-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
adrian360 #15997 üzenetére
"hát nem lett"
Miért, kijött a pvp... ? Lemaradtam volna... ?
Ez csak duel(=párbaj), hogy legyen mivel szórakoznunk, illetve láthassák(blizzardék), hogy hol és mit kéne változtatni majd a tényleges pvp-re, hogy működjön.
Szrk.: nem tudom miért tördeli ilyen hülyén a hsz-t, már átnéztem és még mindig nem jó.
-
adrian360
őstag
-
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15980 üzenetére
Na bakker, rászántam magam, vettem a WH övet. Kaptam tisztán 10900 DPS-t, buktam 0,9 protectiont, nagyrészt armoron. Kicseréltem a passzív skillt amit mondtál, így most több az armorom mint előtte volt, (régebben is használtam ezt) igaz buktam a 20% cooldown reductiont.
Így most 131600 az unbuffed DPS-em, buffolva majd' 150k. Remélem megnyerem a licitet arra a vértre, és akkor az allresem is 69x lesz, és a DPS-em is 130k marad kereken.
-
flash-
veterán
válasz
Thrawn #15978 üzenetére
nagyon jó dolog a dh smokescreenja,de csak megkötöttségek mellett lehet elérni vele eredményt.
pl mp 10be is simán el lehet menni überezni minimális allress és vit mellett ha a többi 3 karakter nem láma,és nem teszkós gearbe vannak.
és gyorsan meghalnak az überek mert nyugodtan be lehet öltözni full dps gearbe.amúgy mennyi is a loh+life steal neked papíron?(ugyebár a life steal igazából nem annyi hanem 80%al kevesebb mint amit kiir egy tárgy azért kérdezem hogy papírón)
nem fektettem még hangsúlyt igazából sem a life stealre sem a loh ra,lehet hogy utóbbira érdemes lenne? -
Gorneck
legenda
válasz
persil #15991 üzenetére
Arra igen. Ezt este megnézem magamnak, mert vmiért a nagy tömegből nem tudtam kijönni míg nem volt rés a pajzson...dashinggel meg simán...még célpont nélkül is...
Igazából mpl7-8 környékén illetve felettre nem lenne rossz vmi amivel kis levegőhöz tudna jutni az ember...thunderclap esetén szinte mindig az előttem levő mobokat kezdtem el püfölni a portolás helyezett...de ha jó a tippem, akkor ez azé volt, mert túl messze volt az az adott mob vagy épp túl közel...Majd pecs után átgondolom a dolgot még...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Thrawn #15992 üzenetére
Ha balanszolva lenne se érdekelne a duel..
Tőlem aztán lehet OP a Barbár vagy a Monk is...sőt..még a Wizard is...
Én csupán eszmefuttatásokat végzek..
Bár ha jól rémlik valami csóka tegnap rám írt a játékban és ugyan azt mondta amit én...és úgy hívták hogy Thrawn...ismered? -
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #15984 üzenetére
Rosszul képzeled, igenis van ellenfele a DH-nak. Szóval tessék szépen kipróbálni a PTR-t és nem csak a levegőbe írogatni
Refijelzés: Sárga színű "tüskék" jelennek meg a refis ellenfélen. Látható ugyan, de sokszor nem vettem észre éppen melyik mobon is van rajta.
-
persil
nagyúr
válasz
Gorneck #15990 üzenetére
Elvileg a thunderclap(feltéve, hogy erre gondolsz a tc alatt... de már herótom van, hogy mindenki 2-3 betűs rövidítéseket használ, sokszor olyan dolgokra, amit csak az adott kasztot használók ismernek) akkor azzal bárkire rázúzhatsz, mivel "igazi" teleportnak számít.(viszont árkokat meg ilyesmit sajnos mégsem lehet vele átugrani.)
-
Gorneck
legenda
válasz
persil #15987 üzenetére
És szerencsére ehhez nem kell távolságon belül lenni...ha jól vettem tegnap észre...
Ezzel kapcsolatban fel is merült bennem egy kérdés...a tc ugye portol 8 yardon belül...azt eddig nem figyeltem, hogy ha előtted ott ácsorognak 15en, akkor is ki tudsz portolni? Mert sok esetben mintha csak akkor tudnék helyet változtani kényes szitukban, ha épp nincs előttem semmi...ha van, akkor azt kezdem el darálni...oszt 2-3 lecsóhoz már kevés az LS mennyiség rajtam...
Este mindenképp meg akarom nézni...de ha már ez a téma akkor bedobom a kérdést... -
Sirandrish
legenda
válasz
persil #15987 üzenetére
A lényegen nem változtat...ha nincs célpont, nem tud hitelni aztán kapja a tarkójába a nyílvesszőket
Mondjuk igazából mindegy.Más: Valaki tudna csinálni egy képet a "refijelzésről"...kíváncsi lennék hogy oldották meg mert tegnap valaki olyasmit említett hogy nagy tömegben nehéz kiszúrni
-
Pekkk
aktív tag
Ebben a formában teljesen hülyeség a PVP, ahogy van, de el lehet bohóckodni a haverokkal. Engem publicba összerakott 3 dh-val. Monkom van, így elég vicces volt. Gondolhatjátok hányszor értem a közelükbe.
persil: a stunos runája még használható valamire, a dokikat sokszor úgy szedtem le
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish #15986 üzenetére
Dash-elni bárhova lehet nem kell célpont.
Viszont pve-ben nagyon megtöri a haladást, "sluggish", nem igazán jól használható, meg a rúnák nagy része is átgondolatlan.(pl első rúna ad 25% move speed-et 3sec-re, MIUTÁN megütsz valakit... hát pont akkor kéne a moving speed, ha nincs ott senki)
Szerintem pvp-ben sem lesz nagy favorit.
-
jjc
aktív tag
válasz
Sirandrish #15984 üzenetére
dashing strike: [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Rayner #15979 üzenetére
És mégis mire ugrik ha "nincs" ellenfél?
Szerk: Nem próbáltam a PTR-t, és a PVP maga sem érdekel, de kb úgy képzelem a beszámolók alapján ahogy azt én már korábban is említettem..
DH-nak nincs ellenfele amíg nem balance-olnak PVP-re a srácok..De aztán lehet hogy egy hajléktalan lesz mire a Blizzard végez a szokásos "baltás balance-al"
-
Rayner
őstag
válasz
Thrawn #15981 üzenetére
igen azért írtam, hogy blind, 4 sec alatt 2x körbe lehet futni az arénát olyan kicsi.
mivel 4 secig nem hat rád semmi így bele lehet ugrani bármibe. amit odaértél (sw legyen aktív) spammelsz egy owerrave-et és két bazi nagy pofonnal padlóz...
(úgy láttam itt kívétel lesz a pajzsos blockos build mert az nem egykönnyen megdönthető)
itt volt olyan hogy miért is ne blockolt a barbi elég sokat és összecsukott amint kifogytam a spiritből -
Gothmog
senior tag
válasz
LLKobe #15973 üzenetére
Azzal a passzívval, amit írtam, még WH övvel is 5300-5500 körül lenne az armorod, míg a rezisztből talán 20-30-at buknál (szerintem olyan 40-50 lightning rest tudnál WH övön találni).
Egyébként a gyűrűn, amit írtam, hogy nézd majd meg, ha van kedved hozzá, emlékeim szerint lightning reziszt is van, olyan 50 körüli értékkel (én is ligthning védelmes monkkal játszom).
-
Thrawn
félisten
Tegnap küldtem invite-ot de lehet már nem voltál online.
A skilleket nekem is jócskán át kellett variálni, a döglassú Manticore-t is lecseréltem először egy Windforce-ra, majd egy Danetta crossbow-ra. Egy P100-as barbár, egy P100-as WD és egy P50 körüli DH-val sikerült együtt játszanom. Tapasztalatok kb 1 órányi pvp-zés után:
A barbár ha nem jut közel akkor nem ellenfél, kivéve akkor, ha éppen elfogyott a Discipline és a Weapon Throw-val leszed. A másik (neki) hasznos skillje a Rend, 10-ből 1-szer menekültem meg ha bekaptam, hiába a 40k+ life és egy health poti, leszívta az életem. Vigyázni kell vele akkor is ha Leap-el és akkor is, ha (nem tudom a skill nevét) megpróbál magához rántani.
A WD nagyon kemény, alig lehet a közelébe férkőzni ha hozza a kis állatkáit (és miért ne hozná). A pókdobálós skillje OP, alig látni a rohadékokat, a hp meg szinte csak úgy folyik tőlük lefelé. Plusz, ha már az ember végre sikerrel becserkészte, egyszercsak hopp, eltűnik és egész máshol bukkan elő. Rosszabb esetben pont az ember háta mögött...
Egy másik DH-t leszedni iszonyat nehéz, gyakorlatilag Smokescreenek csatájáról és végletekig kihegyezett reflexekről szól az egész. Akinél előbb elfogy a Discipline az lesz a hulla. A legacy Natalya's szett emiatt szinte nélkülözhetetlen, ha az nincs, más tárgyakból érdemes Dicipline-t összeszedni. Sokszor a szett is kevés, kicsi a pálya és kevés az idő arra, hogy az ember kicsit töltődni tudjon.
A monkról egyelőre nem tudok nyilatkozni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az mitől lehet hogy este még mentem egy-két kört, ma meg már nem tudok belépni a weben az eu.battle.net-re, hogy megnézzem a profilom,mert zárolták az accountom? Sikerült feloldani,mert az sms védelem be volt állítva,de nem értem akkor sem...
-
Rayner
őstag
válasz
LLKobe #15973 üzenetére
nekem 550-600 a rezim, és elvagyok vele mp7-ig. (de mivel nincs díjazva így mp1-2 fölé tök értelmetlen menni)
amúgy azzal a +10-15k amit dobnál a dpsen a lifesteal többet tölt vissza így meg sem éreznéd a -0.8% defet.
"hf ringel xp farmolok amin szinte semmi nincs csak dex azzal 600 az allrez dps-em így most 134k unbuff( 230k ha blind és minden fullon prög), és így is 4-6k hp jön vissza, másik gyűrűvel unbuff 145k és(buffolva 290k) gyakorlatilag semmi bajom nincs... ptren mentem és dobtam a lohot is a cuccaimból mert felesleges már...refisek nem gond már) szóval a lényeg hogy nem kell akkora def, ha van mellé LS. -
Edge
veterán
válasz
Gothmog #15972 üzenetére
igen, érdekes... hovatovább engem az új craftok nem izgattak fel, egy chc-s tal amunál nincs jobb egy archon wizardnak(most épp arra gyűjtök), mivel a %dam rajta az is sokat számít. De akár mondhatnám a tal armort annál jobbat nem lehet craftolni ott meg az as az ami nem kerülhet rá a rare cuccra.
-
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15967 üzenetére
Nézegettem most a WH öveket. Az a baj hogy iszonyat protectiont buknék minddel, már azokkal amik emberi áron vannak. Kapnék ~10k sebzést, de a legjobbal is buknék 0,8 protectiont, mert ugye a mostani övben sok az armor meg az allres. Védelemből nem szeretnék bukni már, inkább arra mennék rá hogy még kapjak is.
Bidelek most egy vértre, amivel buknék úgy 35 dexet, és emiatt ~1300 damage-et, viszont adna 1000 életet, és ami fontosabb 0,3 protectiont, lévén hogy van benne 70 feletti allres, ami a mostani vértemben egyáltalán nincs. Szeretném a resistjeimet újra 700 fölé tornázni, még ha egy kis damage-be kerül is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gothmog
senior tag
válasz
LLKobe #15957 üzenetére
Igen, megnéztem még tegnap (emlékeztem, hogy kicsit korábbról linkelted már az armory-dat). Szerintem bőven jó darab.
Néztem, hogy rezisztekkel nem állsz rosszul, így én egy WH övet keresnék most a helyedben abból a maradék aranyból. Övcserével életet nem buksz, így ha keresel egy olyan WH övet, amin van dex (abból nem lesz sok, 100 alattira készülj) és mellette mondjuk lightning reziszt (jóval olcsóbb, mintha all reziszteset keresnél ugye), és lehetőleg minél magasabb IAS és CHD (előbbi legyen 9%, ha lehet, utóbbinál pedig 40% feletti érték lenne jó), akkor minimálisat buksz rezisztből, de nagyot ugrik megint a sebzésed.Ami gond lehet, hogy esik az armor értéked majd várhatóan, talán 4000 alá is, de ezt egy passzívval simán ki tudod küszöbölni (Resolve vagy a Beacon of Ythar helyére beteszed az 50% dex armorhoz adódik passzívot).
Megnéztem egyébként kíváncsiságból, az én off hand fegyverem - itt a karakterem - kb. 7k dps-t adna neked jelenlegi formájában (tehát a 100%-os kővel). Őszintén szólva ez kisebb ugrás, mint vártam, az ias és a magas dps elég durva az off hand karmodon, keményebb, mint gondoltam volna. Viszont a Furymmal együtt már 30k-t ugrana a sebzésed (ez persze nem azt jelenti, hogy rá akarnálak beszélni egy Furyra).
Esetleg main hand-en lévő gyűrűd cseréjén gondolkodhatnál még. Olyan darabra cseréld, ami vagy szintén chc/chd kombós vagy chc/ias kombós és magas min-max (X-től Y-ig típusú) damage van rajta. Az tutira dobna még a sebzésen. De vásárlás előtt mindenképpen linkeld a gyűrűt ismerősön (van general chat channel-ön) keresztül magadnak, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.
Nekem van egyébként egy gyűrűm, ami lehet ideális lenne Neked ide sebzést növelni. Most AH-n árulom, de ha estig nem kel el (akkor leszek gépközelben), és felveszel ismerősnek, akkor belinkelhetem vagy odaadhatom kipróbálni a karidra.
(Ha pedig kell esetleg, akkor AH ár alatt oda is adom, bár én a WH övre koncentrálnék a helyedben először, hogy abból egy minél ideálisabbat be tudjak szerválni)Illetve még annyit a végére, hogy fontos, hogy maradjon meg egy egészséges egyensúly a karakternél, nem érdemes mindent a minél magasabb dps érdekében feláldozni. Bár szerintem ezt úgyis tudod.
-
JSaN
addikt
válasz
LLKobe #15964 üzenetére
Nem kell publicra se menni, egyszeruen nyom egy entert AH-ban es linkeli a megjeleno szovegmezobe. Persze lesz utana valami szoveg sargan hogy igy nem jo blabla de azzal nem kell foglalkozni. En igy linkelgetek be egyszerre 5-10 cuccot is, es senkit nem zavarok vele.
Mas:
Tesztelgettem pvp-ben a WD-t, hat a monk es a dh messze ver mindenkit foleg a monk. Szegeny WD-vel estem keltem. Mondjuk utana neztem oket, pont valami jo eros para szazas monkot fogtam ki. Meg ami mukodik pve-ben az nem jo pvp-ben. Itt olyan skileket is elovettem amit pve-ben nem. Ma delutan meg hosszu teszt lesz. -
Andie
őstag
válasz
LLKobe #15866 üzenetére
Ezt hogy nézed meg, hogy mennyit változtatna a karakteren az AH-ban lévő cucc?
Mer nekem soxor ez a bajom, hogy rákeresek egy jó kis gyürüre-amulettre-akármire, a statjai alapján jó, meg erős, meg is veszem, és mikor feladom a karakterre, akkor derül ki, hogy valójában -3000 dps, meg -1500 lifeSzóval hol lehet ezt realtime megnézni, mielőtt ténylegesen megvenném?
-
LLKobe
veterán
válasz
Gothmog #15854 üzenetére
Na ezt a medált sikerült megcsípnem 25 millába, szerintem jól jártam vele. Még mindig van 47 millám, nézelődök...
-
flash-
veterán
akkora baromság ez az achi dolog mint a ház..
semmi értelme..
nem a játéktudást mutatja hanem ugyanazt amit a paragon level,magyarán ki mennyit kockult... -
Blizz
őstag
válasz
Foxmulder89 #15936 üzenetére
Okés,köszi az ötletet,már akartam ruhatárat cserélni
-
JSaN
addikt
Nalam most jo, bent vagyok lehet keresni estleg ha valaki ejszakazik.
-
törölt tag
válasz
radi8tor #15943 üzenetére
valaki a jelszóváltoztatást írta megoldásnak.
(#15947) radi8tor1
én már a sárga csíknál megjátszottam ezt, mert nem tudtam a server down hibakódját. -
törölt tag
válasz
xavix13 #15940 üzenetére
nagyjából hasonló a szituáció. képtelen vagyok felfogni azt, hogy hogyan lehet harcolni olyan ellen, akit nem is látok?
biztosan lesz balance-olás, de ez most elvette a kedvem.(#15943) radi8tor1
kell a sikerélmény, mi?
ám legyen, de még egy 10 perc belefér. pü-ben dobj egy btag-et, a friend list-et nem másolta át a ptr.(#15944) tatabánya
lázadnak helyettem, abban biztos vagyok. -
törölt tag
nekem kb ennyi volt a pvp...
esélytelen utolérni a dh-t, és amúgy se látni. a wd még istenes, azt legalább néha látom... -
John D'oh
aktív tag
PTR online megint
-
Foxmulder89
senior tag
90% os emerald a fegyódba és egy normális Blackthorne gatya, meg vállas (nem vile ward).
Abból a gatyából az AR-es marha drága, de azzal a 23-al nem vagy kisegítve.
Van 160str 160vitás darab is, vagy akár picit jobb, normális áron, armorral kicsit több (250+ ost érdemes csak, szerintem..az lenne a legjobb ha kifogsz egy nem elszállt árasat), de nem használod ki a set bonust, ami szerintem elég op, úgyhogy vehetnél akár sárgát is ~150str ~150 vita ~60+ ar 2 sockettel, ha belefér akkor armoros.
Vállas szintén sárga, 250+ str 70+ vita, 60+ ar, akár armorral, lehet találni nagyon jó darabokat is 10m körül/alatt.
A kesztyűdből is lehet hogy találsz majdnem 200str-est, vita nélkül, de arra nem emlékszem mennyibe kerül. Ha kicserélesz egy 46str gemet 46 vitára mégy úgy is jobban jársz vele. -
Kobe
veterán
az 1.07 ben beharangozott új craftolható cuccok/receptek amiket a bossok dobnak - azok mind barna accoutnbound cuccok, mint a hellfire ring vagy sima sárga unique itemek lesznek ?
-
Blizz
őstag
Valamit ötlet min változtassak? Mert nem tudom már,hogy mi adna pluszt (ami nem 100m-nél kezdődik). Barb
-
John D'oh
aktív tag
Nekem sem, pedig meló után ki akartam próbálni.
Valaki segít nekem átpakolni majd a Legacy Nat setemet mielőtt felülírom az 1.0.5-ös PTR karakteremet az 1.0.7-el ? Az újban már nincs meg ez a set és szeretném kipróbálni mennyire jó duelhez. Én odaadom neked majd felülírom a régit az újjal és visszakérem. Az 100m PTR aranyat odaadom ajándékba ha kell
-
Neró
őstag
Keresek olyan emberkéket, akik szeretnének kikapni PVP -ben...
-
Gothmog
senior tag
válasz
Nordic #15920 üzenetére
Persze, majd a lawful good paladinom chaotic evil elmebeteg nekrókkal és félszerzet orgyilkosokkal fog kószálni...
Imoent a történet miatt viszem mindig (mivel a BG2-ben ugye komoly szerep hárul majd rá), nem azért mert acélosan erős lenne a harcban. Egyébként pedig zárnyitásra és csapdakeresésre azért szükség van, és a többi szóba jöhető jelölt bizony még harmatosabb vagy egyszerűen csak ellenszenvesek (a vivern-vadász félel harcos-tolvajt leszámítva, aki nagyon penge karakter, de őt elég későn lehet felvenni)
Egyébként pedig kb. 15. végigjátszásom lesz, úgyhogy csukott szemmel egy félbéna félszerzet koldussal is végigviszem már szólózva. (Anno a megjelenés napján szerváltam be, csorgó nyállal vártam, és még vizsgaidőpontot is toltam miatta, mert nem bírtam félbehagyni és fizikai kémiát tanulni helyett...Mai napig jobban is szeretem a BG1-et, mint a második részét, bár a legnagyobb ász nálam a Planescape: Torment. Az nekem a best cRPG ever!
).
Andrish: Nekem a sima Warfare/Defense kombó jött be a legjobban. Holt egyszerű felállás, de hatalmas érzés pajzssal képen törölgetni a monsztákat. Háromféle passzív is volt rá, úgyhogy bizonyos idő után úgy harcolt az ember a fegyver/pajzs kombóval, mintha két fegyver lett volna a kezében
De sokféle karakterem volt nekem is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gothmog #15919 üzenetére
Hát a TQ - Immortal Throne keresztbe lenyeli a D2-t majd kiköpi
Nagyon fasza kis game..nekem is volt benne vagy 6 karim..
Ejj..megjött a kedvem egy Hunting/Rouge-hoz...de lehet Earth/Spirit lesz belőle...csak ahhoz nehézkes a 100% közeli recharge, de ha megvan akkor ajjajj..
Megyek telepítekuserxy Jól hangzik..napi 200ilyen meccset szeretnék legalább
-
userxy
őstag
válasz
Sirandrish #15918 üzenetére
barbi vs wizard.
Én barbi.
Wizard hydra + teleport és mire utolérem halott vagyok
Mert vagy utána futok és megöl a hydra vagy magamhoz rántom és megöl a hydra
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
persil #15909 üzenetére
Nem azért fogom kipróbálni, mert annyira istencsászárjátéknak tartom, hanem azért mert megint eljött az az időszak a D3-ban, amikor nincs érdemi változás, és unalmas. Azért mikor 1.02-ről abbahagytam és 1.05 után visszajöttem az 2 hónapig lekötött. Most megint ott tartok, hogy jön a patch, ami számomra nem hoz akkora tartalmat, amitől plusz élménybe lenne részem. Na ezért fogok nekiesni a PoE-nak. Kell a változatosság. Am mikor játszottál close betat?
Amúgy milyen fura, hogy a sok-sok D2 klón közül nekem is csak a TQ maradt meg érdemben
. Igen akkoriban még nem csak a profit számított, hanem a játékélmény is.
Gothmog: Én Imoen-t sosem vittem a csapatba, olyan kis nyeszlett semmirevaló nő volt. Viszont a nekromantát(valami X-betűs, már nem emlékszem a nevére, olyan régen játszottam a BG1-el), meg a haverját csipáztam. Hatalmas dialógusokat le tudtak tolni játék közben
.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Sirandrish #15906 üzenetére
+1
A "vanilla" Titan Quest ugyan rém gyenge volt kezdetben, de a patchekkel, valamint a kiegészítővel egy olyan játékot kreáltak belőle a végére, hogy - őszintén szólva - a Diablo 2-őt elő sem bírtam venni utána, mert egy mankós nyomoréknak tűnt dinamizmus, kigondoltság és kezelhetőség szempontjából. Elég sok időt beleraktam TQ-be, volt jó néhány karakterem, és éppen jelenleg is fent van a játék, mert húgom terelget benne egy Hunter/Dream kombós macát. És ahogy néztem - a kiegészítő pályáin járt éppen legutóbb, konkrétan az alvilágban - bizony pofás kis játék a mai napig, jó pörgős (bár az Inferno fokozatos D3-hoz képest azért lassabb) játékmenettel. Mondjuk, ha belecsömörlök a Diablo3-ba, akkor ahhoz sem lesz kedvem.Erre az esetre nálam a Baldur's Gate sorozat vár feltelepítve a gépen egy sokadszori újbóli végigjátszásra, sőt el is kezdtem egy Inquisitor osztályú paladint, csak éppen ez a rohadt Diablo3, a monoton farmolással valahogy még mindig ragaszt a képernyő elé. Míg érzem, hogy tudok fejlődni benne, addig leköt ez a szar...
Úgyhogy szerencsétlen paladin már kb. három hete Beregostban ácsorog még Jaheira, Khalid és Imoen társaságában (már ha tudja itt valaki, hogy miről beszélek...)
-
userxy
őstag
Na ptr-en kicsit bohóctkodtam XD nagyon állat a pvp
kb az nyer aki hamarabb stunnolA WD az nagyon vicces hogy folyamat eltűnik és elfut aztán maci és szia van. XD
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish #15913 üzenetére
Elküldve.
-
persil
nagyúr
válasz
ProEvoFan #15910 üzenetére
Egy nagy kalap forró
kakaóaz a játék és elnézést mindenkitől, de egyszerűen nincsenek rá más szavakAz meg külön vicc, hogy iszonyat súlyos pénzeket kunyeráltak még a fejlesztés ideje alatt(kb néhány kép volt még akkor csak) a leendő játékosoktól kint az official oldalon, betakey-t meg pólót meg ilyeneket adtak mellé.
(volt ezer dolláros csomag is, abban volt póló... )Szrk.:
Kedves náci barátom, kollégám!
Történetesen én írtam jól, te pedig a kijavításomat is elrontottadKávé volt már?
Haha, the secret magic of post editing, right my friend?! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
persil #15909 üzenetére
Pont ezt néztem én is.Hatalmas a skill fa, de csak ennyiből áll: +4%as, utána +5% as...vagy +5int, +10int
Diablo 3 mellett nálam csak a Torchlight 2 jöhet szóba.Az első részével játszottam vagy 150 órát.
Na de off vége, mindjárt kapunk a fejünkre.(#15911) persil
Most is ott van az "opció": 10-1000 dollárig vannak "pakkok". -
persil
nagyúr
válasz
Nordic #15900 üzenetére
Akkor nagyon rosszul teszed, ugyanis játszottam a closed beta-val és annál szarabb, fosabb, gagyibb játék ritkán jelenik meg.
A "változatos skill rendszer" meg kimerül abban, hogy minden ok nélkül agyon van bonyolítva és tízezer passzív skill-ből kb a 90%-a csak annyit csinál, hogy "+4dex". Igen, jól olvasod, a skillek nagy része ennyi. És újabb +4dex egy másik skill. Bizony.
Hát ez borzasztó változatos...
Az "aktív skillek" pedig abban merülnek ki, hogy a socket-es fegyverbe színes köveket rakhatsz, amitől elementál sebzést, esetleg 1-2 gagyi effektet kapsz. Nem vicc, ez véresen komoly.
Nagyon, de nagyon messziről kerülje el mindenki azt a játékot, mert köszönőviszonyban nincsenek minőségterén a diablo-val.
Az animációkat meg még csak botrányosnak is nehezen nevezném.
Szrk.:
Hoppá! Most nézem, hogy még meg van az account info a closed beta-hoz, ha még be lehet lépni, akkor szívesen odaadom annak, aki szeretné eme remek játékot kipróbálni.... -
userxy
őstag
PTR-re keresek embert kipróbálni a pvp-t
hogy a f*szba müxik
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #15906 üzenetére
Én is kipróbálom majd, regeltem hátha kapok zárt bétára meghívót de az nem jött sajna :S
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #15905 üzenetére
Diablo 2 és 3 között eltelt egy kis idő és elég sok Hekk and szlesst kipróbáltam, de a TQ-n kívül egyik sem fogott meg..
Ez viszont tetszik szóval ja...kivi vagyok -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #15904 üzenetére
Kiwi vagy rá?
-
Horbal
őstag
Egész komolyan fest, de a videókat megnézve az animáció nagyon vicces néhol. Ennek ellenére lehet érdemes lesz foglalkozni vele.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #15901 üzenetére
Kripparian már egy ideje ezzel tolja(hát nem gyenge buildeket össze lehet benne hozni), kukkants rá a videóira(ha jól tudom volt jó pár ötlete amit betettek a játékba, vagy a segítségével balance-oltak bizonyos dolgokat), megéri. Valami ismeretlen csávó kezében van a cég aki a játékot fejleszti, Chris Wilson vagy mi a neve
.
(#15903) Horbal: A grafika valahol egy upgradelt D2-nek néz ki, de szerintem cseppet sem csúnya. Állítólag elég darkos hangulata van(sokkal darkosabb, mint a diablo, valahogy az első részhez állhat a legközelebb). Van benne egy két olyan dolog, ami nem tetszik(pl. nincs benne szinkron tudtommal, ami betudható annak, hogy annyiból fejlesztették, ami támogatást a játékosoktól kaptak), de ha a játék szórakoztató, számomra érdektelenek a negatívumai.
Az a bajom csak, hogy 23-án indul a béta(gondolom amcsi idő szerint), én meg 24-től 3 napig 12-be dolgozok, így nem sok időm lesz meglesni, viszont legalább lemaradok a kezdeti tolongásról
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Egérpad topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ASUS ROG Ally
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP Elitebook 845 G11 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest