Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
-
Bahama
aktív tag
válasz t72killer #69498 üzenetére
Ez igaz, de csak starcraftban.
Egy ideig ott is lehetett így tolni, aztán volt egy olyan patch amiben fixálták hogy 16:9-nél nem lehet szélesebb felbontást beállítani.
Érthető...[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
t72killer
titán
válasz Bahama #69488 üzenetére
Wow, eddig úgy tudtam, h a blizz csak a "standard" felbontásokat támogatja, nehogy vki véletlen fél centivel többet lásson a mapból.
#69495: ja, én is most készülök egy QHD monitort és egy hozzá passzoló gtx 970-et venni, sajna 4k-ban nem működik a 3D vision.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Reinhardt
őstag
válasz Lézerparaszt #69496 üzenetére
Egyelore csak a Beyond Earth-ot tolom, meg neha ezt, es ide eleg. Ha majd latom, hogy keves akkor lesz belole SLI
-
Muton
addikt
napi termés: season only poti, WH (közepes), Frostburn (el sem hittem, hogy FB, nekem, ebben az évszázadban, ebben a dimenzióban, és nincs dc amíg csapatok felvenni... - persze legalja...)
ki is próbáltam, 124% cold damom van, de sebzésem nincs, még csak t5-ön mehet a cold hobbi
de hogy Mikro is büszke legyen az unortodox gearelésemre, felraktam a cold dh-ra a frostburn-t és mentem vele egy kört. freezelget a lelkem
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Sárpac
nagyúr
Kiakasztóak vagytok, aszem 3 esett mellettem neked, 2 havernál egy meg ma egy új klántagnál p50-en 7/50-es 490vitával és még sec res is van rajta. Szal 6 wh-övet kellett végignéznem a közelmúltba, hogy nem nekem esik és lassan season is p600 lesz már..
(#69491) Reinhardt : te se vagy semmi min tolod 4k-s monitoron?
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
oxox
addikt
válasz MrCsiT #69471 üzenetére
Wh-nekem eddig 7db esett..de pl ice cipő egy sem, de hydra fegyót, a kétkezes elite apritot sem láttam még... theo 1 kadalától, 1 esett, egyet pedig kaptam (egyiksem jobb közepesnél)..490 a lvl. Nem tudom van e reáció Pac elméletében (sc vs hc, új karakter), de ez a random szopás..mindig más esik mint kéne.
Csináltam egy második dh-t, de francnak nem adta a mara sisakot (20-30óra után feladtam, kadala, t6 rift, grift...) . Megöglött később a fő dh-m...1,5 -2 óra alatt esett 3...tök kösz...most persze fegyó nem esik..[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Bahama
aktív tag
válasz granini #69487 üzenetére
2 db 22colos fullHD eyefinity-ben
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
-
granini
őstag
válasz Lézerparaszt #69479 üzenetére
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
KISDUCK
addikt
Honnan tudom hogy stackelődik az Elemental Exposure? Mert visszajelzést nem igazán látok.
-
vhunor
őstag
válasz errorcode06 #69477 üzenetére
Meg ne lepődj meg, ha public partyban látszólag a semmitől halsz meg, miközben rajtad (is) van egy Unity.
-
Sárpac
nagyúr
Szuper ez a nap 1000+ lagg órákon át....
-
errorcode06
őstag
Unity: minden dam szétosztódik a party tagjai között amennyiben unity-t viselnek. Ergo ha rárakod az egyiket magadra, a másikat meg a csicskára, az 50% dam redu neked.
*szerk.: Persze előtte mindenképp szerezz a csicsóra egy halhatatlan-os follower item-et![ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
42861
senior tag
Egy rift kör alatt hullott T5-ön. Azt se tudom mit kezdjek velük..
Unity-n mit is jelent pontosan a narancssárga szöveg?
-
KubanitoS
veterán
válasz CzKaresz81 #69463 üzenetére
Én magam részéről sok értelmét most már nem látom. Acsívmenteket kaphatsz, de a ranglistára kerülni nem sok esély van már ilyenkor (ha ennek egyáltalán látod értelmét).
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Sárpac
nagyúr
válasz _ocsisajt #69472 üzenetére
Édes Istenem felejtsd már el az rng szót ez messze nem rng, mind1 vagy megérted vagy nem többet ebben nem vitázom se veled se mással.
Másik meg nem szoktam általánosítani, vannak saját tapasztalataim és sok klántárstól baráttól kapott átbeszélt témák és ebből alakul ki a saját véleményem.
Pl. a másik karinak átadom az itemet és jobb lesz a roll sirdan-tól származik, sokáig nem foglalkoztam vele egészen addig amíg sesonben ki nem nulláztam a soult, aztán elkezdtem másként csinálni és mostanság lassan elérem az 1000 tartalékot is már, úgy, hogy dhm tán 1.5-2hete lett felhúzva.
Harmadik meg én sosem személyeskedem, nem is tom megérteni az ilyen embereket mi ebben a jó, vagy ettől érzed magad nagyobbnak hát egészségedre.
Egyébként részemről peace nem haragszom, szeretem a kritikát mégha olykor durva vagy nyers is.[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz _ocsisajt #69472 üzenetére
Az igaz, hogy az általánosítás veszélyes
Ha teheted, menj játszani - off: én holnap este leszek online legkorábban - most a hétvégén az emelt MF-GF jó dolgokat adhat Tényleg: az emelés csak vasárnap éjfélig tart?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
_ocsisajt
őstag
válasz MrCsiT #69471 üzenetére
Sc szinten megertelek, persze masok vagyunk, nem szeretsz kockaztatni, csak az nekem full unalom lenne
Konteos kollega: Az a baj, hogy a szemelyes pechjebol kovacsol tenykent dolgokat (Ami az egesz JATEKOSTARSADALOMRA igaz es szent) es ezt tenyleg komolyan gondolja, aggaszto... leszarja, hogy meg van nagyon sok jatekos rajta kivul, akinek meg masban volt pechje... ez van EZ AZ RNG... el kell fogadni, sajnos neki nem megy a problema inkabb ott van, hogy fejlon egy kezdo tag es azt a bejaratott hulyeseget amit szajkozik tenykent talalja a forumtarsnak es az meg keszpenzkent veszi, inkabb ez bosszant
update: nekem most szezon p400 HC felett olyan a dropom TEHATON, hogy neha sirok (ezt a tegnapi sojt el sem hittem konkretan)... leirtam korabban (legeket nem hajlando dobni, sorolni tudnam azon targyakat amiket csak fenykepen lattam) RNG... ez van... fel kellene fogni, senki nem konfigolta be neki kulon, hogy HCn jobb legyen a dropja, mint scn
ucccso hszem ebben a hulyesegben!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
MrCsiT
addikt
válasz _ocsisajt #69458 üzenetére
Én nem kívánom senkinek a "DC-death-or-not-ty GOD"-feelinget, de ha te ezt szereted, öröm, hogy célt találtál a játékban.
SC-n van lehetőségem
-full dps karit csinálni;
-kísérletezni nem használt, vagy nem annyira hatékony skillekkel;
-hülyének lenni és újrakezdeni;
-vállat vonni, ha DC van
Ezekből te egyiket sem "mered" meglépni, mert 50k táccslessz és 20k regen mellett már bátran fog menni a.. master?
Én ebből biztosan nem kérnék, DC-re meg elhangozna nem az uninstall, hanem a gimmimánibekk - de ugyan, minek idegesíteném magam?!
Látod, eltérőek a játékosok -beleértve Pacit, aki SC-n dropless, HC-n nem, és az 1 főre vetített randomjából következtet néha - de ez így van jól.Update:azért ha értő olvasást művelsz, te sem fogod normálisnak tartani, hogy SC t6 dropja gyengébb, mint HC t2, azért remélem, ebben nincs vita? ( adalék: én, a magam 1 db játékos öntudatával, sz*rok a randomra, ha +300 paragon nem elég egy akár ritka tárgyhoz, akkor az a random el van rontva. Az se normális, hogy 570 paragon alatt se essen egy WH, de még azokban a partikban se, ahol játszottam?! Ezek után, season lvl61-en meg kapok egyet? Haha..)
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
_ocsisajt
őstag
válasz Sárpac #69469 üzenetére
"míg hcn t2-őn min4x-es"
Konyorogve kerlek aruld mar el nekem, hogy mit szedsz??? ugy is itt fexek torott labbal, nem az igazi, fajdogal neha! konyorgom!!! a szert AKAROM!!!
latom szerkesztettel, akkor en is:
Kongor is megmondta:
kiprobaltam... hcn... 1 barbi itt szezonhc, 1 barbi nemszezonhc, 1 wizard szezonhc... NEM LETT JOBB...
le is toroltem oket... direkt rohantam cimbora utan (sun monk gr30+ itt hcn siman, szezonon meg m6 dh melett leecheltem) deka ik sem esett sem raekor... es raadasul a masodik wizardnal, szerettem volna archont... az istennek nem akart meg szettet sem dobni, nemhogy archonosat...kovetkezo bullshit?
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Sárpac
nagyúr
válasz _ocsisajt #69468 üzenetére
Sc season első ramalandi paragon 360-on volt. első soj meg 400 valamennyi.
De bakker scn t6-on elvileg sokkal nagyobb az mf és gf míg hcn t2-őn min4x-es. Miközben az arányok közel azonosak. Akkor mit igazoltál a dropp rateval?
Azt igazolja, hogy hcn kisebb t mellett(hiszen ott nyomják a legtöbben) hasonló, de most ahogy nézem inkább jobb a loot mint scn t6-on.
Kongor is megmondta max 20óra amit egy kari lootolására kell fordítani és ha úgy érzed nagyon szar a loot akkor töröld és húzz fel egy újat. Nekem azóta van rami már vagy 15 meg soj is, előtte paragaon 360 alatt semmi, de szó szerint még egy rohadt magefist sem esett.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Sárpac #69467 üzenetére
Datamineolt cuccok... legalabb valami...
Te meg azzal plane nem, hogy legbolkapott HULYESEGEKET irsz ide es meg komolyan is veszed ...
Ha annyira boostolt lenne a HC, akkor szerinted nekem miert:
-Nem ad mar isten tudja miota ramalandit? (100 para also hang) Itt meg olvasom a softosoknak eseget szepen?
-Miert sikerul atlagban 30+ probalkozasra likat utni egy nyamvadt ringbe?
-Miert nem volt a mostani Saderemnek (szezon+HC az allitolag Te szerinted a legutosebb paros ugye lootban?) EGYETLEN EGY DARAB akkhanja, mig mas karikat amiket szinkronban huztak mar ha nem full, de mar 3-4es szettben rohangaltak velem 20 ora utan?
-Miert latok meg mindig ekkora para ertekekkel csak fenykepen SMKt? (mar olyan 80K+ kadala, meg sima 200+ ora aktiv game utan + az elozo karik idejet add hozza)
-Miert van az, hogy zsinorban nem kapok meg leget sem T6-on soxor? (nem beszelve GR25+rol siman beleszaladok ohnelegbe orzotol)
-Tegnap akkora kinszenvedes volt 25-re huzni a toxic gemet, hogy reg szivtam ekkorat (asszem rng kompenzal(?)
-Szerk: durrogos pajzsot havertol kaptam T6on rohantam utana mig nem lett akkhanom... AZT sem lootoltam meg onnaloan itt EU szeron... (US szeron elso legem az volt 70 utan, LOL!)azert, mert hulyesegeket beszelsz, AZERT! mert nincs jobb loot itt sem, csak probalod onigazolni a pechedet (rng az rng)... vegtelenul sajnallak... de tenyleg
befejeztem, ne reagalj lecci, mert csak felidegesitem magamat feleslegesen, koszi!
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz LuckyL #69452 üzenetére
kozben megtalaltam a datamineolt spreadshetet!
OTT van a fuleken kulon HC SC, szezon stb
hivatkozasok:
diabloincgamerses link
koreai szajtnezzetek at, ha van is, nagyon minimalis lehet HC reszere, de en HC ST es sima ST-ben hasonlitottam par itemet, nem volt...
errol ennyit...
szerk: jajj mar latom conteos kollega bele fog kotni a build szamba omg...
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Sárpac #69459 üzenetére
Te egyebkent mirol beszelsz? Amugy most neztem ebedidoben kb 180 korul jatszottak T6-on riftet... de amugy ennek mi koze a loothoz, hogy mennyien jatszanak? OMG
A konteos idetlenkedesedet meg kerlek fejezd mar be, mert egy ideig meg fel lehet fogni ugy, hogy egy ertelmes ember megmosolyogja (mint az apa a hulyegyereket)... de egy ido utan mar kezd idegesito lenni a bullshit ocean amit fosol magadbol! PLZ (az a baj, 1-1 ember "komolyan" veszi, bar azok meg is erdemlik)
(valaki linkelje mar vissza ennek a nemnormalisnak azt a tablazatot, ahol fel volt sorolva tetelesen sc, ssc, hc, shc mennyi a drop esely bizonyos targyakra, nem volt nagy diffi amugy) ty
-
MrCsiT
addikt
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Megéri Season karaktert kezdeni ? Azon az 1-2 itemen kivül valami +, extra ?
-
wukodlak
aktív tag
Pörgettem ra max chdt,viszont chc beesett 43ra.Akkor inkabb menjen chc?
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.M6 dhnal t&tre dex,vit,as,red cooldown.
A vit helyett chc vagy chd kellene?Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
_ocsisajt
őstag
Ha nem veszed komolyan Sarpac conteos agymeneseit, akkor nincs nagy differencia lootban, volt itt egy tablazat, 1-2% volt talan a diffi (valaki relink plz)
viszont a feelingben van, en mar reg abbahagytam volna a jatekot, ha nincs HC mod, most mar fel sem tudom fogni mi abban a jo, hogy eltaknyolsz es felkelsz... maaah inkabb ervagas (jatekuninstall)
-
Bahama
aktív tag
Keresek 1-2-3 erős dh-t speed riftekre gear maximalizálás céljából.
Bahama#2331Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
-
Sárpac
nagyúr
HC totál más a loot mint scn. Kb. t2 magasságában 10x jobb a loot mint scn t6-on. Nagyon gyorsan össze lehet rakni egy stabil t2 farmos karit amit aztán maxra húzhatsz idővel. Legfőbb Ellenség a DC és nem a disznógömb. Szokásosnál kicsit több allres kell, a main statos gemek felejtősek, mindent allres vita-val kell kitömni, és ami még nagyon fontos az a lehető legmagasabb liferegen(ez fog téged életbentartani, amíg te a dc miatt elküldöd magadban 100x a kanyjának a bpicsbe a blizzard vs szolgáltató párost). Item szinten julia és jeges cipő sem árt.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
-
granini
őstag
Halljátok...
Aki úgy dönt nekiáll goldot farmolni a hétvégén a búnusz miatt annak ajánlom az alábbi kombót:Averice band gyűrű + bele a goldos boan of horder gemm (pick-up radius megnő kb 35-40-re a gold miatt..)
hozzá egy Crusterian Wristguard bracer (felvett gold xp-t ad..)
és egy Goldwrap öv (felvett golddal egyenlő armort ad..)
nyilván még mehetne hozzá Goldskin armor meg Gladiator kesztyű, nekem az M6 mellé már nem fért be.. 1 óra alatt léptem majdnem 2 paragont.. (60 felett vagyok..) ja és EZ A KÉP magáért beszél. (igen, az a tafnesz valós, nem hekkletem meg..) futsz, mindent felkapsz, mindenkit szétvágsz és halhatatlan vagy az armor miatt.. pont.. imádom..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Muton
addikt
ma esett két tasker... lehet tippelni, hogy hogy mivé változtak
de a frostburn, az nagyon nem jön >_<Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
BeYourself
csendes tag
válasz Lézerparaszt #69440 üzenetére
Akkor lehet az a baj hogy csak siman publicban mentem.
Hogy tudok csak DH-al menni? -
_ocsisajt
őstag
sima non-season Hardcore talalat
persze a roll kb NEGYVENEDIK (es persze nem fullphys, meg elit):
de orulok...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz userxy #69439 üzenetére
Nekem egyedül, szezonban kellett 15 óra, teljesen nulláról karakter indítással együtt. 4 DH-s csapatban olyan gyorsan megvan, hogy kör végére már fel sem veszed mert annyi van
Természetesen ha van valami ami kimondottan kéne, az tuti nem fog esni míg kell, csak ha már kezd nem érdekelni a dolog.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
userxy
őstag
válasz BeYourself #69437 üzenetére
kb 20 óra játékkal kiesik az egész. Nem értem minek ehhez bot.
Ha 10szer nem esett ki nekem a full mara set akkor egyszer se.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz BeYourself #69437 üzenetére
Fórumról vagy ismerőseiddel állj össze 3 DH-val , loot megosztassal nagyon hamar ossze lehet hozni a teljes szettet , sokaknak van igy meg.
-
BeYourself
csendes tag
-
czpitti
senior tag
válasz BeYourself #69433 üzenetére
50-50%.Vagy bannolnak vagy nem.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Zan
aktív tag
válasz BeYourself #69433 üzenetére
Szerintem ezzel az kérdéssel itt nagyon rossz helyen kopogtatsz..!
Minél jobb, annál jobb!
-
BeYourself
csendes tag
Sziasztok! Valakinek tapasztalata bottal kapcsolatban? Mekkora az esélye hogy banolnak érte? Mostanában nincs sok idom jatszani es a Mara szett nem igazan akar jönni. 2 darab van meg az is Kadalátol. Szoval csak addig használnám amíg az M6 meg nem lesz. Előre is köszi.
-
czpitti
senior tag
válasz hokuszla #69405 üzenetére
Arra amikor van 3-4 karid amivelst gamelsz és oltozteted oket.nekem also hangon napi átlagot számolva is elmegy 100-150 milla az encsikre. (#69421)SARPAC : nem viszi.nekem van két ihen jo belole.Memroval ráálltunk a lighting monk-sinwuko hibridre és akkor pattintottam fel.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Pekkk
aktív tag
Wizard szakiktól kérdezném, hogy érdemes erre lukat ütni és mondjuk meteor showert használni, vagy jobb a blizzard?
-
Muton
addikt
blizzardtól hogy szoktatok online vásárolni? fake bnet profilból giftként dodóért, majd elküldeni a normális bnet profilba?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #69420 üzenetére
Lásd kivel van dógod, itt a videó róla: [link]
Ez pedig a zanzásított változata ha nincs rá 15 perced: [link]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sárpac
nagyúr
Eléggé baba ez a két fegyó sezlonyba. Jobb damage kellene még és viszi simán a repülő sárkányt.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #69417 üzenetére
Nem-nem, tévedni tetszik. Egyetlen egy spender van, a Ball Lightning. Se cluster, se multishot, se semmi. Ja és ez a legerősebb build jelenleg.
hokuszla: tekergesd csak, lehet pont az a pár VIT hiányzik
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #69413 üzenetére
Értem. Szóval az alapok azonosak (sentry-marauder-spender skilek sentryre optimalizálása), csak más ág és felszerelés néhol és szarabbul sebez, így "dolgozni" is kell ugyanazért az eredményért? Roppant vonzó, de most talán kihagyom
(#69415) ReFleXx
nem is fogom. Vagy ez más mint az eddigiek? Ez nem "Ugyanaz, csak más a színe"? Amíg a mara set+sentry +sok szint azonos szintű felszerelésnéél, addig nekem nem pálya... esetleg egy alapos nerf után...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Madn!ght
addikt
válasz hokuszla #69405 üzenetére
Igen, erre céloztam én is. Nekem 150M is elég volt, mert ha kavicsot is fejlesztettem, akkor is a normál T6 szintű játékkal folyamatosan "visszatöltöttem" erre a szintre. A gemmel meg, az elmúlt napokban további 200 milliót sikerült farmolni, pedig csak kb 2 órát volt időm játszani.
Tök jó lenne, ha beletennének egy olyan frissítést, hogy mondjuk például 10 milliárdért lehetne a kovácsnál furnacet venni (nyilván random rollokkal). Így újra értelmet nyerne a gold farmolás. ...és én sem lennék idegkárosult, hogy 2 hónapja nem bírom lootolni.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #69411 üzenetére
Felszerelésben, skillekben (nem egy rúnáról van szó) és játékstílusban is eltér. Utóbbiban különösen, mert itt nem elég csak a sentrykre hagyatkozni, aktívan kell lövöldözni, ezért kifejezetten ajánlom neked (úgyis mindig szeretted szívatni magadat )
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ReFleXx
addikt
válasz Madn!ght #69402 üzenetére
Nem éri meg. Gondolj bele, hogy gold farmra gyúrva legjobb esetben lehozol 1B goldot 1 óra alatt, most akkor a buffal 2B-t, a bracerrel ez +2B XP óra.
XP runokon meg lehozol mondjuk 5-10B-t óránként, XP buffal most 10-20B-t.
Gold find gearben es gold find runokon nem farmolsz 10-20B XP-t, ha meg csak 7-15B xp-t farmolsz akkor meg nem jon 2B gold. Szóval nem hoz a konyhára.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #69409 üzenetére
Mármint M6 DH-t egy rúnában eltérő skillezéssel? Oh igen, változatosnak és élvezetesnek tűnik. Szerintem nem kellene lightningra átállni. Elég ha beszínezed a felszerelésed mondjuk kékre. Máris ott az új build.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #69408 üzenetére
Próbáld ki a lightning DH-t, na az pont neked való build
-
mikromanus
veterán
Picit belemerülte az MMORPG-szerűség fertőjébe. Nem is gondoltam mennyire hiányzik, hogy békés kereskedés közben pár tahó játékos hátbavág egy baltával, vagy korrekt párharc közben becsatlakozik még pár "elsősegély ember" az ellenfélhez és elkennek mint a sz*rt. Ez sajna kimaradt a Diabloból, pedig nagy élmény. Nem ám. Azért választottam az ArcheAge-t, mert jó volt a játékosok értékelése (3,7... tízből, de a lehúzoknak nem voltak érveik... a macerás belépésen túl). Ja, meg mert épp akkor indult, amikor kicsit kezdtem unatkozni már a seasonban és nem volt kedvem időt beleölni, mert csak tucatbuildekkel lehetett jobb szintet elérni, engem meg megszóltak a vadak a kispályás voltom miatt már.
Ha decemberben indul, akkor még ráérek.
-
Madn!ght
addikt
válasz granini #69403 üzenetére
Hát nem tudom milyen esélyek vannak mostanság, mert én a bonus időszak óta nem láttam vaultot. Tagja vagyok az egyik vault-farmolós communitynek, de ott sem igazán látom, hogy eredményesek lennének.
Volt olyan hétvége, mikor összességében több száz goblint levágtunk, és egyetlen vault sem nyílt.
Megjegyezném, a T6-on történő játékban szerzett arany mennyisége eddig nekem mindenre elég volt.
A napokban egyik klántársam unszolására kipróbáltam a goldos leg gemet. Óránként a 100M simán megvan, szóval megállapítottam, hogy tök felesleg volt hetekig (eredménytelenül) vaultot farmolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest