- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Tegnap küldtem invite-ot de lehet már nem voltál online.
A skilleket nekem is jócskán át kellett variálni, a döglassú Manticore-t is lecseréltem először egy Windforce-ra, majd egy Danetta crossbow-ra. Egy P100-as barbár, egy P100-as WD és egy P50 körüli DH-val sikerült együtt játszanom. Tapasztalatok kb 1 órányi pvp-zés után:
A barbár ha nem jut közel akkor nem ellenfél, kivéve akkor, ha éppen elfogyott a Discipline és a Weapon Throw-val leszed. A másik (neki) hasznos skillje a Rend, 10-ből 1-szer menekültem meg ha bekaptam, hiába a 40k+ life és egy health poti, leszívta az életem. Vigyázni kell vele akkor is ha Leap-el és akkor is, ha (nem tudom a skill nevét) megpróbál magához rántani.
A WD nagyon kemény, alig lehet a közelébe férkőzni ha hozza a kis állatkáit (és miért ne hozná). A pókdobálós skillje OP, alig látni a rohadékokat, a hp meg szinte csak úgy folyik tőlük lefelé. Plusz, ha már az ember végre sikerrel becserkészte, egyszercsak hopp, eltűnik és egész máshol bukkan elő. Rosszabb esetben pont az ember háta mögött...
Egy másik DH-t leszedni iszonyat nehéz, gyakorlatilag Smokescreenek csatájáról és végletekig kihegyezett reflexekről szól az egész. Akinél előbb elfogy a Discipline az lesz a hulla. A legacy Natalya's szett emiatt szinte nélkülözhetetlen, ha az nincs, más tárgyakból érdemes Dicipline-t összeszedni. Sokszor a szett is kevés, kicsi a pálya és kevés az idő arra, hogy az ember kicsit töltődni tudjon.
A monkról egyelőre nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AliExpress tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bestbuy játékok
- OLED monitor topic
- Bittorrent topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX6600 8GB!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest