- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Szerinted,mar megneztem ahogy feltoltotte!!Latod mar megerte Igen nagyok sok uj dolog amit megosztanak,ha csinalsz egy osszefoglalot szivesen linkeljuk!!
Ami tetszett a poison-mereg helyere, jon a blight - rothadas - penesz,meg a nekro uj gyuruje,a nekro elements - Frost - Blight - Blood, lesz
A masik logikatlan dolog,tudod iranyitani a csontikat a golemet meg nem!!
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Koszonom,hogy valaszoltal,de azert te is tudod amit irtal az nem igy van es most ezt be is bizonyitom neked!!!
Ne irj olyat,hogy mit hol jelentenek be,mert meg azt sem irtad le amit le kellett volna.Nem vagyok ma tul jol,pedig irnek rola egy nagyon reszletes leiras es jobb lenne,mint a tied pedig te ott voltal Kb te azokat irtad le amiket eddig is tudtunk.Helyette,megmutattad a konyved es kulacsodat
Nem tudom mennyire jo az angolod,de nezd meg ezt a videot es elemezd ki.(ha kell,segitek )
Tele van nagyon erdekes dolgokkal,lehet te szerkesztesz dolgokat de nem ertem,miert nem irtad elotte ossze a kerdeseidet itthon??En ezt tettem volna!!Megertelek ezt hozta szamodra az USA sokk
Bluddshed - Diablo 3 - Developer Insights, Necromancer Gameplay, QnA, Patch 2.6
Meg 1x no Offence,de ha mar megtisztelnek egy ilyen dologgal,akkor tegyel valamit erte es legyel felkeszult, ezt kb a Pitti vedelmedre kelve,ugy irnam le,hogy meghivna egy GR110-re es sarga cuccban mennek el
(#97075) Dyingsoul
Pedig megerdemelted volna,No comment,azokra az arcokra
(#97080) czpitti
Nezd meg a videot,meg o mit hozott onnan
[ Szerkesztve ]
-
Bazzzs
senior tag
Tetszetős, várom már ezt a kasztot. Második részben nagy kedvenc volt a paladin, nem tudom, hogy a crusader mennyire fogja tudni majd pótolni számomra. Kicsit olyan robosztusnak tűnik, meg így videók alapján a skilljei se olyan szimpatikusak, de nagyon szeretnék pozitívan csalódni
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
SQX_Barto
addikt
Talán az egyik új pálya része, faltörő kos szerű valaminek látszik, persze az is lehet csak látványelem és nem lesz benne a játékban...
Nagyon várom már[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Cyberbeni
addikt
Baromira nem ezt írták...
"We've also discussed allowing bosses the first time you kill them in each difficulty to have a guaranteed chance to drop a Legendary."
Csak felvetették ötletként, szóval egyáltalán nem biztos, hogy most vagy valaha is benne lesz a játékban.@Thrawn: ne aggódj, amikor boss első ölésénél garantált sárgát bevezették normalon kívül, akkor minden karakternek resetelődött a flag, hogy megölte e már az adott bosst. Szóval ha garantált legendaryt adnak, akkor erre ugyanezt fogják csinálni.
@G^zC^mp€r: fagyit csak fogószél helyett tudsz zolni, szóval ha sokat spammeled, akkor kevesebb tornádót raksz le, és utána lassabban resetelődik a cd.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem olvastam
Nem tudom erre ki fog ráfeküdni, de azért viccesEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Bocsánat...tőlem Sz*ros Sárga Kiskacsa is lehet
-=Libria=- Nekem ma esett eddig vagy 80-100darab..
Mondjuk én nem is 2 kört mentemmikromanus Színezni még nem lehet csak eltüntetni...legalábbis én így tudom..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor ideje lenne belehúzniuk, mert a jelenlegi "PVP" (tudom, ez csak duel) elég messze van a jótól
Sárpac Ötletem sincs...3-4 hónappal ezelőtt meg voltam róla győződve hogy május körül jön egy teljesen jól működő PVP-vel..
De ahogy elnézem a duelezők élménybeszámolóit, meg azt hogy még hír sincs róla, így erős kételyeim támadtak afelől is hogy esetleg idén lehet-e belőle valami..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Van egy olyan érzésem, hogy a melee-k esélytelenek lesznek a ranged-ek ellen
Amúgy a PvP-nek jó lenne ha semmi köze nem lenne az AH vagy a sima farm dolgokhoz. Mindenki kaphatna egy adott geart és azzal menjen.
Kijelentették, hogy ebből nem lesz e-sport mint SC2-ből (bár azt se nevezném annak) de, hogy nem csak Balance hanem gear különbségek is lesznek az már érdekes de várható is volt.Most majd kiderül, hogy PvP-ben mennyien mennek majd barbárral ha itt nem lesz OP
szerk:
(#12086) Sirandrish:
Az is megvette a játékot aki nem RMAH-ból vette a gear-jét szóval az csak egy másik lehetőség, hogy valaki onnan fejlesztette fel magát de ne azért legyen előnyben mert van pénze. Legalábbis ne PvP-ben, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
"Ha valaki játszott 500 órát és nem esett neki semmi, akkor a 20 órás - vettem az RMAH -ban mert van pénzem gearrel simán lecsapják."
Nem az óra a lényeg...lehet rosszul fogalmaztam az előbb.
A lényeg hogy ha valaki költött 500M-et a gearjére, amiből mondjuk 400at real money-ért vett akkor azért például ő elvárhatja hogy egy esetleges low gearel rendelkező emberke ne verje már szét PVP-benEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mpierre
veterán
A Blizz szempontjait nézve - főként, hogy csak használjuk a játékát - teljesen mindegy, hogy jutottál gearhez. Illetve neki a 20 órás, pénzt beleölő játékos a nyerő és a kedves, azzal a 20 óra játékidővel.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sirandrish
legenda
Szerintem ez valahol tök egyértelmű nem?
Persze értem én hogy "money to win", de az éremnek két oldala van..
Miért legyen ugyan annyi esélye valakinek 20óra gameplay után 3M-es gearben mint valakinek 500M-es gearben?
Tisztában vagyok vele hogy a PVP-nek a "skill"ről kellene szólnia, de az nem lenne fair az esetlegesen sokat költő játékosokkal szemben, illetve ami még nagyobb probléma hogy a Blizznek nem lenne belőle pénze...ezt meg azért nem engedhetik megEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kornel76
aktív tag
Elkezdtem össze szedni a "Barbár Op" hszekből-ből az érveket és ellenérveket de meguntam és 1 hsz-be nem is fér bele szerintem , aki akarja olvasson vissza pár ezer hsz-t és máris sokkal okosabb lesz (pl. rájön ,h fölösleges belemenni a parttalan vitába és sokkal jobban is eltölthette volna a drága időt).
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
-
Sirandrish
legenda
Meglessük, köszike
mikromanus Honnan szerezted azt a borzalmat?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
De...
Meg akarom mutattatni Gorneck-el hogy milyen fos szar a WDDe nem akarunk minden nap csak 1-2 alkalommal valami "Barbárok meg egy szutykos WD" címen
drk88 Gornecknek minden van
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Minrk? Nem megszűntetik a skillt akkor sem ha belenyúlnak max kicsit nerfelik. Attól még adna úgy is sok-sk resistet.
Meg a monk diktatúra miatt nem merik meglépni ezt a lépést amit megkövetelne a balanszolás monknál, így jelenleg az van, hogy minden más kaszt szív a monkhoz képest. vagy mindenkinek azonos lesz a nehézség, csak a sebzéscsökkentés a monknak egy nagy kövér buff lesz mert a védő skilljeit nem nyesik meg annyira.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
userxy
őstag
NA íme egy video és egy leírás az alsó katgóriás act3 gear menniyér rakható össze.
1 milliból barbár inf act3 farmoló gear.
Bár mondjuk, szerintem nem túl gyors de, hatékony mert működik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...