Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Én ilyenről nem tudok, de support biztos tud segíteni kideríteni milyen e-mail-es fiókra lett regisztrálva a kérdéses kód.
Amúgy itt a 2999-eshez tartozó fiókon levő profilod [link]
Ahogy kiveszem alapjátékkal játszottál csak, kiegészítőhöz tartozó tartalom nem látható itt
Ha véletlenül korábban valahova felírtad, böngészőben/jelszókezelőben elmentetted a belépési adatokat, akkor onnan hamar ki tudod deríteni a szükséges infókat
Itt meg a 2354-hez tartozó profil oldal látható [link], szóval biztos nem stimmel a mostani, új kreálásnak tűnik
Szerk.
Ha véletlenül korábban bekapcsoltad az sms védelmet és regisztráltál telószámot a fiókra, akkor oda kérhetsz egy sms-t: [link]
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Ha megfelelő bnet fiókkal lépsz be, akkor nem lesz gond és nem starter edition -> kipróbálhatod verzió módban tudod majd használni.
Jelenleg nem jó fiókkal vagy bejelentkezve.
Böngészőben is beléphetsz [link], ahol a Manage My Games részen láthatod milyen játékverziókkal rendelkezik az éppen használt bnet fiókod
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
mikromanus
veterán
Volt valami akció szeptember 28-íg vagy szeptember végéig. Nem tudom minden diablós megkapta-e, vagy az is akinek bármilyen bnet accountja van, de addig ingyenes a wow. Utána max az ingyenes ami "starteres tartalom": Ha van ilyen. Néztem wow-os videókat, de nekem ez már picit régi. Akkor inkább már az Archeage. Az se mai fejlesztés, de sokkal emészthetőbb. Csak ott meg alultervezték a szervereket és nehéz bejutni. De "ingyenes".
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
Messzebb hatnak, sebzés nem változik...de ezt anno aszhem mutattam is neked. Hogy szinte mindig érdemes úgy helyezkedni, hogy fal mellé állj és szépen sorba rendeződve toljad a macikat...
Pedig így nehézkes lesz manózni, ha nincs mivel lenyomni...24% MS ehhez kevéske...pókok még jók lehetnek, vagy nemtom mit használsz a macik mellett...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Használhatsz szöszkét vagy templart is. Azurewrath-ban olcsóbb a közepes fagyi hatás. A szöszke iszonyat gyirsan sorozza emellett az ellent. Ez a vagdalkozóeszköz az egyik leggyorsabb. Amuletten lehet még egy jó kis Azarkanath (vagy ilyesmi). 4%-ig az is olcsó., Fagyi, vagy stun igen hatékony tud lenni.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
Hát akkor egy kicsit a scroundeled kell tuningolni, min 8% freezes burizát tegyél rá a ringek és amuk meg lehetőleg adjanak AS-t, nekem az esetek nagy részében mindig a scroundel fogja meg a zsákost, persze nekem ott van a temporal flux miatti lassítás is azt is használom, de neked a scroundelre kellene hagyatkoznod, mert nem mindig van falnál a zsákos.
mikroman: csak ugratlak vágom én
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mikromanus
veterán
spirit walk-jaunt. Beéred és jól nyakára küldöd a macikat, vagy a robbanó kutyulikat. A paravarázs hat a manókra? Ha igen, akkro eléfutsz és bekergeted valami sarokba esetleg
Többnyire a kis girnyók immunisak a varázslatokra, de a csicska azurewrath fagyasztása néha jegeli őket. Lehet ez is segít ha soloban lennél.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
ofc nem kötekedni akartam ha annak tünt bocsi, de én 6-7 évet toltam a dio2-be(konkrétan 1.10-től bneten egészen 2009-2010-ig), és sorciból sztem az infy-s villámos volt a legerősebb. De én vezettem baalrunokat hellen trapassával is. BTW paladin egyik legerősebb buildje a smiter volt pláne übereknél az volt az a kari ami low cost gearben is egyedül lenyomta az egészet full partiban.
sztem d2-ben sokkal több buildot lehetett csinálni, de nem a saját skilljeivel hanem másokéval amiket rúnaszavak adtak, abban egyetértek hogy itt egy class saját skilljeiből magának több életképes buildot tud összerakni.
Apropó magyarítás, havernál láttam egyszer és a Gull tőrön mindig szakadtam a röhögéstől(szó szerint ezt jelenti term.): Sirály... pedig annyira nem is volt az.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Hát látszik nem sokat dio2-őztél ha neked az ik setes ww barb volt a csúcs barb
nekem volt olyan paladinom hogy csak a rápakolt aurákkal ölt végig futottam chargeal pvp-ben és mindenki meghallt, szóval ennyit a változatosságról a 10k hp-s werewolf barbomról nem is beszélve[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
voltak ott kemény állatok akik a többiből is durvát hoztak...
csak hát ott még nehezebb volt azt elérni . de ami igazság 1 ww barbi sem volt ugyan az és nem ik szettben rohangáltak mert az a low ww barbár volt
meg láttam én 1 szer olyan psn necrot hogy azt sem tudtuk hová szarjunk a haverokkal mikor belépett a gambe , fingott egyet és terült mindenki .!és hiába próbáltunk:d psn necrot összehozni nekünk sehogy sem sikerült azt elérni...
Meg a zeal sorc sem volt kutya..
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
persil
nagyúr
De gondolj arra, hogy a 10% az a sebzésed 10%-ka(pl100k-->110k) és az is csak 3 másodpercig.
Míg a 3% crit chance egy 300-400% crit dmg-nél már komoly tud lenni, ráadásul mindig rajtad van. És ami talán fontosabb, hogy a magas crit chance nemes egyszerűggél több critical-t eredményez, a crit-en alapuló effektekről nem is beszélve.
Tehát nem - csak - a karakterlapon szereplő dps számít. Sőt, kis túlzással az számít a legkevésbé.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
"Ezt majd beszéljük meg azután, ha lesz neked is egy, és először nevet rád, meg bújik oda hozzád, átölelve a nyakad "
Elhiszed, hogy ezt nem tudod megmagyarázni olyan embernek, akinek nincs és még nem is szeretne? Nincs ezzel baj.Enyém ma kapott a bölcsiben ajándékot meg puszit a kis barátjától, kurva viccesek
Az anatomy azért jobb, mint a hysteria, mert mindig megadja a 3% crit chance-szet. A másik 10% sebzést ad 3 sec-ig, crit-ek után.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
"Aztán rájöttem, hogy valamit kavartak itt a patch során, és mostmár forditva kell. Menj az üllőre, nyomj rá egy balegér gombot, és után a stash-edben balegér - oké - balegér - oké..."
Nem kavartak semmit, ez eddig is így volt Jobban mondva két féle módszer volt. De az 1x üllőre és onnan tárgyakra sokkal gyorsabb.
"Ezt a leokézást esetleg lehetne egy "dont ask again"-el eccerüsiteni."
Így is azzal van tele a fórum, hogy "brühüü betörtem a 700millás kardomat, mert baromarcú módjára figyelmetlen voltam" akkor gondolj bele mi lenne, ha nem kérdezne rá a játék...
Fele ember szétbontaná a komplett gear-jét."Hogy müxik pontosan ez a Bid-elés?"
Auto licit van, a gép licitál helyetted az általad megadott maximális összegig.(megbízásos aukció)
Annyit kell megtenni, amennyit neked maximum megér a tárgy, a gép pedig licit lépcsőnként(ez az 5% ugye) emelgeti helyetted. Ha tettél 5 millát, és most 200k-n áll a móka, de közben valaki tesz egy 10 millásat, akkor te elvben már vesztes vagy, csak ugye nem látod más licitjét. Mindig annyit tegyél, amit neked maximum megér, VAAAAGY az utolsó pillanatban egy baszott nagy összeget, ha alacsonyan jár az aktuális licit. De ezt csak akkor kéne, ha biztos vagy a dolgodban és érted az ah működését, különben megveszel valamit 10x áronEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
czpitti
senior tag
Köszi megnézem mindjárt.Mert a bid-nél beteszi valaki amennyit neki max megér( 1-2-50 milla) és ha te bidelsz az övé automatice felülírja.Ezért érdemes azt a pénzt rátenni amit neked maximum megér.Ha megnyered kevesebbért a többit visszakapod. Resolve teljesen felesleges.Nem jó az semmire sem.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Thrawn
félisten
A leokézásnak csak üss egy Entert, elég pörgősen lehet salvage-elni így.
Arra a bidre valaki már rátolhatott pár millát, azért pattant vissza az összes ajánlatod.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Cyberbeni
addikt
28%-os a SoJ, nem? legalábbis ha azt vetted, amit én láttam.
egyébként meg a %elite dmg és a -zombie charger cost is fontos (meg max mana is, de az minden WD SoJ-on van)@F-ECT$: a skill bónuszt is nézni kell, csak az elite dmg-től nem lesz jó a SoJ
monknak még a spirit regen is fontos, de a többieknek nagyon kis különbség van a resource bónuszban, szóval nekik nem olyan nagy különbség abból a maxos és a mines.zuni 4 set meg kell
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Ahogy Cyberbeni is írja nem minden a karakterlapon kiírt dps.
Nekem pl 160k-ról 140k-ra esik a dps-em a gyűrű cserével, de a bossokat mégis gyorsabban leverem velük, mert:
140x1.28 = 180, ami több, mint a 160.Én mondjuk sima farmkor nem használom, ha meg magas mpl-re megyek, akkor a bossokra beteszem.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Cyberbeni
addikt
Nem, csak 1d12h-tól elkezdtem visszafelé nézni, jó árnak tűnt, ezért végignéztem buyout alapján a legolcsóbbtól (mondjuk csak 28+ elite dmg-re, elfelejtettem lejjebb rakni 1-2-vel, de ígyis asszem 8. oldal volt)
Ha trash mobokkal nincs gond, akkor nem számít az a 14k különbség, elitek ellen meg szerintem a 28% és 4% közti különbség visszahozza azt a 14k-t(nem tudom mihez képest van az a -10k és +4k, de gondolom meg tudod szorozni 1.28-al és 1.04-el, ha más nem ad elitek ellen sebzést), ráadásul olcsóbb a maci, tehát többet is tudsz tolni.
Az a WD akit linkeltem MP10 überekben szokott nooboknak segíteni, bár nem nézem a streamjét, de asszem microfastsc2 néven fut twitch.tv-n[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
cold damage nem kell WD-nek
van egy 1d11h 28% elite dmg, -6 zombie charger 3,999,999-ért pl
szerk: leroy jackson is azt használ, szóval biztos nem rossz gyűrű[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Pl az óriás helyett. Illetve a Spirit V + VQ passzívokat helyett tedd be ezeket: Gruesome Feast + Blood Ritual. DPS buff HGből és kevesebb manafogyi.
Én nem használok WD mellé peteket...mondjuk én általában csapatba megyek... Szal vmivel egyszerűbb sakkoznom a skillekkel, de soloba se jellemző...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
"Mi az a procolás?"
Aktiválja az adott effektet. A "proc coefficient" meg az, hogy ezt milyen hatékonysággal teszi. Pl a loh-nál sem annyit kapsz vissza, amennyit a loh értéked, hanem skill-től függően egy "aktiválódáskor" többet/kevesebbet.
A dot hatások(damage over time) jellemzően kisebb hatékonysággal(értsd, kisebb %-át) töltik ütésenként az életet, mivel többet "proccolnak".Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Gorneck
legenda
Hitelnek, de míg LOHval kapsz 500-at, addig LSsel megfelelő DPS (chd) mellett 10k+-t.
Acid sok kicsit hitel (a proc meg aszhem 200%), LSsel nekem ugyanúgy működött. Így a sok kis hitből áll össze a végkifejlet. Tömegben ez elég masszív tud lenni. Így vmivel olcsóbb a buli, mert nem kell LS fegyót venni...elég pl egy blackt naci 400+ LOHval, ami mellé később nézel pl egy Unity-t.
Nekem mindig az volt a bajom az Aciddal, hogy iszony magas manaigény mellé kevés dmg-et adott. Persze ott nincs gond a hatótávval stb, de ez nekem annyi nem feküdt játékstílusba és partybe se volt túl impozáns a dmg-e...de ezt ahogy írtam neked, hogy mindenki maga dönti el mi jó neki...melyik stílus fekszik neki...puttyogtat távolról, vagy a káosz közepén írt...Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
Nem vagyok nagy wd-s(mondjuk van belőle is 60-as) de józan eszemre támaszkodva azt mondanám, hogy azért jobb a maci mellé a lifesteal, mert kegyetlen bazi sokat tud crit-elni, a lifesteal pedig skálázódik a sebzéseddel szépen, ellenben a life on hit-tel, ami fix.
Az acid meg sokat és gyorsan proccol, tehát többször jön be vele a life on hit.
(és gondolom a dot része is proccol úgy, mint a wizard meteorja)[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
scoundrel 4. skilljét cseréld le anatomy-ra. az ad 3% CHC-t neked. meg vegyél neki egy windforce-t (nyíl) 50% knockback-el, na az hasznos. én a helyedben egyébként nem gyűrűt hanem pantsot cserélnék, méghozzá egy blackthrone pants-ra
szerk: jóval 11 előtt be lehet lépni a játékba és valami patch is települt
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Azért a kiírt DPS-ük elég névleges csak. A skilljeik/támadásaik sokkal erősebbek tudnak lenni. Amikor a szöszkét feltápoltam akkor egész jól ölt is Act 1-en. Azt hiszem MP 1 vagy MP3-ig egymaga simán leölte az ellent. Gondoltam rá, hogy csak néző leszek mellette, de ahhoz picit azért lassúcska.
Az AFK Xp gyűjté se jött így össze, mert a feltámasztott minionok se nagyon adnak XP-t.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
Mesterségesen rögzített, egyensúlyinál magasabb a RMAH-ban a gold árfolyama. Ott csak az igazán alkalmi/casual gamerek vásárolnak. Bármilyen "külső forrásból" olcsóbban lehet szerezni goldot. 1 euróért kapsz már akár 20 millát is. Mondjuk erre még rájön egy kis PayPal sarc, így lehet csak 18 jönne ki. Azért nem mindegy, hogy 4 millát kapsz, vagy 15-20-at ugyanannyiért. Az item euro árak meg jobban közelítenek a valós kereslethez. Azaz ami kb azonos AH és RMAH-ban, az 1 euróra levezetve több mint 4 milla goldra jönne ki. Gratula Bliz. Rögzíccsé' árfolyamot vazze' !
Másrészt meg fog a fene egész hétvégéket farmolni amikor egy reggeli (esetleg + kávé) árából kijön annyi amit ez idő alatt összeszedegetnél ingame.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
5 m goldot 1.25 euroért??
hát a 100 milla kerül 8 ba...(ez csak annak a jó akinek van 1 ultrabrutál gf os karija és ontja a goldot
ilyen ez a diablo oda kell tenni magát az embernek keményen hogy legyen belőle valami.
mert gondolom 1 kemény gf el simán ki pottyan akár 3 k is 1 alkalomra.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Andie
őstag
És az normális, hogy mikor szeretnék rátölteni a balancomra 20 eurót, akkor nem tud küldeni valami sms verificationt? Azt irja, hogy "This service is currently unavailable. Please try again later."
Már próbáltam 3x, de mindig ezt irja ki...Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Gorneck
legenda
Polter nem kell szvsz...sose használtam...kevés dmg, 1 rakható le...falon nem lő át...
SW lesz az elnézést. Spirit Walk.SW (+1 sec) + SH (lassítós rúna vagy sebzős) + Kutyák (leeching rúnával) + Horrfy (Frightening Aspect rúna: Gain 100% additional Armor for 8 seconds after casting Horrify.) ezzel jobban bírsz mindent és a rád akaszkodó mobokat távol tudod magadtól tartani vagyis levegőhöz jutsz ha esetleg CDn van az SW, egérre Pók (leeping - nagyhatótáv, kőműves elitnél a falat is letojja) + Macik. Nekem solo-ra ez elégséges volt.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Néha odébb kell állni...de kb ennyi...sv+sh+horrify armoros rúna...
Macikkal tudni kell játszani...ha megszokod és megfelelően kezeled ez már nem lesz gond.Rég soloztam, de mpl5ön nem rémlik, hogy lett volna manógond...megszórtam pókokkal, majd sv+sh macik...majd pókok...nem nagyon lépett le...
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
Milyen kemény szemed lehet neked bakker..
Lepattan róla a golyó mint a Supermannek mi?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
Nem kell...ezt neked kell kitapasztalnod...én anno eldöntöttem, hogy milyen OH/Build ami kell/fekszik nekem, hozzá igazítottam a gearem és aszerint vásároltam...
Ha neked jobban fekszik egy távolsági WD darts-val ghostbomb-val, akkor nyílván sok sok AS kellhet chc+chd mellé...de ha maci/acid/spiritb mellett döntesz annak szinte csak chc/chd kell...ASből egyik se profitál. Persze ebben az esetben nem is fog olyan szép nagy DPS az inventorydba lenni, mint másoknál...de nem kell aggódni, semmivel se leszel gyengébb...én se veszek el mpl6on 3-4 fős partiban a 160k dps-es WDmel a 400k+ dpses DH mellett...sőt...Gorneck#1239
-
Cyberbeni
addikt
-
mikromanus
veterán
Más (pórias) észjárás alapján:
Ha a fő sebző skillednél a támadási sebesség másodlagos (van "cooldown", vagy sok erőforrást fogyaszt), akkor azonos DPS-en a lassabb fegyver a jobb. Ennek nagyobb az egy ütésre/támadásra eső sebzése.Emellett itt van még az is, hogy a gyors fegyvereknél (egy-egy legend/set kivételével) a gyorsabb fegyver elméletileg se nagyon érhet el azonos vagy magasabb DPS-t mint a lassabb fegyvertíopusok A daggerek felső korlátja alulmúlja a kardokét, a leglassabb mace kategóriás randa, de lassú fegyverknél meg a legmagasabb az elérhető DPS (és egyedi támadás sebzés). Speciális kivétel az Echoing fury, ami alapból mace, de a + alap támadási sebesség miatt minden más egykezesnél nagyobb max DPS-t érhet el.
Azonos DPS-en meg a lassú fegyver olcsóbb is valamivel.No, kb ennyi: Az első két sor érthető, a többit inkább nem minősítem
-
Gorneck
legenda
A Manajumán alapból van 170-190 int és 60-90% chd. Itt az enyém:
A WD skilljeinek többsége rengeteg manaba kerül. Ergo ahogy gyorsul a skill kasztolása úgy fogy a mana...oszt, ha elfogyott akkor mazsola míg lesz megint...
Persze, ha nem acidozik macizik spiritezik az ember, hanem alacsony manaigényű skillekkel operál, akkor jó lehet illetve LS-es Skorn esetén hálás lehet...de azt nem szaban elfelejteni, hogy ezzel a WD 2-3 legkeményebb aoe skillje esik ki 1H+OH esetén.Én MPL6-on szinte nonstop tudom tolni a macikat, BBV-vel meg 2M critek is jönnek szépen. 10-20k HP visszatöltés mellett szinte mindenben benne tudok állni, Skornnal volt nekem már 30k HP visszatöltés is... Viszont az már más tészta, mert ahhoz teljesen más gear kell, mint ami nekem van...az enyém chc+chd+védelem orientált.
Nem akarlak lebeszélni róla...mindenki azt vesz amit akar, csak megjegyeztem, hogy sztem egy Manajuma jobb választás...persze az ára miatt valszeg ez nem fog játszani nálad.
De a lényeg, hogy kölcsön tudom adni az enyém (feltéve, ha nem fog megint szórakozni a netem és nem tálcán lesz a játék)...próbáld ki...én mióta megvettem nem nagyon akarom lecserélni. Majd egyszer lesz goldom illetve befejeztem a Monkom szintezését, akkor megveszem a set másik felét is...de az már inkább poénból lesz, de bele fog férni más karit nem terveztem indítani...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Cyberbeni
addikt
Fury főleg csak 2*1h jó, mert 1h+oh nem olyan jó a +aps, hogy a chd+socket+ls hiányát ellensúlyozza.
AS azért nem jó, mert a macik elég sok manát esznek, és hiába lősz el t idő alatt 1M dps-t, hogyha utána ugyanennyi ideig 100k dps- tolsz ahelyett, hogy alapból 2t ideig 800k dps-t tolnál, és megölnéd az elitet vele. -
mephi666
nagyúr
nem azért, mert manujama 1.4as alapból, a fury meg 1.2-es, amire 0.21-0.25 rájön még, így vehet fel 1.41-1.45-ös értéket? ez a max 5% difi szerintem nem óriási
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Sirandrish
legenda
Itt úgy se jön át!!!
jpeetr Szerintem kb bármelyik Barbár meg tudja ezt csinálni..
Biztos tovább tart de egyáltalán nem lehetetlen..szaladgálsz a Healt Globek után meg kiiszod a kutat, etc..
Ha van kellő Armor akkor nincs para..
Egyébként ne érts félre...kb eddig neki van a legbikább karaktere amit valaha is láttam, csupán ennek a videónak nem láttam sok értelmétpersil Nem olvastam annyira lenyűgözött a látvány
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
Most fut az a process, ami kiszedi az alap bidekből a nullákat és tömöríti a számokat. Ha ezzel nem lenne 100 gold, akkor random 3 karakterrel kiegészíti a beállításodat. Ezzel akarják elejét venni az AH farmolásnak, valamint jó napot szerezni a hiénáknak (ők is ez ellen a gyűjtögetés ellen dolgoznak. Egy életre meg akarják veled utáltatni az AH eladást. Az az ő/mi vadászterületük) .
-
mikromanus
veterán
Nekem az aukció törlés bukott meg. A breaking news részhez visszarakták az AH javítás-leállás jelzést is. Biztos valami lelkes újonc van náluk, mert leszedték az előző újraindulás után kapásból ezt az üzenetet. A rutinos vén rókák még kint hagyták volna pihenni a newsban. Ők már ismerik a dörgést és az elővigyázatosság fogalmát .
-
SLYM
veterán
acid rain rúnával használd, így 24 yardos területre fog sebezni. ehez még használd a manás big bad voodoo-t és ha jön egy elit pack lesz azért elég manád mindig, legalábbis alacsony MPL-en. a gearből van 3 kraftolt item, azok olcsón kijöttek, a sisak 7 misi volt, az amu 70, a fegyver meg 40. a többi mind 30. szóval 330 misibe került a mostani szett, plusz a kövek
Cyberbeni úgy van ahogy írtad, a poison dartból a Splinters hiába lő 3 nyilat, LOH-ban ez csak olyan, mint ha 1x találnám el a szörnyeket. viszont a mana töltős Spined Dart rúnával 1 lövés is dupla LOH. most ezt használom
ma szórakoztam kicsit a DPS-el, soloba csináltam 622k-t 192k unbuffedből [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
Ekkora chc+chd mellé elég alacsony az a dps, ha Acid Rain-el gyorsan akarsz írtani. Acid Rain főleg arra jó, hogy 1-2 ütésből takarítson crit nélkül is, amihez nagy sebzésű fegyver (tehát nem a lehető leggyorsabb), és sok int kell, kétkezes fegyver, vagy 1.2 aps egykezes pl pont jó hozzá (lehet gyorsabb is, csak akkor nyilván nagyobb dps-ű kell ugyanakkora dmg/hithez)
Brutál dmg/hit-tel meg Locust Swarm - Pestilence ami igazán jó, itt egy leírás róla: [link] -
SLYM
veterán
nekem csak 900 LOH-om van, de soloba lemegy MPL7-en az összes űber WD-vel. a titok az acid rain, indokolatlanul jól tölti vele az életet a LOH, sokkal jobban, mint az LS. persze nyilván mana is kell hozzá, de ha van mana, akkor a legnagyobb szarban is állhatsz, akkor se fogsz meghalni. ha elfogy, akkor viszont para van
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Majd vegyél fel és átnézzük a WD-d.
(#20735) Qru: Nem azért halsz, mert kevés a DPS-ed, hanem mert a LOH nem tart életben...még mindig áll a dolog, ha van kedved nézz fel este TS-re és a fogpiszka helyett nézünk vmi jobb cuccot...Sapiból meg inkább nézz egy allresis innát...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
Gatyából csak 62eset lehet craftolni..
Az új receptek között nincs naciEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mpierre
veterán
Kraftolni meg amit összefarmolok, abból szoktam. Termel egy kevés goldot is - plvl 70-nél azért már 3k-s pakkok is hullanak - meg az összes kéket bezúzatom a kováccsal befőttért, meg könnycseppért. Olyan 3-10db-t szoktam volt kraftolgatni. A kesztyű egy 3db-s kraft széria első darabja volt.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Horbal
őstag
mp4-en überezni kulcs és IM pazarlás szerintem. Én az első HF ringet hatalmas mákkal 6-on kraftoltam egy körben tolta ki a 3 kelléket. Más kérdés, hogy az első ringem kapásból CHCs lett sok str-el. Nem mintha azóta használnám bármire is. Most van vagy 5 gerincem 2 szemem 0 szervem. Éppen van 10 IMre való kulcsom, lehet valamelyik nap lemegyek, de nem igazán mozgat.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
simsi
csendes tag
Ez forgalom még nem is durva, nézz meg a póker oldalt. Ott is csak képek cserélődnek, milliók jönnek mennek. A valós pénzen játszók jóval többen vannak, mint a játékzsetonnal pusztán szórakozásból.
Egyik térfigyelő rendszer felügyeletét azért kell folyton karbantartani, mivel az ennek üzemeltetésére kinevezett fakabátok, folyton pókereznek és rendszerint a kamerák képeit rögzítő gépen teszik, mert az jobb és gyorsabb is. Aztán meg jönnek, hogy nem vette fel a hétvégét. De nem bántom a rendőröket. Szolgálnak és védenek és mellette néha kikapcsolódnak, mint innen sokan akik munkából is játszanak. -
killerjohn
addikt
Szerintem teljesen szubjektív dolog hogy ki szerint mi "munka". Vajon aki elektronikus tőzsdén keresi a pénzt, szintén számítógép előtt, vagy aki befektet, szintén számítógép előtt, az vajon mitől több, mint aki egy játékban kattintgat? Elmondom: semmivel. Van piaca a flipelt itemeknek? Van. Van piaca a TV-Shopos vákumporszívónak 200.000-ért? Van. Nem értem már a kérdésedet sem. Mondod te, aki bankban dolgozol, amiről ugye pontosan tudjuk hogy miből csinál pénzt
Ha tényleg bankban dolgozol, ráadásul mint fejlesztő, akkor ez a mondatod komolyan értelmezhetetlen számomra: "Emberek képesek komoly pénzeket szerezni virtuális dolgokkal való zsonglőrködéssel?" Merthogy mint fejlesztő virtuális dolgokat (szoftver) állítasz elő fizetésért, amit egy bank használ, ami virtuális dolgokkal való zsonglőrködéssel képes komoly pénzeket szerezni. De mindegy is, ez az ellentmondás eléggé hitelteleníti a kérdést, amit feltettél.
Nem, egyáltalán nem választottál rossz szakmát, ugyanis az ország 80%-a negyed vagy fele annyi pénzt keres mint a banki szakemberek, napi ugyannyi vagy több munkával. Ja, mielőtt rámugranál, én is fejlesztő vagyok, 20 évet tanultam, hasznos (és ugye virtuális) termékeket állítok elő amit majdnem 100000 tanár, gyerek, szülő használ, de mégis sok ember szemében az a munka ha elmész a bányába, vagy a tesco pultba kétkezi munkát végezni, nem az amikor ülsz a gép előtt és "nyomogatja a gombokat".
No offense!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem kell ahhoz bonyolult kereskedési rendszer, meg diploma, hogy valaki jól keressen.
van a párom családjában egy fickó (asszem még a 8 általánosa sincs meg), és hihetetlen pénzt szedett össze azzal az egyszerű módszerrel, hogy megvette amit olcsón adtak, és drágábban továbbadta.
mindennel foglalkozik a spanyol gyümölcstől a használtautóig, és megyei szinten ismert vállalkozó lett belőle annyi lóvét összelapátolt.ne haragudj, hogy állandóan neked válaszolok, de valahogy így jön ki...
-
Gorneck
legenda
Elvből sokan nem, ahogy én sem, de ha nem tudom élvezni a játékot, mert folyton halok vagy nem haladok és ezzel már 500+ órám ment el, akkor az ember hajlamos elgyengülni. Én befektettem, majd annak többszörösét szedtem ki, majd forgattam vissza az épp aktuális karimba...jelenleg is élvezhető a játék (bár az utóbbi időben nem nagyon van jó dropom - ez néha néha igen csak lehangoló). Ha komolyabban érdekelne lekötne mellékes zsebpénznek simán gyűjtögethetnék, de ez a része nem nagyon vonz a játéknak (viszonylag jól kereső és igen jó/kényelmes pozícióba levő emberke vok)...viszont ezt így agyonragozni teljesen felesleges, mert ahogy írod nem egyformák az emberek és nem egyformák a lehetőségek se az országba...
Gorneck#1239
-
Pompi
MODERÁTOR
Mindenképp megdöbbentőek ezek a történetek számomra is, de a mérleg másik oldaláról ne felejtsd el azokat akik viszont real money-t raknak a játékba, akik kemény eurókért veszik meg a cuccokat, mert megtehetik és nem akarnak farmolni, ügyeskedni csak játszani felsőbb szinteken. Szóval azért nem csak a nem létező világ van ebben a szituációban. Az, hogy egyes dolgoknak jön megy az "árfolyama" (brimstone, gemek, receptek) az már más kérdés, de az ennek a folyománya.
Feel Good Inc.
-
persil
nagyúr
Ha mp3-on tudsz játszani, és mp4 már nehéz, akkor egyedül esélytelen.(lehet, hogy mp1-en mondjuk menne, de annak meg semmi értelme a drop ráta miatt)
Egy partiba természetesen beférhetsz. Mondjuk a legjobb az, ha hasonló karakterek mennek, nekik megfelelő monster power-en. Ki kell tapasztalni
Olyan mp6 fölött érdemes egyébként überezni, ott már esnek a szervek.
-
persil
nagyúr
"Nem írtátok, hogy micsináltok a kuka kraftokkal?"
Természetesen felkerül a követőkre, vagy gyengébb másod karakterekre, ha pedig nincs helye, akkor salvage. 2-3k aranyért hülyeség eladni, akkor inkább bontom és van miből craftolni.(mondjuk a demonic-ot mindenképp ki kell csapdosni)
-
persil
nagyúr
Csak a megfogalmazás más, de ugyanazt jelenti.
VISZONT fasza lett volna, ha az új craftolt szarok nem bind on pickup-osak lennék, hanem bind on equip-esek. Így csak az ideg veti szét az embert, amikor olyan craftolt, ami még pont nem jó neki(mert mondjuk pariban van a régivel, vagy ilyesmi) de faszán eladható lenne.
Szerintem kapufa volt a blizztől.(megint)Bind on pickup(account bound ugyanez) - amikor hozzád kerül már azonnal account-hoz kötődik
Bind on equip - csak akkor kötődik az acc-hoz, amikor fel is veszed magadra. Így, ha nem használod, akkor el lehet adni[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Nem nehéz összeszedni ennyit, ha kicsit is átlátod az AH-t...illetve az induláshoz van némi gold magod...ennél jóval több van már a karijaimba...
Minden cucchoz más alapanyag kell. Legegyszerűbb beszerezni a recepteket amit szeretnél craftolni...pl AHba meg lehet venni őket. Ha ez megvan akkor meg kell tanítani rá a kovácsot, majd megkeresni a megfelelő tabon...utána már látod mi kell hozzájuk. Amunál is ez van csak ott a gyémátoshoz kell menni...a procedúra uez...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest