Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
válasz
Gorneck #17694 üzenetére
Igen, sajna jól látod, hiába örömködtem korábban, a blizz jelenlegi formájában max. lassításra jó (pl. robbanós maniacs-ok).
Kb fele annyi az eff. dps/s, legalábbis kevés, nagy hp/méretű ellenfelek esetén, ha többen vannak, ennél azért jobban használható, de ja, jelenleg marad a papírforma szerint: ha van jóóó sok chc/as+allres/armor, akkor shocking aspect, ha nincs, akkor pinpoint és mivel kb. az én értékeim (chc-nél figyelembe kell venni a wand-omon lévő +7 ww chc-t) a breakpoint, így ezis-azis elmegy.
Talán majd a patch után, ha kijön, csinálok egy blizzardos teszt-runt, meglátjuk.
Gorneck23
: próbáltam, nagyon sok az arcane költsége, ua. vagy több, mint a blizzard (blizz:40, starpact:40, molten:50) és ennél folyamat kell nyomatni, szval a többi rovására ment.
De egy cahntodo-set+storm crow (27apoc) lehet elbírná.De kipróbálom, bár ennél mindenképp vissza kell állnom a diamon skin/prism rúnájára, így bukom a shards 210% dmg-t...megnézem
-
törölt tag
válasz
persil #17673 üzenetére
Aha, köszi
Akkor azért volt furcsa, hogy csak mintha random vette volna le az életem (mivel nem tudtam, hogy miért
). Általában Spirit Walk-al berontok a tömegbe utána meg a macikák majd intézik a többit
ha gyorsan elhullott a tömeg akkor szinte azonnal lehet újra is használni
-
mikromanus
veterán
válasz
Szatesz. #17683 üzenetére
Olyan 335K DPS-sel, vagy 280k DPS-sel nyomulok. Elég bőven ennyi élet és élettöltés. Alacsony szinten nem is kell más. Magasabb szinten a sprintet lecserélem a Rendre és a 9% élettöltése mindenre elég (másodpercenként 140% dam után adja , de ha több ellen van, akkor mindtől szívja. Gyakorlatilag ha nem one-hit a támadás, akkor esélytelen, hogy lecsapjanak. Inferno leach nerf mellett is
)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #17695 üzenetére
Lehet én értettem félre, de ezen rugóznak többen...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #17691 üzenetére
Mi a baj ezzel? Én sem nyaggatok senkit, hogy miért MP1-2-n nyomja a runokat.
Szoktam menni 6-7-en is, ha olyan a partner, de olyan szinten nem túl haladós, akikkel gyakran megyek. -
abéla
senior tag
Critical mass buildes wizardoknak érdekes lehet ez build összevetés:
igazából csak 1 változó van ebben a buildben: energy armor/pinpoint barrier - storm armor/shocking aspect - blizzard/unrelenting storm, de ez kb le is fedi a cm build-ek majd teljes palettáját.A videók mpl 10 act3 keywarden runok, az elején adatok.
Érdemes még az effectiv dmg/s-ra is ráfigyelni, azonos teszt-környezetben:
pinpoint barrier: 9:55
storm armor: 6:15
blizzard: 0:30Pinpointos video elején van egy mpl10-es manó-legyakás, végén meg egy szívatós elite/warden kombó. (ajánlom a fagyirezisztens barbik figyelmébe
)
-
Agro
senior tag
válasz
radi8tor #17682 üzenetére
Scoundrelnek ne a 3%os buffját hanem a 10%-os dmg bonusát használd. 1 secig az is látszik az 1 crit után SS melett
Én amúgy is azt használom 3% chc <<< 10% dmg. Az 3 secig van rajtam, ha valami meg 3 sec alatt nem olvad el akkor már régen rossz helyen járok (túl magas MP)
-
Pekkk
aktív tag
Remélem a patch érkezik: [link]
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
mikromanus #17676 üzenetére
Látom DPS ed van böven.... Elég ez a 29k élet és a 3% life steel az életben maradáshoz nagyobb mplevelen is?
-
persil
nagyúr
válasz
radi8tor #17679 üzenetére
"akkor magam mellé veszem Scoundriel barátunkat, az is ad némi buffot.(talán)"
3% crit chance, ha buff oldalról nézzük, akkor szerintem ő a legjobb.(a templar-t amúgy sem tartom túl életképesnek)
Szrk.: sharpshooter elkerülte a figyelmem, akkor nyilván nincs értelme misit beválasztani. Viszont - ha most nincs senki melletted - akkor encsilány is ad atk speed-et, az meg ss mellett is adna némi dps-t.(bár nem tudom mennyit, mert ezer éve volt velem utoljára és ha jól tudom azóta kicsit nerfelték)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
killerjohn #17669 üzenetére
Sharpshooter, Steady Aim, Archery passzív, Frenzy shrine.
Legközelebb ha találok egy ilyet, akkor magam mellé veszem Scoundriel barátunkat, az is ad némi buffot.(talán)Szatesz.: Nem is célom az 1 milla, mivel ez csak 1 lövés erejéig ennyi.
Fixen 328k. -
-
Attix82
addikt
Kérdés: inferno no MP szinten melyik a legjobb ? Gyors apritás + ne tudjon meghalni. Gyereknek lenne. Én a barbárra gondoltam.....nektek mi a véleményetek? Pörög azt darál
-
persil
nagyúr
válasz
#57919488 #17670 üzenetére
Félreértetted a skill leírást.
Ha több, mint 50%-os sebzést kapsz(max életedhez képest), akkor kiesel a spirit walk-ból.Lajtorja
Én eleve rohadtul utálom az ilyen megmondó videókat. Legtöbbször teljesen egyértelmű dolgokat úgy adnak elő, mintha hetekig a laboratóriumban görnyedtek volna tudóstársaikkal mire összeizzadták a tökéletes receptet a build-re/gear-re/farm-ra stb és most nagy kegyesen megosztja velünk az aranyértékű info-kat. 99%-uk szánalmas. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
killerjohn #17669 üzenetére
DH, valszeg sharpshooterrel, esetleg shrineal/csapatban. unbuffed dpse sem alacsony.
-
törölt tag
Spirit Walk, ha közben spellt használok akkor nem kellene 50% hp csökkenést elszenvedem? Vagy ez, hogy van most?
-
Edge
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Asszem lassan leporolom én is a D3-at. December elejéig kb. 150 órám volt benne csak barbárral.
-
Muton
addikt
Végre!!!
Megtaláltam az első értelmes cumót: amulett 311 int, 98 chd, plusz az apró
17%-al nőtt a dam-om, lehet, hogy így már mehetek majd inf2-re
és még egy legend is esett -
Mr.White
senior tag
sziasztok!
ezek a dye cuccok mire jók?beszínezik a fegyvert és ennyi?
illetve liquid rainbow, wirt's bell, ezek mire jók?milyen alkotóelemek is ezek?
sry nem tiszta egészen a dolog. -
ReFleXx
addikt
Esti überboss vadászatra keresek jelentkezőket. MP level 7+
PM me. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
nightmare13 #17647 üzenetére
Ez nekem is megvan, ezért nem kezdek soha Core of Arreatnál
Befigyelt már egyszer kétszer egy fincsi elit pack a lépcsőn
-
Agro
senior tag
válasz
Rushyk #17655 üzenetére
Errol van egy topic a hivatalos oldalon. Ez igazabol zokat erinti erzekenyen akik ugynevezett secure bidet raknak az itemre. Pl egy 500Mas cuccra berak 1000M-t. Aki ilyet csinal kvazi nyilatkozik arrol hogy o halylando ennyit fizetni erte. Arrol engem egy ilyen video meg nem tud meggyozni, hogy az elado latja hogy mennyi a max bid, hogy ezt kihasznalja. Sose licitaljon senki tobbet annal mint amennyit meger neki... Ennyi, ha tobbet licital meg van arra az esely hogy van egy masik barom is aki secure bidet tol es koppansz
-
törölt tag
Bid-nél nincs valami normális megoldás? Frissítés csak alaplapon van ott meg már többször mellé licitáltam
Aukció fülön meg béna az egész mert még egy frissítés gomb sincs -
mcwolf79
veterán
Cipőn kívül miből lehet még movement speed-et nyerni?
Thx -
Neró
őstag
Huhahuha. Ennyire ki lett emelve az első hsz?
Remek!
-
Vismajor01
addikt
valaki akinek van pro gearje nem tudná ide adni nekem? Természetesen PTR-en, ahol semmi nyoma nem amrad ennek, csak funolnánk barátommal magas mp-n(8-9-10) hogy megtudjuk milyen is az, de nem elég jó a gearünk a tempós haladáshoz
Előre is köszi ha valaki tud segíteni -
davidsito
aktív tag
Sziasztok, új lennék még itt.
Tudunk valamit mikor jön ez a frissítés?Ha ez megérkezik beindul e az élet a Ah-ban, mert így csak a KOVÁCS veszi meg a dolgaimat,
de az meg elég nyomott áron. -
abéla
senior tag
Frapsnál, felvétel közben vagy anélkül, ha megy egy külső lejátszó(bsplayer) alt+tab-ra kifagy a d3!
-
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #17630 üzenetére
Jól érted! Eddig abszolút nem érdekelt,látszik is a szerkón,ezért teszt jeleggel aggatnék rá olcsóbbakból amennyit érdemes.
-
Sirandrish
legenda
Lehet én értem rosszul de hogy szeretnél CHC-re épülő Buildet konkrétan nulla CHC-vel?
Ha viszont rosszul értelmeztem és item érdekel amin CHC-t hozhatsz akkor kezd az amu+kesztyű+shield trióval..ezeken ugye 10 a max, szóval ilyen 6-8at elég olcsón tudsz hozni rajtuk..
Amun és kesztyűn azért nem árt ha van mellette CHD vagy AS.. -
Amur
addikt
Üdv!
Pár hónap szünet után újra előkerült a dio,látom az MP levelt,ami tetszik is,de az alap 26k sebzésem élvezhető sebességgel MP2-ön tart.
Kipróbálnék critical hitre épülő buildet.Hátha azzal jobban lehet haladni magasabb MP szinten is.
Ajánlottok hozzá build-et,cuccokat?
Nem akarok sokat költeni,csak kisérleti jellegű.
erről a barbie-ról van szó: konen barbár -
Sirandrish
legenda
válasz
persil #17625 üzenetére
"Klasszisokkal vagyok lejjebb, mint, akiket említettél "
Én is...Problem?
"Inkább az utóbbi.."
Hja..én is így tippeltem
A költségvetésre visszatérve..amikor 30M volt az egész már akkor is brutálisan jó és gyors volt alacsony MPL-en...persze azóta történt 1-2 változtatás de azért még mindig nem mondanám olyan hüdejó-nak..
Persze abból az összegből amit ráköltöttem, szerintem sokkal jobbat nem tudtam volna kihozni sehogy sem -
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish #17624 üzenetére
"Mint pl Kicsimix vagy Edge vagy Fects vagy persil...hja..olcsónak számít "
Klasszisokkal vagyok lejjebb, mint, akiket említettél
"Nem maga a 140M-es karakter olcsó...hanem az itteni Wizardokhoz viszonyítva az enyém volt olcsó..
Tényleg nem lehet érteni vagy csak kiforgatod a szavaimat?"Inkább az utóbbi...
De hülyeséget félretéve, valójában csak dicsértem a karaktered, hogy nem is olyan olcsó az. -
Sirandrish
legenda
válasz
R3ĐßuŁŁ #17621 üzenetére
Ahhoz képest amilyen Wizardok vannak itt?
Mint pl Kicsimix vagy Edge vagy Fects vagy persil...hja..olcsónak számítDe nem kell messzire menni..Edge 2 linkelt cuccából kb majdnem felhúzható az én Wizardom, úgy hogy van egy Archon gearem meg egy CM gearem..
Jó..a CM gear 3 itemben merül ki de akkor is...
persil Nem maga a 140M-es karakter olcsó...hanem az itteni Wizardokhoz viszonyítva az enyém volt olcsó..
Tényleg nem lehet érteni vagy csak kiforgatod a szavaimat? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Sirandrish #17620 üzenetére
140 misi az már olcsó gearnek számít? azért az sokaknak komoly pénz még itt is
-
Sirandrish
legenda
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish #17617 üzenetére
Azért az a nagyon olcsó wizardod valójában már rég nem az a nagyon olcsó wizard, akit annak idején indítottál.
Benned még valószínűleg így maradt meg, de ez - már - egy nagyon jó karakter és sok-sok színes cumónak kell kipotyogni ahhoz, hogy más eljusson erre a szintre. -
Pekkk
aktív tag
válasz
Sirandrish #17592 üzenetére
Ehhez én is csatlakoznék, csak kicsit másképp. Mekkora az esélye annak, hogy haverral egyszerre linkeljük egymásnak chat-ben "The Gidbinn" nevezetű cuccot, hogy most találtam? Ráadásul nem is party-ban toltuk. 100%, hogy nem random a dolog...
-
Sirandrish
legenda
Hát az a baj hogy hiába nem nyúltam már a Barbi gearjéhez egy jó ideje, még most sem tudnék érdemben fejleszteni csak nagyon nagyon drágán
A Wizardomat meg tényleg nagyon olcsón raktam össze...már pl a Barbihoz képest..
A LOHot egyébként én Storm Crow+Amu-ból oldom meg..de a Black gatyón is morfondíroztam márnepszter1 Amit hirtelen észrevettem hogy a legtöbb itemeden csak Mainstatok vannak..
Ring, Amu, Bracer...ezekre kéne CHC,CHD,AS...Viszont lenne egy kérdésem..milyen Helm of Command van rajtad hogy nem ad Blockot?
-
nepszter1
addikt
Üdv , kb 2 hónapja nem játszottam már fogalmam sincs mit vegyek mi jót csináljak jelenleg van 750k-m szeretném elkölteni fejlesztésekre azt se tudom biztosra hogy a buildem jól van így. A másik dolog meg azt a gyűrűt se sikerült még megszereznem.
-
Agro
senior tag
válasz
Attix82 #17610 üzenetére
Nekem a múltkor 9 napig tartott míg a paypalról a bnet balancera megérkezett a cash. A 10. nap után már érdemes el kezdeni izgulni. Vagy kérsz a blizzardtól valami tranzakciós igazolást és azzal "átballagsz" a paypalhoz, hogy "helló, hol a lóvé". Mire ezt mind le levelezed, simán el tudom képzelni, hogy meg is érkezik az összeg.
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish #17606 üzenetére
Hm. ok
am. ahhoz képest hogy a wized alt, már elég komolyan kinőtte magát
(mert azért azt még érezni hogy a barb a mained )
LOH végülis 3 itemből elég hamar összejöhet: stormcrow+blackthorns gatya+unity vagy eleve olyan chantodo wand amin van magas loh de az tuti nem olcsó.
Majd meglátom, vagy vki majd kölcsönadja a cuccát és kipróbálom. lehet nekem is megtetszik a dolog kitudja -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #17606 üzenetére
Most már csak azt kell kitalálni mi kell Kuláékhoz...mert még egy ilyen szitu, mint a múltkori és leborítom a gépem az asztalról...
-
Sirandrish
legenda
Alacsony MPL-re nem kell LS..vagy legalábbis az 1,5% elég skillből..
Magas MPL-en..akár MPL10en is 1K LOH és kb sebezhetetlen vagyok CM-ként
Régebben csodálkoztam hogy hogy tudnak a CM-ek életben maradni...hát már rájöttem hogy nem egy nagy kaland..
Poénból majd azért egyszer próbáld ki...kb az Armageddont is csak felszívod orrba ha van 1K LOH rajtadSzerk: Ha magas MPL-en DPS-t kell hogy vigyek akkor Barbizok
-
jjc
aktív tag
válasz
Attix82 #17603 üzenetére
dettó.
az egyik eladásom megérkezett a paypal-ra, a nagyobbik meg nem.
3 napja levelezek a support-tal: állításuk szerint a kérdéses tranzakció sikeres volt. ki is utalták az összeget. a paypal-nál lehet a hiba, de azt is írták, h egyes esetekben 5 nap lehet az utalás.szerk.: a kérdésedre a válasz az, h nyiss egy ticketet!
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish #17602 üzenetére
az szép
Nálam más a taktik, eleve fegyóra kell nekem life steal azt már megszoktam és megszerettem, már alap hogy legyen, magas mp lvlre én viszek dps-t, Mp8 solo/parti haladós. Fagyizni nem akarok egyelőre, (azt mondom az nekem nem megy), meg felszerelésem sincs hozzá.
(tegnap voltam mp10 überen de arról vegyesek az érzéseim, oda kényelmesebb lenne már a 300k+ dps, ez utóbbi a közel-távoli cél, droptól függ minden) -
Attix82
addikt
Valaki tudja hova kell jelezni az RMAH problémát? Eladtam valamit és már 4 napja nem érkezett meg a paypalra, játékba jelzi, hogy Sold. Szombaton is megvettek valamit de az már vasárnap megérkezett.
-
Sirandrish
legenda
Jaja..vágom..
Én most kihoztam amit szerettem volna..700+ resi, 5K+Armor és 260K DPS...glass cannon nélkül..
Lenne még mit fejleszteni de MPL1-2-3on minden olvad..magasabb MPL-re meg magamra aggatok némi APOCot és csak hibernálok ahogy kell...ott más hozza a DPS-t..Bár annyi még tervbe van hogy CM-ként is tudjak vinni 200K DPS-t, de azt hiszem már 180al is kibékülnék
Agro Biztos hiány van ezekből aztán kiscit löktek a Drop raten
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish #17588 üzenetére
Thx
dehát tudod te azt, egy idő után már elég sokat kell egy-egy item slot upgrade-ért leperkálni hogyha a DPSt is megszeretné őrizni az ember és a hp-t/védelmet meg növelni szeretné, mert csak DPS-t felhalmozni az a legegyszerűbb.
tatabánya:
(én is ott lakom egyébként)
Egy ideje már egyre világosabb volt számomra, hogy a ward az egyik olyan item amin érdemes sok vit-et felhalmozni mert egyrészt nem veszi el a helyet más fontos stattól, másrészt akkor könnyebb a többi itemmel sakkozni.
Jó pár hete be van tervezve a ward cserém, egy 256 intes darab volt előtte vit nélkül. Nézegettem 200 intes/ 100+viteseket hát mind 100M körül voltak és akkor egyszercsak megláttam ezt 239int/127vit 85M-ért??? amikor 150M-ért volt bent 225/120 vites és felette a többi szarabb vagy épphogy jobb 1-2 mainstattal? Ezt nem hagyhattam ki, sztem gyorsan kellett vkinek 85M és én segítettem neki(mien rendes tőlem mi? ).
De egyébként is DPSemnél szerettem volna maradni max egy kicsit bukni és sok +hp-t beszerezni ez sikerült, a te wardoddal én ~5k dps-t buktam volna már, az meg sztem sok.
(de amúgy aki tisztában van a vit-es wardok árával sztem tudja hogy 85M-ért egy ilyen darab best buy volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest