Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz mikromanus #66494 üzenetére
"Egyértelműen túllőttek a célon a bónusszal és a patchben se mentek rá a balanszra a setnél." igen. Mondj újat haver.. This is Blizzard.. a cmww wizz már akkor farmolt mp10-et a fagyasztás miatt amikor én még mp4-en botladoztam bármelyik másik kaszttal. Überezni nem is mentünk nélküle. Aztán a petes WD uralta az elmúlt majd 2 évet.. brutáljó petes WD-t persze semmivel se volt könnyebb összerakni, mint bármi mást, de egy nullaórás gammer is jobban halad egy alap builddel mint bármelyik másik kaszt..
Most itt a Mara DH.. olyant épiteni, ami bírja GR35 felett persze most se egyszerű, de akinek csak simán meg van a szett, és nem totál hülye hozzá, az valszeg +2-3 GR-el magassabbra jut mint a többi kaszt hasonlóan "összetákolt" buildje.
A Blizzard nem tud vagy nem akar balanszolni. Szokjunk hozzá. Most DH kánaán van. Majd nerfelik. vagy buffolják a cruzt meg mondjuk a wizz-t és akkor majd azok ketten tudnak GR45-re menni amikor a DH továbbra is 42-nél perecelget..
Csinálj inkább egy marás DH-t 3 nap alatt oszt menj GR35-re és élvezd..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
ZeroSoul
tag
válasz MrCsiT #66482 üzenetére
"(bővíteném: ha a Mara-set mellé nincs Tasker kesztyűje, akkor még mindig szutyok.)"
Ezt nem jelenteném ki ilyen formában. 2.85 IAS amúgy is elérhető tasker nélkül a 2.85 re jövő (szerencsés esetben) 50% pet IAS bónusz pont felrak a következő 4.12 kategóriába, ahol kb annyi a + hogy 30mp alatt +1 cluster csattan. Proci tesztelte tegnap a Hexing pants of blabla-t, és az jött ki, hogy jobban megéri.
http://www.mmo-champion.com/threads/1523458-Sentry-APS-w-Marauder-6pcs itt található egy leírás, amit mobilról találtam azt most az istennek se látom sehol, bár a google nek mániája, hogy ugyanarra a keresésre két külön platformról külön eredményeket ad, szóval sorry.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
granini
őstag
válasz Bennyboy #66497 üzenetére
És felvirrada a nap, amikor is a történelem ismétli önmagát. Ismét mivel van tele a fórum..? People vs mikro.. csak most nem a monkról vannak lázálmaid, hanem a DH-ról. Azpersze nem érdekes hogy neked se Mara DH-d nincs se semmilyen másik épkézláb DH, attól még kategórikusan ki tudod jelenteni, hogy a többi kaszt által így--úgy teljesített 30 feletti GR-ben van a mara DH-n kívül más build is ami életképes.. igazad van..
Szerintem a Porsche gyorsabb mint egy Ferrari.. ugyan nekem egyik sincs, meg az se mindegy ki vezeti és hol, de légy nyugodt hogy énaztat tudomén hogy gyorsabb az.. azértudom, meg igazamvan..
Szerencsére van a barbáromnak egy olyan passzív skillje amit ha beteszek akkor a szemem észrevétlenül átsiklik az összes oktondi hosszászólásodon.. Ignore Pain..
Hagyjátok rá.. don't feed the troll.. abból él amit ideszórtok neki..
"mikromanus válasza mikromanus (#66493) üzenetére" - emeljük az adagját, mondta a pszichiátria vezetője és kisétált a kórteremből..
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
T6 rift csapatban wizza
http://www.twitch.tv/benny_streamELADÓ D3 ROS CE 15k
-
diegho
nagyúr
Karakter ehp-t lehet valahol nézni, vagy számolni kell?
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #66493 üzenetére
barbi-monk-crusa-wd
Top 100: gr 36
Top 1000: Gr 33 (wd 32)Wizardon van +2-2 szint, Dh-n +4-5 szint. Kb jóll lőtték be, csak azok az "apró" setes részlketek... No, azokkal nem számoltak.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz MrCsiT #66490 üzenetére
"TE aztán bárkivel vitatkozol"
Nem is igaz.. Upsz.. már megint
Nem az a kérdés, hogy erősebb-e a mara bónuszos build, hanem a top100-1000 szintet amit más kaszt teljesíteni tud tudja -e marán kívül mással is a DH. A válasz az hogy igen. Innen nem érdemes azon vitázni, hogy mással "szar"-e. Nem, nem szar. csak ugyanolyan macerás mint az összes többi kaszttal. Egyértelműen túllőttek a célon a bónusszal és a patchben se mentek rá a balanszra a setnél. Legyen meg a tömeg akarata (nem, ez nem a crusa set és skill)! Legyen egy minden másnál jelentősen erősebb set.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
tibee77
őstag
Nälatok vannak gondok?
Due to technical issues, players may experience latency or loss of connection. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
MrCsiT
addikt
válasz mikromanus #66487 üzenetére
"Ilyen amatőrökkel vitatkozok." - nem, TE aztán bárkivel vitatkozol.
Az a baj, hogy ha 40 db P 9000-es DH leírja neked, hogy hogy működik, szerinted AKKOR IS más skillezést kellene használniuk,mert "nem elég fun" neked!Majd eldönti helyetted a játékos, hogy nála mi működik, nem ""kell", annyira okosnak lenni, hogy az Ő gear-jével - ami neked nincs - te aztán jobban tudj játszani..
Ha fölmész P33 fölé, azt fogod látni, hogy 3 féle DH van ott:
1. SENTRY DH
2. SENTRY DH
3. SENTRY DHÍgy már egyértelmű, miért ez "kell"? Mert ez a leghaladósabb. Mert a fogorvosod is ezt ajánlja G33 fölé.
Mert egyébként már alacsonyabb szinten MEGHALSZ.MIT kell ezen ennyit ragozni, én nem értelek?!
Prof: az a gyerek meg nyilvánvalóan programozó a Blizz-nél , tele csalásokkal. Ennyire jó cuccnak, ilyen rövid idő alatt semmi random esélye nincs.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
mikromanus
veterán
válasz MrCsiT #66482 üzenetére
"Ám, ha DH vagy, akkor vagy mara, vagy menj szépen T5-re, oszt csókolom."
Lol. Az már 2.0.6-ban se volt igaz. Most a ramalandival +7% dam, kavicsokkal +sok lehetőség. A T6 semelyik kaszttal és korábban vagy most kedvelt builddel nem teljesíthetetlen vagy lassú.
"Ha mást mondasz, nem értesz hozzá."
Nem kasztonként egy build van, nem mara DH-val teljesíthető az a szint mint más karakterekkel az erősebb buildekkel és ha nem próbáltad a "Mást" normálisan, akkor inkább ne írj róla semmit! Ilyen amatőrökkel vitatkozok. Te annyira se könyítasz az "összes többihez" ez alapján mint én a GR40-es marához.(#66481) Prof
Diablofansra is kirakták így már nekem "megvót". Belenézegettem. Csak nem akartam bepostolni, mert egyrészt nem etettem volna a zombikat hogy "na ugye", másrészt aki gr35-ös, annak ez biztos alap. Ha nem, akkor vissza a kiképzőközpontba ifjú mar(h)a-DH.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DjDanee87
addikt
válasz granini #66485 üzenetére
Az egyértelmű hogy az általad felsorolt dolgokra működik, de ha úgy van ahogy írod akkor végülis a bracernek van egy X yardos aurája, vagy hogyan nézi? Mert tény, hogy nem írja hogy az általam knockbackeltekre vonatkozna, de akkor a játék megnézi a knockback effekt után, hogy van-e a partyban/és a közelben strongarmos valaki és akkor felkerül az extra sebzés? Nekem kicsit furcsának tűnik, ha valóban más knockbackjére is "aktiválódik".
-
granini
őstag
válasz DjDanee87 #66484 üzenetére
Hát lehet azért mert sokat mennek partiban, és ott bizony bőven van olyan társ / skill ami viszont működésbe hozza. Pl egy pull monk, egy charge barbár, egy Overdose kruz.. ez mind olyan effekt amire a strongarm beproccol..
-
DjDanee87
addikt
Ismét lenne egy noob kérdésem: Miért látok 1-2 toplistás DHn Strongarm bracert? Keresgéltem neten, de azt olvastam hogy se a sentry, se a follower nem tudja "aktiválni". Esetleg Windforce-t tudnék elképzelni, de nem azzal mennek akiken van.
+mikro: Tessék ha WDznél szezonban, ez is működőképesnek tűnik és nem ezzel megy mindenki: Poison Dart Witch Doctor
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
keso esti/eccakai erdekessegek szezon HC vilagabol:
-klanos 3-as party T2on, mert a tobbiek nem olyan aczelosak... hopp goblin vault
-megyek bantizni kesobb solo T6... KETSZER VAULTna msot mar van itt is 650M aranyam a semmibol... csak nem tudom ennek mi ertelme, ha ugy is a gagyi sargakat meg kekeket (ad abszurdum fehereket) hajkurassza az ember... annyira, de annyira unalmas felszedegetni a sz*rokat, komolyan... hogy aztan egy legochest rollert levonjon 50 sargat... comeon
tenyleg betehetnenek egy arust csak matikkal (vagy meglevonek uj funkcio, zsirmindegy), szerintem goldsinkre kivalo lenne (foleg hcn)
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
MrCsiT
addikt
válasz mikromanus #66455 üzenetére
"Az alapfeltevés még mindig az volt, hogy valaki szerint (khm) a DH szar ha nincs full mara setje és nem is lehet jó." - csak azért, mert ez egy NAGYON is IGAZ alaptétel.
Ha mást mondasz, nem értesz hozzá.
(bővíteném: ha a Mara-set mellé nincs Tasker kesztyűje, akkor még mindig szutyok.)Ennyi.
Leírhatod, hogy nincsenek kiegyensúlyozott skillek, sőt, kasztok, kasztonként 1 build - ez mind igaz.
Ám, ha DH vagy, akkor vagy mara, vagy menj szépen T5-re, oszt csókolom.más:
A játék kiegyensúlyozottságáról és játszhatóságáról:Tiklandian Horrify pet wd-vel engem ma a kiváló trial megajándékozott egy G19-es kulccsal.
Mikor 47%-nyi idő alatt megöltem még a bosst- is, hirtelen 24-est ajánlott helyette, de nekem úgyis low gem fejlesztés miatt kellett a Grift, így nyomtam gemet, nem érdekelt.AZ, hogy G25-30 körül az RG-nél nem, vagy röhejes mértékben castolódnak a passzív fetishek, az szintén megér egy misét, illetve olyan tény, amiért a blizz elmehet a pi*ba.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Prof
addikt
válasz mikromanus #66464 üzenetére
Csak neked lvl41 GR Seasonal DH (US #2 jelenleg) , video. [link]
A sracnak 2 het alatt jobban rollolt uber gearje van, ami 99% nem season DH-jenal jobb:
[link]
Ezt nem tudom hogy csinalta. Honapok alatt nem esik ennyi jo, nemhogy ennyire jol rollolt gear.Volt egy kis conduit, de nem is egyszeru csonti tomegek, nem Stonesinger RG, de volt sok mob a 2. lvlen.
Jol mutatja azt olod ami nincs a kepernyon, nem csinalsz semmi mast csak sentry-t pakolsz, Cd-t hasznalsz tulelsz gameplayt lol.
Igazad van rohej, hogy az a legjobb a jatekban aki nem is latja hol es mit olnek kb, mert rangen kivul masik kepernyon van[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Köszi a ph-soknak a mai (eddigi első) Vaultot!
Hackee és Gabe.
LordKaho-nak pedig, hogy felhúzta a karimat röpke két és fél óra alatt!
Fogtam a fire WD cuccát, és átraktam az új wizardomra.
Persze kell majd még rajta sokat alakítani...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
DaveNo1
veterán
-
JSaN
addikt
válasz DaveNo1 #66474 üzenetére
Itt is 8.1 es bar mikor utoljara futtatam 1-2 eve meg 8.0 volt, es nekem se engedte lefutattnai. Ha jol emlekszem egy db .exe fajl? Ha jol emlekszem at masoltam az asztalrol a C meghajtora, semmi mappaba, siman a c-re, es ugy lement, lehet hulyeseget irtam de probald ki ezt is.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
DaveNo1
veterán
válasz mikromanus #66473 üzenetére
vírusírtó/tűzfal kikapcsolás mellett is ugyanaz a hiba, a rendszer amúgy win 8.1, nem tudom itt van-e más amit ki kell-e még kapcsolni
You are not prepared.
-
mikromanus
veterán
-
DaveNo1
veterán
Egy kis off hátha valaki tud itt rá válaszolni: le akarom futtatni béta jelentkezéshez a blizzard gép check programot, de állandóan hibát jelez már az elején (nem tudja begyűjteni az információkat, csukjak be mindent és próbálkozzak újra), még akkor is mikor minden zárva van. Valaki esetleg valami ötlet?
You are not prepared.
-
schwartz
addikt
válasz Cray Tyler #66450 üzenetére
De igen, kb. ugy csinaltam. A petek jobban birjak a gyurodest GR39-en mint a wd-m fetishei 35-on es kb ugyanugy tankolnak. Szopatos affix nekem egyedul a teleporter vortex kombo. A tobbi piskota a gearem-el.
Crossbow-val megvan az elerheto legmagasabb brackpoint igy 39-en felesleges volt meg a Custom Engineering is mert 5 sentry kb sosem volt lepakolva egy helyre. Es nem arrol volt szo, hogy szerencsesen bemakolt GR hanem azonos korulmenyek.A guardiannal meg mákod volt
Muhaha. Perdition kb az egyetlen guardian aki gondot okozhatott volna mig a WD-nek az osszes tobbi. Talan a golem meg a coldos nyomorek az ami meg GR35-on hozhato,fetish build-el, a tobbi hazavagja a riftet...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Kicsimix
őstag
válasz mikromanus #66464 üzenetére
Hát ezért mondtam ,hogy csak kipróbáltam.. De egybehangzóan állítottuk ,hogy ennek nincs értelme csapat szinten...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
mikromanus
veterán
Haranggal (is) lehet falon és ajtón keresztül sebezni. Az egyik elitet zárt ajtón túlról irtottam ki. Ő bezzeg nem jutott át.
-
Bennyboy
őstag
Nemsokára kezdem a wiz további bemutatását, grift tippek és ingyé sör: http://www.twitch.tv/benny_stream
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #66461 üzenetére
Köszönjük meg a Blizznek, hogy megszűntette a kaszt változatosságát! Ez nagyon jó, ezt megjegyzem.
Most komolyan azon agyalsz, hogy az a setbónusz ami minden kasztnál 2-8 szinttel erősebb az erősebb kaszton belüli buildek tekintetében is? Nanemár?! Az IMBA build tényleg imba?
Valamit kezdeni fognak e helyzettel szerintem a második seasonra. A "normál" régiónak már mindegy. Lehet változik a setbonus, de nem lesz visszamenőleges. seasonban kicsit több értelme van az "egyenjoguságnak" kasztok közt. Normál végtelenített játékban ez kevésbé fontos. Mondjuk ettől még lehet egységes módosítás lesz. Kiváncsi vagyok mit kezdenek vele a blizzesek. Ha megszakadsz se kell ugyanazt teljesítened egy cluseteres builddel mint egy marával. Elég ha azt teljesíted amit a többi kaszt. Top100-nál ez elég szépen beállt jelenleg. Top1000-ben vannak ingadozások már. Ha top100-at vesszük alapul akkor "topra kimaxolt" karakterrel meglehet egyszer-egyszer soloban a gr 36 Európában kb 100 clusteres DH-nak (ha egyáltalán játszana valaki mara setesen kívül). Ha ez teljesül marán kívül bármilyen "más" builddel, akkor jó a kasztok közti egyensúly most is, csak a set "félrepozicionált".(#66463) Kicsimix
Ha te kapod a sebzést, akkor minek a csapatrúna? Időszak hosszabbító, aztán ennyi cd-vel majdnem folyamatosan rajtad van. Ha vele együtt is szétkapnak, akkor mindegy. Nem kell ez neked... de ne is állj ki eléjük![ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
válasz mikromanus #66460 üzenetére
Összességében tényleg szar mert a csapattársak alig kapnak sebzést. Én fogok mindenkit majdnem végig így nincs értelme. Guardnál talán lenne de 4 sec 14 secenként? És akinek még ennyi CDR-je sincs az mit akar? 25 sec-enként elnyomja a társaknak 4 secre? Mert magamnak még elmenne de csapat szinten....
-
Thrawn
félisten
válasz frame>24 #66442 üzenetére
Ez jó roll? Nézd meg prociét
mikromanus: legalább ne minket szapulnál a Mara DH-val, mikor mindannyian megköszönhetjük a Blizzardnak, hogy egyetlen épkézláb választható felszerelés felé terelték az összes Demon Huntert. Magyarázhatod, hogy a Cluster is jó meg a Fan of Knives is jó, csak a helyzet az, hogy jelenleg a Mara mellett egész egyszerűen nem rúg labdába más kombináció ha megszakadsz sem. Ergo ne velünk osztozzál, hanem írd meg az ábrándjaidat a Blizznek, hogy "szaradéhá" csináljanak vele valamit mert uncsi a Mara és más használható build is kéne. Ha mégis itt akarod tovább osztani a kasztot (mintha mi tehetnék róla) akkor meg ne csodálkozzál azon, hogy mindenki "szembejön", bár én ebben nem leszek itt partner (/ignore).
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Kicsimix
őstag
válasz diegho #66439 üzenetére
Hát én kipróbáltam a Pride Of Cassiusal de csapatban kitörölheti vele az ember a popsiját... Most 53% a CDR-em.. Magamnak 14 sec az Ignor Pain CD-je és 11 sec-ig van rajtam de a többieknek csak 4 secre adja. A saját buildemben meg amúgy sincs szükség az IP-re. Hasznosabb a Chilanik sokkal.
-
oxox
addikt
HC DH-m bent a grift top1000-ben
820...megerőltetés nélkül[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mikromanus
veterán
No, ennek harang.
Diablo 3 - Holy Wave of light monk - no generator active skill - Torment 6 rift
Németországban ejnyebejnye van rá a zene miatt, de én már nem cserélgetek...edit: a jobb minőrég még 10-20 perc...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Tegnap csináltunk egy 39-es key-t, nem sokon múlott, ha a végén nem kapunk két lightning pakkot egybe, szerintem megcsináljuk, elsőre 0 közös játékkal, barb+3DH-val, amiből ha jól tudom csak 2 DH volt fullos. Ma Wizard+2DH+Monk négyessel viszont letoltuk a 36-ot. 37 1 percen múlott kb, ha átraktam volna a toxint a barbiról, akkor sikerül. Mindkét menetben unity nélkül toltuk éppen ezért nem tűnik lehetetlennek a 39 sem. Persze sokan már az 50-et ostromolják, de tényleg nulla megbeszéléssel csak menjünk és kész mentalitással ez egész jó eredmény.
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66454 üzenetére
Ja, mert monkhoz lövésed sincs. DH-val azért játszottam 1-200 órát, úgyhogy nem ugyanaz a helyzet. Az alapfeltevés még mindig az volt, hogy valaki szerint (khm) a DH szar ha nincs full mara setje és nem is lehet jó. A tény az, hogy nem szar, de a +3-8 szintnyi előnyét más kasztokhoz viszonyítva elveszti. A GR 30 meg teljesíthető nélküle is és nem top10 karakterrel. Az, hogy mennyire szar az M6 monknak, hogy szaldnia kell és képtelen normálisan pakolgatni a sentryt, mert épp szivatják, az teljességgel mellékes. Magasabb gr szinten minden kasztnak van ami szivatós lehet. Tankra kigyúrt karaktereknek kevésbé, de idővel (Gr szint emelkedéssel) azért azok is fájlalni tudnak majd 1-1 firechain effektet, vagy mást. A szintelőny meg feltételezi (mily meglepő), hogy időegység alatt az m6-sentry dh magasabb damage mennyiséget tud leadni. Azon szívózhatsz, hogy egy normálisabb más kasztos DPS karakter másfélszeresét, kétszeresét, négyszeresét sebzi, vagy csak 25%-ot, de az előny nyilvánvaló. Innen kezdve a vita értelmetlen. Lehet terelgetni, hogy "nem is négyszeres), de a másfélszeres is sok.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz mikromanus #66451 üzenetére
Jó, de érted: nem jövök ide és mesélek Neked, hogy szerintem mit baszol el monkkal GR30on Legyes hasonlatot kikérem magamnak, mert nem tudok repülni
-
Reinhardt
őstag
válasz Sárpac #66436 üzenetére
T6 public volt, riftet letudtuk, mindenki vissza a városba, és bezártuk. Én szoktam nyitni, mert olyankor nem kell a gargát újra leidézni. A többiek kb mindig 10-15%-nál azáltal be, mert ha megnézed milyen cuccaim voltak, akkor látod, hogy t6 elég faceroll volt. Na így társak nélkül kapott el a dc. Úgy néz ki, hogy a kutyák mással voltak elfoglalva. Kicsit bealtatott a 2 hónap dc mentesség.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66450 üzenetére
Mikro nem is fog mara dhval gr30 fölött járni. Jó az ide illő szlogen, de mégsem:
Egyél szart! Tízmilliárd légy nem tévedhet."
Mindenmással lehetséges. Van többé-kevésbé full felszerellésem késes és cluster buildhez. Fegyvert mondjuk keresni kell, mert van ugyan kézi nyílpuska és íj irreálisan magas dammal, de az nem kell. kétkezes xbow-ra meg nincs ramalandi képes anyag. De maardok inkább a monknál. Jészül is a vidi hozzá, mert nagyon eltűntek (youtube-ról) Quasimodo utódai.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Cray Tyler
senior tag
válasz schwartz #66434 üzenetére
Én általánosságban beszéltem magas GR-ről a DH esetében, annak illusztrálására, hogy szopó affixes elite pack elől hátrafele nyilazva hogyan erodálódik a sentry-k teljesítménye a harc során. Az általad linkelt DH unity + julia kombóval elhiszem, hogy tartósabb. Az szintén vitán felül áll, hogy szerencsésen kifogott GR a karakter és a játékos teljesítőképessége fölött pár szinttel is lehetővé teszi a GR időre befejezését.
És szerintem te sem úgy csináltad meg a "sima ügy" GR39et ezzel a DHval, hogy letetted a sentryket és leültél hátul unatkozni amíg meghalnak a packok. Ezzel a damage értékkel nagyjából pont időre végezhettél, és ha kaptál pl plagued packot, akkor szerintem te is "vaultozgattál" egy kicsit. A guardiannal meg mákod volt, egy perdition vagy más "bazmegmiez" guardian a szerencsésen rollolt riftet sikeresen hazavágja a végén (hiába haladsz a karakter teljesítőképességét kissé meghaladó szintű riftben jól a szerencsés mob típusok és density meg map miatt, ha a guardian a végén olyan lesz, hogy a szart is kiveri belőled).Én a postjaimban nem ezekkel a ritka esetekkel foglalkoztam, hanem az összes többivel. És Mikro szerintem továbbra sem járt még mara DHval GR30 felett Ahogy én sem jártam még monkkal, nemhogy GRben, de még csak level 70en sem
-
wukodlak
aktív tag
Elkészült a DHm.És nem mara,hanem 3 set van rajt mind full setbonust adva.Nem kicsit lett jó ez igy,bár T3-ra és fölé még kell dpst-t szereznem,de simán benn állok vele a legnagyobb buliba is.Itt lehet megnézni:
DH:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wukodlak-2377/hero/11086541Ua szépen fejlődik a Firewizzem is:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wukodlak-2377/hero/28407269
Wizzre még egy Magefist ,meg van még egy firedamos blackthorn amum amin még finomitani kell,azt kb. kész is.[ Szerkesztve ]
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
-
_ocsisajt
őstag
ojeeee 3 orai HC season Sader gaming utan:
diszklemer: azert csavartam ra damaget es nem CDR-t vit helyere, mert HC(szezon)-n azert inkabb elveznem az 1K vit adta bonuszokat, ha lehet
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
tibee77
őstag
Na de most komolyan....Nyomsz egy conduit shrine-t vagy ami nekem wd-nek rohadt hasznos, egy channeling-et es az 10 percig tart?! Ez mär cheat kategoria.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
diegho
nagyúr
Tegnap ingame 110M-el futottam, de kicsit sokra sikerült, levettem a felére, raktam toxint és kis cooldown-t. Sajnos amíg nincs leo crown addig nem tudom rendesen megcsinálni. Tegnap esett egy strongarm, azt majd átlövöm, hogy jó legyen.
Kicsimix Mob rule rúna. Strongarm + rend + cleave ad neki ennyi pluszt.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz diegho #66420 üzenetére
Megihletett a supportos cold barbárod a ramaladni még hiányzik, de ezzel a buildel ingame ~60 milla toughness lesz a folyamatos ignore pain miatt, kb megállás nélkül lehet ugrálni a sok CDRnek köszönhetően, és a csapattagok a mostani cuccaimmal és skillekkel 48%-al többet sebeznek a mobokba, valamint ha kint vannak az ancientek akkor 10%al nagyobb eséllyel kapnak critet (bár ez a skill nem must have lehet jobb lenne ide egy war cry - impunity), ez azért így elég jó support, a holy damages gem helyére meg a poisonos legendary gemet gondoltam még, úgy is mindenkit én ütök szóval az még +10% damot jelent a csapatnak.
cserébe persze az én sebzésem a béka segge alatt van
-
schwartz
addikt
Olvasgattam itt vagy ket oldalt a Marauder DH-rol, hogy magas tprmenten 1 hit, folyton vaultozgatni kell vele kozben nem lo a sentry stb stb
Alapesetben mindenki arra hajt, hogy ACT1-es mobokkal teli GR-t fogjon ki. Ha ez, es azonos a felallas akkor a sentry DH legalabb 4-5 GR szinttel feljebb jut mint a tobbi kaszt. (a maphackelt toppos bemakolt szazszor nekifutott eredmenyeket ne nezzuk)
Nem nagyon jatszom DH-val mert unom, de azt is, hogy a kedvenc kasztommal vert kellett izzadni egy solo GR35-hoz 2.1M elite dmg-el (erre jon meg egy Mask +98%) mig DH-val 2M elite dmg-el azonos korulmenyek kozott *ACT1 tipusu mansztak mindket esetben) solo GR39 sima ugy. Es nincs egyhit meg vesszettul hatra vaultozgatas. Mindezt 5M toughness mellett! (igaz van Cameo es nalam a lighning resist direkt ki lett gyurva, de akkor is). Szal, Mikronak nehol azert igaza van...If he dies, he dies.
-
Reinhardt
őstag
válasz laceszgamer #66431 üzenetére
Minden HC játékos elfogadja a karakter generálásnál, hogy sz@rnak rá, bármi történt is.
-
laceszgamer
addikt
-
Reinhardt
őstag
válasz laceszgamer #66429 üzenetére
Most lett kesz 6 fullos topaz, vitte mind. Van vagy 4 maquise topazom es ennyi.
-
laceszgamer
addikt
válasz Reinhardt #66428 üzenetére
Paragon 239 volt? O.o Én tuti bosszús lennék, ha egy DC miatt veszne a akrim, mondjuk erre Blizz is gondolhatna, hogy ha megszakad a kapcsoalt a szerverrel, akkor ne haljon már meg a kari.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Reinhardt
őstag
Disconnect nem a baratod...
Mondjuk regen volt mar, hogy ez vitte el a karakterem.
RIP pet WD.[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz KubanitoS #66425 üzenetére
T6 runokat kell tolni es ugy biztos fog esni, nekem seasonba 3 esett es eleg is mivel egyik full trifectasra sikerultalakitani, plusz meg egy esett amibol szinten ilyenre alakithato. Szal a lenyeg T6 es rovid idon belul ki fog esni.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
KubanitoS
veterán
RORG gyűrű beszerzésére van valami különleges módszer? Mintha régebben foglalkoztatok volna vele.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Lokids
addikt
Sentryhez érdemes minél több spendert betenni, vagy elég 1?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
diegho
nagyúr
Kb 1 óra múlva megyek online nem dobunk össze egy GR30+ partyt? Vinném a support cold barbit, kellene mellé 3 komolyabb dps.
-
L_ajos
őstag
Még a végén fel kéne powerkedni egy DH-t
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Reinhardt
őstag
Akarom a
66401
66403
66404
66405
66409
66410
hozzászólásokat._ocsisajt ok, holnap.
-
DioRobber
tag
Stormshield pajzsot használok, és abba 50% reduce melee attacks sor van, ám a detailsbe csak 25%ot ír, nem tudjátok, hogy ez miért lehet?
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #66413 üzenetére
Egyre jobb leszel. Clusterben szerintem jobb ha alapbaállítod az arcszerkezetedet és letörlöd a trollfészt. Lefogadom többet nyomultam clusterral mint te a kiegben és talán még 2.1-ben is. Mint máskor is, most is próbálod személyeskedéssel és fikázással megkerülni a tényeket. Egyébként milyen bekopizgatásra gondolsz? Olyanra ahol a leírt nettó hülyeségedre valós adatokkal cáfolok rá, vagy olyanokra ahol lustaságból, vagy kiváncsiságból valaki kérdez valamit amire viszonylag könnyű választ lelni? De én aljas módon megfosztom a keresés örömétől az ilyeneket? Kérlek linkelj valami olyat amiből "élek"!.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66412 üzenetére
Az a baj, hogy annyira érthetetlen vagy, hogy még mindig ott tartasz, hogy szerinted egy Cluster DH tudja azt hozni, mint más kaszt endgame buildje. Teszed ezt úgy hogy ki sem probáltad. Akkor mi a francnak olvassam el amit írsz, mikor netto baromság, kitaláció? Eddig is "abból éltél" itt, hogy a külföldi forumokrol bekopizgattad ide a dolgokat, most meg mellé még nem létező dolgokat is vizionálsz. Ezek után ne haragudj, de inkább nem foglalkozom veled.
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #66411 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz. Top eredményekben 2-3 szint az eltérés a mara dh és minden más közt, közepes mintán 2-4 szint, toplistára felférő szint közt 4-8 szint. Ezen túl felesleges azon agyalni, hogy "csak" másfélszeres sebzést ad le azonos idő és energiaráfordítás után egy mara dh mint más kaszt, vagy kétszer annyit. Az sem érv a többi DH build ellen és nem indok a "leszarozásra", hogy csak annyit bírnak mint a többi kaszt (annyi viszont lazán, vagy küzdelmesebben, de teljesíthető). Ezen nem változtat sem az hogy vöröslő fejjel csapkodod az asztalt, sem az, hogy személyeskedsz, sem az ha duzzogva el se olvasod amit írok, de azért valamit írogatsz rá.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #66402 üzenetére
Nem írom le még egyszer a kommentemet, nem értesz ehhez, ez van, elfogadom. Oszd tovább az észt úgy hogy közöd sincs hozzá, engem innentől nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz mikromanus #66400 üzenetére
Aki ilyenen össze veszik az kezeltesse magát . Még mindig nem győzöm mondani ez is csak egy JÁTÉK ! .GAME !
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
DjDanee87
addikt
válasz Cray Tyler #66396 üzenetére
Én a vaulttal vagyok így. Régen kis tormenten vault volt bent és M6-al váltottam át. Nekem tetszik, kevésbé mozgékony ugyan, de a heales rúnával akkor is el lehet lőni ha nem feltétlen a menekülés a cél, hanem egy kis HP regen.
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #66401 üzenetére
Halványrózsaszín-énkicsipónim: nem. Nem a gear szintje utal a damagera. A "support monk" funkció viszont utal arra, hogy elsődlegesen nem a damage a célja, hanem a csapat támogatása skillekkel, és/vagy golyófogóként. A magas EHp és jó túlélőképesség elsődleges. Az ilyen karakter damage nem üti meg a "2-3 sentry-s M6 DH" szintet. Felfogtad, vagy próbáljam elmagyarázni egyszerűbb szavakkal amit a nép egyszerű gyermeke (esetünkben Te) is megért?
edit: Várj segítek. Ezeket írtad te:
"egy DD classt, egy support classal hasonlítgatsz ösze, több, mint vicces. De mondjuk ha így vesszük, akkor talán 3 sentry az ami ki tud váltani egy azonos szinten gearelt monkot dmg-ben"
"Attól még, hogy support class, lehet azonos szinten gearelve"
Lehet, de ha support, akkor a feljebb levő állításod nem igaz (mert a support kari sebzése hangyaf*sznyi). No, így már megvan? Valami már dereng?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest