egy normális Taskert meg egy Etrayut. Bár diabloprogressen még igy se tartozom a DH-k között a tophoz, de a geart majdnem fullosnak érzem.
Vagy esetleg 1-2 szaki változtatna valamit?
A Witching hour az első WH ami esett a Diablo 3 és Diablo 3 RoS-ban, cserébe kárpótolt egy majdnem fullos kivitellel aminek örültem, az tuti hogy extázisba voltam amikor megláttam, valami ilyet éreznék már egy Etrayu-nál is szerintem ha kiesne.
-
Muton
addikt
milyen telhetetlen itt mindenki, hát nektek semmi sem jó?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Lézerparaszt #67567 üzenetére
par napja meg irtam is, hogy DHnak dobott egy vaskos arcane-os, intes szep sojt
nalam szepen varialja a light, phys, cold, firet... most is esett egy szep slave bonds, namondom (tenyeret dorzsol) 5 affos... ahha light... ehhh rossz rotaciot fogtam ki
sosemnem hasznaltam light elementes cuccokat dhn... szal...
-
frame>24
addikt
Most ahhoz képest, hogy Season, és ez az első DH-m, szerintem nem vagyok rossz, alig 100 feletti para szinttel.
-
diegho
nagyúr
válasz
vhunor #67571 üzenetére
Nálam para 330-ig csak a fire crusa és a fire barb ment, egyetlen fire amulett és fire soj, illetve andariel nem esett. Vicc, de a barbár/crusára a mai napig nem tudok olyan amulettet tenni, ami fire dmg, str, chd, chc-t ad. Soj-ból 4 esett, 3 cold és egy lightning, de szerencsére az egyik coldos socketed volt alapból így tudtam belőle fire-t csinálni. Egyik nap kiesett első strongarm wiznek, már 1.9m volt a pörgetés, mire beadta az első fire%-ot! Ennyit erről
-
Tibe
aktív tag
Nekem pl. mostanában szinte csak gyűrűk meg amuk hullanak de csőstül, sojom mindfelé lehetséges kivitelben van, unity szintén stb... nagyon sokféle amum van, viszont fegyverek nem esnek. Dh-nak már csak egy normális fegyó kéne, de szinte nem is esik semmilyen, kadala meg 500 shardért ad 6 vagy 7db-ot szal azt inkább hanyagolom...
Szóval nálam a drop jóindulattal sem nevezhető a blizz által hangoztatott randomnak -
vhunor
őstag
válasz
Lézerparaszt #67563 üzenetére
Full fire wizzel esett két SoJ, egy phys és egy cold, egyetlen holys andariel, és minden más amu, csak tüzes nem, cindert is mástól kaptam. Kb. élő cáfolat vagyok - sajnos.
-
rt06
veterán
válasz
kosz a leirast, hihetonek (sajat tapasztalat alapjan legalabbis) es logikusnak tunik a dolog
a szoveg hosszarol meg annyit, hogy nemi tordeles elfert volna bele, de amugy egyaltalan nem gaz -
DjDanee87
addikt
válasz
Sajnos nekem nem így működig a dolog, legalábbis SoJal.
Coldos Mara DHnak esett már 1 physicalos, 1 fire és 2 lightningos de coldos még nem. Nem állítom, hogy nincs ilyen smart loot amit te leírtál, de nekem a SoJ egy olyan item ahol nem jött elő még sajnos. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
_ocsisajt #67566 üzenetére
Amikor amuleten 20 fire, braceren 20 cold volt akkor nekem vagy cold, vagy fire cuccot dobott. Mikor belogoltam lightning monkkal pár riftig, utána volt hogy dh-nak is lightningos cuccot dobott, mielőtt "beállt a rend". Az általad leírt jelenséget akkor vettem csak észre mikor össze-vissza logolgattam be és játszottam a karaktereimmel. Ennek ellenére arcane és poison használó karakterem soha nem volt, és így nem is dobott sem gyűrűt, sem bracert, sem amuletet egyikből sem.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
nekem az elementeket total random tolja,,, ad mindenbol szinte felvaltva... ez igy volt az elozo coldos M6 DH-val, meg az uj (egyelore) Fire DH-val is
-
Rayner
őstag
válasz
+1
Ez így van, ezt tapasztaltam én is.
Legjobb példa a hc és sc monkom... 2 1h volt előtte SC-n még az is van és az istenért nem esik daibo.... sc-ben még a mai napig nem esik
viszont fogtam egy sima sárga majd később egy kraftolt 2h fegyvert hc-n és láss csodát megindult a 2h loot... ezért smart a smart.
plusz az elemental szintén számít mert esett eddig kb 10-15 soj, de ebből cruznak/DH/monk sose esett poison.
Arcane-os elem damot sose láttam még csak és kizárólag a wizzel stb...a másik az, hogy előbb kell összerakni a skill buildet és hozzá fog esni a gear és ez is 100%
összevissza skillekkel nem lesz gear soha -
Lézerparaszt
őstag
Nah akkor leírom a tapasztalataimat a loot rendszerrel kapcsolatban. Hozzászólásnak kicsit hosszú lesz, inkább valami naplóbejegyzésre hasonlít. Nos akkor lássuk is hogy alakult ki bennem az elgondolás. Azzal kezdődött az egész, hogy kieg megjelenésekor wizarddal és wd-vel játszottam, felváltva. Wiznek nem esett semmi jó, akkor 1 nap után váltottam wd-re, azzal sem esett semmi, akkor vissza wizre. Így ment ez sokáig. Ez alatt az idő alatt nem volt ritka, hogy wizarddal wd, wd-vel wizard lootot kaptam. Ezután elhatároztam, hogy csak a wizzel fogok menni. Miután huzamosabb ideig nem váltottam karaktert, állandósult a wizard loot. Hozzáteszem barbár, crusader monk, dh kasztoknak nem esett semmi. Coldos irányban fejlődtem tovább, esett pár jó cucc, coldos amulet, coldos SOJ stb. Miután beláttam hogy magasabb tormentre nem jó, meg is untam, visszaváltottam wd-re, hogy a Jade szetet kifarmoljam. Rövid ideig megint nem tudta a játék hogy wizard vagy wd lootot adjon, huzamosabb játék után megint csak elkezdett állandósulni a wd loot. Ekkor mivel a petes build volt a legelterjedtebb/legkönnyebb, physicalos formában petekkel elkezdtem kifarmolni a Jade geart...sikertelenül. Csak physicalos dolgok estek, így nem jutottam előrébb. Annyira meguntam, hogy gondoltam (mivel a Jade úgyis coldos) átrakom a wizardról a coldos geart és megyek valami jó kis varázsolgatós pet nélküli builddel amit magamnak találtam ki. Spirit barrage volt a fő spellem, azzal irtottam, elég szépen, és még csak unalmas sem volt mert állandóan mozogni kellett. Ekkor figyeltem fel arra, hogy a lootolt cipők nagy részén spirit barrage lett statként (kb 80%-ban amin volt skilldmg), és elkezdtek esni a coldos itemek is. Addig 1 db coldos itemet nem láttam wd-vel, onnantól kb 70-80%-ban coldos esett. A másik dolog ami megváltozott, hogy elkezdett esni a Jade szet. Idáig csak Zunimassa esett, de abból elég sok. Most már 90%-ban Jade. Annyira bejött a dolog, hogy naponta 3-4x is esett a meglévő gearre upgrade. Rövid időn belül egész pofás Jade gearem lett. Volt a ládában pár item fire dmg-el, és mivel láttam egy videóban mennyire darálnak a nagy tüzes kutyás builddel, gondoltam kipróbálom. Belőttem a skilleket, passzívokat, felraktam a fire amuletet és soj-t. Innentől kezdve a Jade gear megszűnt esni, visszatért a Zunimassa eső, és immár fire cuccok estek nagyrészt. Végül meguntam mindkét buildet, bár a Jade-val elég sokat játszottam. Természetesen mint mindenkinek, nagy ritkán estek más kasztnak való legendek is, így lett meg az első marauder szetem a DH-ra. Akkor még nem volt 2.1-es patch, a fire volt a menő. Az intes amuletet és soj-t át is raktam rá, és kész volt a kezdő DH amivel t4-6 már ment, bár nem nagyon használtam, mert az armor buff hiánya miatt eléggé papír volt. Kijött a patch, és mondták fórumokon és a játékban lévő xy channelen hogy a cold most még jobb mint a fire. Rögtön le is cseréltem a tüzes dolgokat (ugyanúgy intes) coldos verziókra. Ekkor az eddig gyakran eső tűzes 1h xbow megszűnt esni, a helyét átvette az Etrayu, amit egészen eddig nem is láttam esni. Így, hogy megint cold dmg volt rajtam, megint nagyrészt coldos itemek estek, így gyorsan találtam is mindenre upgrade-et. Ekkor már egész biztos voltam benne, hogy a lootrendszer nem is annyira random mint amennyire állítják. Végül is smart loot, már alapból manipulálva van, azért ilyen "jó".
Ez megmaradt őrült elmélet szinten, mivel nem volt kedvem új karaktert kezdeni hogy megnézzem, van-e valami alapja. Ezután bejött a season, és minden ismerősöm átment oda játszani. Én az elejétől ellene voltam, így én maradtam. Teltek a napok, és egyre jobban untam a szóló játékot, miközben fent voltak az ismerősök és sorra linkelték az itemeket, hogy ez meg ez esett seasonban. Rászántam magam, hogy na jó, akkor csinálok szezon karit (ugyanúgy DH) és megnézem az elméletem élesben, 0 paragonnal, 0 golddal stb. Gyorsan felboostoltak lvl 70-re ahogy az mostanában szokás, közben ahogy elérhetővé váltak a skillek és a passzívok, be is raktam egyből a sentry buildhez valókat, még ha így marauder nélkül nem is volt értelme használni. Lvl 70 után egyedül maradtam, és az volt a probléma, hogy még a master fokozat is kihívást jelentett. Marauder viszont csak tormenten eshet, így valamit ki kellett találnom. 1-2 ember megpróbált segíteni, t6-on mentünk 2 kör riftet, de sajnos nem esett semmi, és kaptam még egy ingyen bountyt is, de nem volt benne a szetes gyűrű. Kb ennyi külső segítséget kaptam, lootot mástól nem kaptam. Mentem pár greater riftet (lvl 5 már nehéz volt!!!) és ott kiestek az OP legendary gemek. Ezekkel rögtön t1-2 képessé váltam. Elemental dmg még nem volt rajtam, mikor kiesett az első szezonos SOJ ami tüzes volt. Ekkor megint bebizonyosodott, hogy mivel tüzes elem dmg van rajtam, így azt erölteti a játék. Sorra estek a Cindercoat-ok, tri magefistek stb. Következő választóvonal az volt, hogy mivel így, hogy nem cserélgettem karaktert, állandó skilljeim voltak, a gearem is egy irányba haladt, hamar meg is lett a Marauder szet, később esett hozzá egy rorg, bár ez mellékes smart drop szempontból. A sentrys off handtől kezdve minden megvolt ami kellett, kivéve a Tasker. Ezt a tri magefisttel pótoltam addig, míg Kadala ide nem adta végre. Kicsivel kevesebb mint 2 nap alatt meglett a t6 képes sentry szörny (paragon 90-re), best in slot itemekkel, és egész jó statokkal. Természetesen a fire-ön kívül nem esett másféle sem bracerben, sem sojban. Én úgy gondolom, ha ennyire irányított fejlődésem hatására, valamint hogy ilyen rövid idő alatt pont azok az itemek estek amik kellenek, amiről a buildem szól, az nem lehet teljesen random. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem a kevesebb mint 2 nap annyit tesz, hogy kb 28 óra játék volt 2 nap alatt ami eléggé kockulásnak hangzik, de senki ne is várjon eredményt ha napi fél óra után leteszi a játékot, hogy nem esett semmi, vagy éppen riftenként váltogatja a karaktert, hogy na ezzel most hátha. Ezt a "befolyásolhatóságot" észrevettem wizardnál, wd-nél, majd dh-nál is, ezután döntöttem úgy hogy szezonban próbára teszem, és szerintem nagyszerűen teljesített az elméletem...
Ennek ellenére mivel hivatalosan kb sose fogjuk megtudni hogy ezt hasonlóképpen csinálja-e a rendszer, ezért tényként nem mondhatom hogy ez így van, benne van a pakliban hogy tényleg csak ennyire gyakran volt mákom. Mindenki döntse el maga, hogy kipróbálja-e vagy sem, hisz-e benne vagy sem.
További jó lootot! -
Mirman
őstag
-
Rayner
őstag
válasz
Sárpac #67557 üzenetére
Ettől random a random
ez a loot tábla szerintem nincs manipulálva...2.0 előtt sokkal valószínűbb volt.De a 3 óra alatt T6 képes kari azt jelenti, hogy meg lehet csinálni, de semmiképp nem egyedül.
Az aki T6 hc malti kill tolt az is 1000% hogy partyban húzta fel magát és max utána kapcsolta be a streamet epénisz mutogatásra. -
DjDanee87
addikt
válasz
Mirman #67552 üzenetére
Annyival egészíteném ki amit Muton írt, hogy övből lehetne Harrington (greater riftre nem jó), WH vagy String of Ears a melee dmg reduction miatt.
Illetve a legjobb fegyver Jade WDnek a Furnace, de gondolom még nem esett ki neked és azért nem használod. De a jelenlegi fegyvered nagyon rossz, gyors és kicsi a damage és nincs is semmi extra tulajdonsága ami miatt jó lenne. Azt is könnyen cserélhetnéd pl Sun Keeperre ahogyan Muton is írta, amíg nem esik Furnace. Öv ha nincs másik legalább a corpse spider helyett rollolhatnál rá armort vagy life%ot.Skilleket nézve ha meglesz a cipő Jade, helm Quetzalcoatl csere akkor a locust rúnáját is cserélhetnéd pestilence-re, Soul Siphon is talán jobb lenne life leach rúnával mostanid helyett. Illetve amivel még a túlélésüket szokták biztosítani a Jade WDk az horrorify a 35%os armor rúnával.
Meg még 1 dolog, Hellfire amulet is jó lenne egy jó passzívval, de elég sokat kell legyártani hogy az ember kifogjon egy jót.
-
Muton
addikt
válasz
Mirman #67552 üzenetére
öv lehetne Hwoj wrap, nem olyan hú de rare
fegyver sun keeper, vagy vmi mace, mert a base dam számít, sebesség nem fontos
de a legfontosabb, hogy a cipőt cseréld jade-re és a sapit meg Quetzalcoatl-ra, mert anélkül nem az igazi...
meg nagy kövek.
bracin meg cold legyen, ne physicalaztán majd kijavítanak a profik, én csak egy bountyt mentem jadedel
-
Thrawn
félisten
-
Muton
addikt
egy monk feladata multiban micsoda, ha a dps-e kb nulla? csak annyi, h próbál elől tankolni (mint Kormac
)?
-
Mirman
őstag
válasz
tibee77 #67550 üzenetére
Köszi , a thorn jelentésével nem voltam tisztában de rákerestem fórumban és már értem.
Más : Szerinted ( vagy bárki más szerint) mit kellene még változtatnom hogy stabilan T6 képes legyen ? Mi a jobb a soul harvestes jade build vagy pedig egy petes ? Eddig a T5 megy gond nélkül haladósan , nagyon kevés halállal.
-
malacka87
őstag
[link]
Na így már jól haladok!:-) -
Rayner
őstag
válasz
Sárpac #67518 üzenetére
Ezzel vitatkoznék...
A streamerek többsége (nagy többsége) mindig partyban tolja.
Ha megfigyeled akkor általában 4 wd / 4 DH/ 4 monk...stb megy a partyba.Ha sokáig nézed őket megfigyelheted hogy a durvább cuccokat adogatják egymásnak....
Erre jó példa tegnap nulláról (értsd ez alatt,hogy még 2.1 óta elő sem vettem a karit) 2.5-3 óra T6 farm alatt összeraktam egy T6 mara DH-t... 4 DH-val toltuk... innen PH-ról (ezúton is köszönet nekik!!!!)
kicsit igaz hogy esetlen, mert wd-től kapta a rorg-ot és a taskert, de aprítja a népet.Szóval próbáld így tolni 1-2 napig és lehet hamar meglesz neked is minden ami kell.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sárpac #67518 üzenetére
Elárulok valamit a randomról: a véletlen miatt biztos, hogy ennyi játékosnál lesz az átlagosnál szerencsésebb egyed, lesz az átlagosnál pechesebb, és lesz olyan, aki nagyjából az átlagot hozza (és belőle lesz a legtöbb).
A streameres konteóddal egy probléma van, hogy bizonyíthatatlan. Erősen meglepne, ha be lehetne állítani a droprate-et speciálisan egy-egy accounthoz; ráadásul akkor legalább egy embernek folyamatosan azt kéne figyelnie, hogy kinél érdemes ezzel szórakozni és kinél nem. Mindezt persze kontinensenként, mert az EU-s accountokhoz nem férnek hozzá a US GM-ek és fordítva.
-
Mirman
őstag
Üdv , most kezdtem el 2 napja egy WD-t , még csak ismerkedek a buildekkel hogy mi lenne megfelelő. Dobott valami thorns of the invoker settet de az istenért nem tudom megfejteni hogy a 4-es bónusz mi lehet , google sem ad ki semmi értelmest. Tud valaki segíteni ? Köszi előre is
-
trufa12
addikt
válasz
killerjohn #67520 üzenetére
létezik, 2 hónapja esett egy , barbárnak akivel toltam -.-
nekem sajna azóta sem.DiabloWikiLegendary Belts: The Witching Hour is ultra-rare, under 1% for all classes.
[link] -
tibee77
őstag
Na közben meg lett a hiänyzo kesztyü is a firebird set bonus-hoz.Kukäztam is gyorsan szegeny cold build-et.Igaz, hogy nem ällok meg a helyzet magaslatän de mär t4 simän megy.Akkor most kerhetnek tippeket, hogy-hogy finomitsam a karit? (a disit szeretnem megtartani mert marhära bejön ez a star wars-os skill
) wizzzzard Fegyver peldäul mi lenne jobb?Azt tudom hogy egy witching hour kene övnek de az sajnos meg egy darab se esett.
-
hokuszla
senior tag
Lehetséges, hogy a krider+depht digger+elemnetalt valaha is megcsinálja a blizz, vagy ne is álmodozzak?
-
vhunor
őstag
Nagyon elcseszték a hatékonyság vs változatosságot a szettekkel. Monknál ugyanez van, nem akarok holys-songokus buildet, mert az tetszik, hogy villámok csapkodnak szanaszét belőlem, Won Khimet és Thunderfuryt stb. használhatok, de a sebzése sehol nincs egy spirit spammer robbantóshoz képest. Wizardnál is csak a tüzes jó magas nehézségen, DH-nál a sentrys... Röhej, de talán a crusadernél lehet a leginkább variálni óriási különbségek nélkül.
-
dvd24
senior tag
válasz
diegho #67439 üzenetére
Az a baj, hogy a raekor setes megoldáson kívül minden más builddel egyszerűen véges a sebzésed. Egy bizonyos szint után, még ha a legideálisabb cuccaid vannak a legjobb rollokkal akkor is túl sok lesz a mobok hp-ja és nem megy le időben a rift. Míg a raekor settel ugye a vállasnak köszönhetően annál nagyobb lesz a sebzésed minél többen vannak, és ez kb GR36-tól fölfelé úgy néz ki, hogy a fél mappot húzod magad után a chargeal és röpködnek a sok százmillás sebzések és csak az olyan elite affiexek állíthatnak meg mint a fire chains vagy az electrified.
Ettől a függetlenül a single target dps-e a barbárnak a béka segge alatt van, szóval aki kb GR38 felett van a leaderboardon, az nagy valószínűséggel bemákolt egy conduit pylont a bossnál.
Szóval szerintem single playerben, ha nem raekor settel mész, akkor a maximum ami kihozható az olyan GR35 körül van.
-
grex4
aktív tag
Ha kiszámolod mennyi az esélye, hogy az első 15 alkalommal 50% mellett ne essen, és kiszámolod hogy a 16. alkalomra se fog majd esni, a végeredmény egy marha pici szám lesz, egyre-jóval kisebb. Minél tovább nem esik, ez a szám egyre kisebb lesz amit kivonva 100%-ból, megkapod mennyi esélyed lesz hogy essen legközelebb. Ez simul a 100%hoz. És mint írtam 4es partyban nem esett senkinek sem, nem 28 volt a minta...
Remélem világos már miről van/volt szó, vagy ismét elmagyarázzátok a fej vagy írás esetét, amire emlékszetek?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Drizzt #67535 üzenetére
Egyébként ő arra gondol szerintem, hogy a paragonpontokat hogyan oszd szét, milyen skilleket használj, hogy nagyobb eséllyel essen esetlegesen egy egy tárgy.
Ám így festek most seasonbe, soj továbbra sincs sajnos, lassan enm is reménykedek benne.
[link]Repülő sárkány 2 is kiesett a 2. ma alig volt 3K dps gyakorlatilag a létezhető legkisebb rollal esett, pedig azt hittem ennél már csak jobb lehet, de nem!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #67532 üzenetére
Írjad. Én egy jobb flying dragont kérnék. Köszi előre is.
-
Rayner
őstag
válasz
jöhet
-
Tom5
addikt
válasz
jöhet
-
Lézerparaszt
őstag
Látom már megint (vagy még mindig) a lootrendszerről volt szó. Szívesen leírnám mi alapján gearelem a karakterem, de ahhoz sokkal több hely kéne, és azt fórumokon nem nagyon szokták szeretni, vagy ha mégis akkor nem nagyon olvassák. A lényege az lenne, hogy a smart loot igenis befolyásolható. Ha van rá igény akkor leírom.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Bennyboy #67519 üzenetére
engem ez a köcsög urcsi idegesít: 70-80% esély van a gem upgrade-re és 3ból 0-1 siker van... és ez nem 1-1 kör, hanem 10-20... senki ne mondja, hogy majd 1millió próba után biztos beállna ez a 70-80%, vagy az össz player-re viszonyítva kijön ez a %, mert az rohadtul nem boldogít, hogy mások 50%-ra is 3/3 sikert dobnak folyamatosan
valami nagyon nem kóser ebben a "random" dologban, mert egyik nap is fél óra alatt 3 lidless esett, máskor receptnap van (1 riftben 3-4 is esik), vagy ahogy írod: kadala pillanatokon belül 2szer kiadja ugyanazt
-
nejad
aktív tag
goblin nyitott valakinek mostanság portált? vagy csak nekünk nincs mákunk? vagy lehet az a barlang már nem is létezik?
-
schwartz
addikt
A pet wd meg mindig iszonyat eros single target -re. Ghom GR38 kb. 20sec alatt ment le. Sajnos dmg-re elezve rendre buktam a 37-38-as rifteket mert kisse papir lett igy a kari. De meglesz az...
-
Xantor
tag
Streamer buff... OMG!
Ehhez mit szóltok?
Szerk.: Vagy csak én nézek be valamit és ez poén?
-
_ocsisajt
őstag
kozel 178 ora utan sajnos bealudtam Dh-n... 32-es griften csattantam, mondom tolom tovabb, mert arcal leveszek mindent... persze, hogy frozentenger... es a szele elkapott (Ami meg nem lett volna gond)... nomeg ugye ramjott a porgos jeggolyo... mar el is engedtem bill+egeret... szep volt... foleg, hogy reggel bemakoltam az elso Witchingemet ami el is maszott ugye... korrekt
erre utana atvaltok saderre... elso goblin -> Witching hour... mondom neeee
utana rogton 2 unity
amibol egyik likas gyarilag igy probalok STR helyere egy vastag CD-t rapakolni, de igy a 25-ik roll utan feladtam, mert nem akar... namajd egyszer...
-
-
killerjohn
addikt
válasz
Chiller #67486 üzenetére
Nekem esett úgy 10, mind a wizardnak, de úgy hogy a witching hour szerintem csak urban legend, mert mióta bezárták az AH-t, azóta én nem láttam
Hihetetlen, hogy májusban amikor abbahagytam a fórumozást errefelé, akkor a Random volt a téma, visszajövök, és megint
(#67519) Bennyboy: mondok jobbat: nekem 2.0 óta esett kereken 0 db ice climbers, és ma HÁROM.
-
Bennyboy
őstag
ismerős 2x egymás után kivett kabalából jégmászót, nekem senki se mondja, h van erre bármilyen reális esély.
-
Sárpac
nagyúr
Figy teljesen igazad van, de a dropp rate az más tészta, itt egyes legekre csak egy pl.:
Hopp leget sorsolt a rendszer tételezzük fel egyenlő arányban ez bármi lehet, legyen ez egy öv.
No most az, hogy milyen öv szintén sorsolja a rendszer, fostalicska 70%, valamilyen nem túl népszerű set 20%, egy népszerű set lesz 9,9999% vagy 0,00001% eséllyel egy WH öv, no most ha ismi példáját veszem akinek egy du 3 WH is kihullott de vehetném oxox-ot akinek pár nap alatt 3 szintén HC-n összesen már vagy 6nál jár vagy jujut akinek egymás után 2 is kb 1 perc alatt, akkor ha belevesszük azt is, hogy legre kb 0,1% az esély killenként el lehet gondolkozni azon, hogy hogyan is lehet ez.Szóval a lényeg én úgy gondolom, hogy piacorientált cég nem engedheti meg, hogy pusztán a véletlenre bízza ezt, vehetném példának a streamereseket. Hogy festene olyan droppal mint én akármelyik nagyágyú?
Nyilván szarul, ő meg szidná a lootrendszert épp cirka 100000 érdeklődő tekintetű online nézelődő előtt. Így hát, hogy nem legyen ebből gond és mindig legyen húzóerő akik miatt majd a többiek kedve sem lankad sok 100 óra után sem, és ez csak feltételezés 10%-nak ezt a 0,00001% esélyt szépen felemelik mondjuk 5 vagy 10-re vagy az egészre kap egy 10x-ot! Így is random marad, csak nem ugyan az mint a többinek, és olyan szépen elveszik a statisztikában, mint a tű a szénakazalban!
-
pluhi
tag
"Különben is, minden körben egyre nőtt az esély arra, hogy a kövit dobni fogja és egyszerűen én sem hittem a szememnek de sehol semmi, pedig rég 100% körül járt az esély..."
Óriási tévedés, ez az, amit az emberek elég nagy százaléka képtelen feldolgozni. Nem nő semmi, minden körben pontosan ugyanannyi az esély, 50%. Ezek FÜGGETLEN események, nem tudja a rendszer, hogy neked esett vagy nem az előző x körben. A múlt héten kihúzott 5 számnak PONTOSAN ugyanakkora esélye van nyerni a lottón, mint bármelyik másik számötösnek.
Lehet vizsgálni több eseményt és valószínűségeket rendelni az egyes kimenetelekhez, de ennek nulla jelentősége van a következő dropnál. Az ugyanúgy x%, mint addig.
Nincs garantált loot, el kell fogadni, hogy 5000 óra játék után sem biztos, hogy kiesik pl. a TnT. Kicsi a valószínűsége, de sosem nulla. Ez ilyen bicikli. -
Sárpac
nagyúr
válasz
granini #67513 üzenetére
"Utoljára mondom el, hogy a random attól random hogy nem lehet benne kimutatni törvényszerűségeket. Főleg nem ilyen kis mintavétellel.. "
Pontosan ezér lehet bármikor büntetlenül manipulálni!!!
És tuti, hogy van ha elhiszed ha nem, eleve kasztosítva van a dropprendszer, elve a main stat 80% a karidhoz mérten adja stn. sorolhatnám. A másik a mintavételeddel ott a probléma, hogy ugyibár bizonyos legek rendkívül ritkák 0.0001%/dropp az esély, aztán nézd meg van olyan tag aki ebből a szuper ritkából egymás után 3-4db is kap secperc alatt. Ugye ha értesz a valószínűségszámításhoz akkor elég hamar kijön, hogy a lottó 5-re sokkal nagyobb az esélyed mint erre és ez nem egyedi esett, hanem durván a júzerek 10%-nak hullik minden mint az atom. -
grex4
aktív tag
válasz
granini #67513 üzenetére
minél többet annál jobban közelített volna az 50%-hoz, plusz mínusz kitudja mennyi, de ez nem zárja ki azt, hogy már az elején 50% körülről indul akár 10 mintából is. Amúgy is igen valószínű lett volna, hogy a kövi 7 körben mindenkinek mindig dob, ismerjük hiszen mindenki tapasztalt ilyesmit, akár minden nap................
Amúgy egyértelműen nem volt az 50% akkoriban, amiből akár az is következik, hogy a Blizzard hazudott a drop rate-ről.
Különben is, minden körben egyre nőtt az esély arra, hogy a kövit dobni fogja és egyszerűen én sem hittem a szememnek de sehol semmi, pedig rég 100% körül járt az esély...
-
granini
őstag
"Anno a wardeneknél még t6-on asszem 50-60% esély volt kulcsra, hát a valóságban kb 20% felé konvergált, volt hogy 7 körön keresztül 4es partyban 0 db azaz nulla dara esett."
LOL. Ennyi matekzseni egy tankörben óriási..
Aztán miután 7 körön keresztül 0 kulcs esett neked kiléptél, és így nem tudhatod hogy az azt követő 7 körben pedig MINDIG esett volna neked kulcs, és akkor a 14 körre vetítve pontosan 50% lett volna a drop rate.. ember.. szerinted egy 50%-os drop rate bizonyításához hány kört kell menni hogy az autentikus mérés legyen..? Hetet..?Utoljára mondom el, hogy a random attól random hogy nem lehet benne kimutatni törvényszerűségeket. Főleg nem ilyen kis mintavétellel.. Beszarás hogy még mindig ott tartotok hogy nekem nem esett X de a heveromnak meg 3X esett akkor ez hogyan random.. valamennyi kételkedő mondatotokkal konkrétan a random kíváló működését igazoljátok, de sebaj..
FYI, ez nem lesz benne a hétfői röpdolgozatban..
megpróbálok tasker'n'teós kézzel bánni a tisztelt társasággal..
-
KubanitoS
veterán
válasz
Cingáriusz #67511 üzenetére
Hogy miket akarsz használni, az egyénfüggő. Jól ki van találva a rendszer, egyértelmű "legjobb szkill" nem létezik. Egy-egy buildet érdemes lehet azért megnézni a neten, ha annyira érdekel.
A legszembetűnőbb "hiba" a karakteredben talán az, hogy nem specializálódtál semmiféle sebzésre. Érdemes egyet kiválasztani (pl tűz, villám stb) és olyan cuccokat szerezni, amelyek +%-ban adnak extra sebzést az adott elementál sebzésre. Ezen kívül érdemes lehet rágyúrni még a +% elitek elleni dmg-re is.
Itt van az én varázslónőm, ami korán sem perfekt, de szerintem egy jó képet ad, hogy mit is kell elképzelni. A sebzés meg másodlagos, mert a +extra dmg nagyon meg tudja dobni a dolgot.
-
Hello!
190-es Paragon szintű Demon Hunter, Crossbow-val nekem jelenleg 1,3 millió a standard dmg-je. Ez mennyire jó vagy nem jó ezen a szinten?
Mikre érdemes paragon pontokat adni és milyen arányban?
Skillezésből mi a leghatékonyabb?Jelenleg így állok: [link]
-
MrCsiT
addikt
válasz
Chiller #67486 üzenetére
Csend! Már megírták a tutit: te sem játszol "eleget"! Azért nincs cuccod! Már rég paragon 3000 kéne legyél?! Mit csinálsz te játék címszóval??
Eladod a lakást, családot, melóhelyet, és free wifin tolod 0/24-be, máris lesz mindened!
Társas kapcsolatokra vágysz?? Lépj be egy klánba!
Posztolj a fórumunkon az új droplessz és lagOne feature-ökről! Értetek van!Na, ne sírjál, húzzál season-re: csak nem képzeled, hogy még tesztelőkre is mi költünk?? Nyomás tesztelni, ingyé'!
Amúgy ha bármi gondod van, donthezitéjt írni nekünk! Amúgy minek lenne trash mappánk?!
Gríntingsz,
Blizzard Support Tím
@ a "lag" a Diablo3tM bejegyzett védjegye!
-
grex4
aktív tag
Jaj mama.
Aki tanult valószínűségszámítást az tökéletesen tudja, hogy itt az égvilágon semmi sem random.
Sárpac példájával élve, ramaladniból a haverjának esett 12, neki meg 0. Na erre az esély már valóban 0.
Best of RNG az volt amikor még az Ah-s korszakban jött egy patch, amiben elkezdtek a karakternek megfelelő main statokkal rendelkező tárgyak esni. (random, majd blizz közli hogy most már jobb a random...)
Anno a wardeneknél még t6-on asszem 50-60% esély volt kulcsra, hát a valóságban kb 20% felé konvergált, volt hogy 7 körön keresztül 4es partyban 0 db azaz nulla dara esett.
Ad-m:
két akt 5-ös stunolós mob patch előtt is felváltva ütve, ki tudott nyirni bárkit ccr nélkül. fair play rulz
-
törölt tag
bennem van a hiba, vagy valamit erősítettek a lényeken/szinteken?
két közel fullos hc karakterem feküdt meg patch óta.
első körben a nem megfelelően választott gr szint volt a probléma (lvl26), de a látótávon kívülről beugró pár stunos reaper azért meglepett, mert egymás után stunoltak, és mire véget ért volna, már robban alattam a fagyi.
a másik karakter 21es trial alatt fingott ki, ezen volt ice climbers, így 4 stunos act4-es lény jelent meg körülöttem, és egymás után adták az áldást. esetleg javítottak az AI-n? kb mintha kiszámolták volna, hogy mikor jár le a stun, és úgy kaptam a következőt. amúgy sokkal gyengébbnek éreztem azonos gr szinten a karakterem. -
Sárpac
nagyúr
válasz
granini #67494 üzenetére
Valóban random az random, bár pcs random eleve nem random mivel valamiből számolódik.
Egyébként a régo turbó pascal randomja jut eszembe a blizzféle randomról mikor a randomize fügvényt nem defináltuk újra nagyon sokszor ugyan azokat az értékeket hozta, tök ugyan az van itt is.
-
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #67502 üzenetére
Én is úgy látom, hogy ez még nem éles.
[UPCOMING HOTFIXES]
Greater Rifts
- The Greater Rift keystone reward from completing the Realm of Trials in multiplayer games will be increased
- 2 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus four
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 16 keystone
- 3 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus five
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 15 keystone
- 4 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus six
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 14 keystoneszerk: van itt más változás is: [link]
-
Huha81
tag
Tegnapi Kadala: 6 kesztyűből mind a 6 Marauder lett
. Kár hogy lefelejtettem nyomni egy screenshotot, de ezen behaltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest