Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
-
mikromanus
veterán
Kétkezes kard. Maximus a neve. Az meg vagy esik vagy nem. Sajna ha esik is, akkor is többnyire menthetetlenül szar. A wizardomra azért jutott egy jobb. Bent is van az armorymban. Meg kis "hobbivideo" a youtube-on.
-
mikromanus
veterán
NEm. Ha nincs bent aktív skillként, akkro nem ad rúnát a lep utáni setes EQ-ra. Ezt mondtam. Vagy ad, VAgy ha bent van se ad? Azért nem mindegy, hogy 2600% damage, vagy 4500% földrengésenként.... Vagy ha coldos lennél (nem vagy), akkro perma freezel-e vagy csak sebez.
(#61469) diegho
Egy jobb Maximus is jó lehet WW-vel. Áthúzod az ellenen a láncot miközben pörögsz. Sebez a lánc és te is közben. Kettő az egyben. A lánc meg igencsak erős... -
diegho
nagyúr
-
mikromanus
veterán
Ha nem rakod be aktív skillként az earthquaket, akkor csak valami "alap" rúnásat pattintasz a leap-pel, nem? Jobb az ha benyomod az extrémharcos-4500% fire damos rúnával aktív skillként, vagy olyan elemi ágon amin van buffod. Vagy félreértem és így is adja valamelyik rúnát?
-
diegho
nagyúr
A sapka annyira reménytelen, hogy nem is mondom inkább, de legnagyobb baj, hogy ha felveszem a szettet kiesik a cinder és a kezes is, ezek pedig elég sokat dobnak a sebzésemen. Fury problémám nem nagyon van, elég sok globe esik, tudom tölteni folyamatosan, csak a WW nem annyira tetszik, mert alig sebez, viszont ki tudok jönni vele a tömegből, ami meg nagyon sokszor jó.
Úgy gondolom az amulettet és a gyűrűt nem fogom mostanában cserélni, mert nem találok egyiket sem, ráadásul az amulett elég korrekt. Gatyát próbáltam csinálni is a kovácsnál meg kadaláztam vagy 200-at, de semmi értelmes. Az Ashaera mindig weapon throw-t ad? 3-at csináltam, mindhárom azt adta.
Gyuri: mindig riftelek ott esett a Cinder és már 2 IK cipő és egy felső is, egy felsőt a sapkát és a kezest kadaláztam.
Egy 64-es barátomat tudom én húzni T1 riften? Lejöhet ő oda, vagy legalább bountyzni tudunk együtt?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OpenWRT topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tesla topik
- OLED monitor topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ASUS A15 FA507NV 15.6" QHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Extreme 3D Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest