Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz killerjohn #16998 üzenetére
"valaki nézte már PTR-en hogy a Calamity-be a marquise gem a jobb, vagy az ugyanolyan emerald?"
Kicsit pontosíts a kérdésen, mert a "marquise" a gem mérete, az "emerald" meg a típusa.
Szrk.:
De gondolom úgy értetted, hogy marquise emerald, vagy marquise ruby. Ha igen, akkor viszont nem a fegyver számít, hanem az, hogy alapból mit tud a karakter. Pl. ha bazi magas a crit dmg-ed, akkor valszeg a 10% már nem hoz megváltást, jobb lesz a +nyers dmg.
(bár szerintem 10% crit dmg-nél eleve jobb lehet a +150 dmg[asszem ennyit ad a ruby])[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
killerjohn
addikt
majd ha meg lesz a Logout blog hozzá, akkor átírom az aláírást - egyébként se azoknak való egy ilyen cucc aki már az URL-től leesik a székről. Még jó hogy nem a blizzhackers-es linket tettem be Én is családos vagyok, de attól még szerethetem az embertársaimat
ON: valaki nézte már PTR-en hogy a Calamity-be a marquise gem a jobb, vagy az ugyanolyan emerald?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz killerjohn #16993 üzenetére
Mindenki maga tudja ...
Köszönöm, én nem élek a lehetőséggelszerk.:
OMG ....
Az aláírásod ütős lett ... eddig se kellett, de most már tuti nem ...HUD: http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-bots-programs/390538-turbohud.html
Nem fogod telesírni, azt tudom, azt meg, hogy szeretsz, ezt nem tudtam, ez új nekem, de sajnos nem fog menni a dolog, .... családos ember vagyok
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #16995 üzenetére
Hát azért ez így elég szerény megfogalmazás, ITT meg tudod nézni nagyjából a funkciók felét. Játszani biztosan nem játszik helyetted ha erre számítottál
sith7: köszönöm, tudod hogy szeretlek SC fórumból, de ha mindenki beírkálja a "köszi nem"-es verziót, mert azt hiszi hogy akkor én most telesírom a párnát, az szerintem spam-gyanús ennyi emberrel számolva /aki itt van a topicban/
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz killerjohn #16993 üzenetére
Most komolyan...ez mit csinál?
Kiír néhány infot? Ennyi? Vagy én látom rosszul?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz killerjohn #16985 üzenetére
Az nem komplett, aki ezért a baromságért kockáztatja az account-ját...
-
killerjohn
addikt
Meglepődnél, mennyien használják és hány magyar szórakozik velem PM-ben az ownedcore-on hogy segítsek neki konfigolni. Jaja, megyek SC2-zni, de az sport, a fejlesztés meg hobby, márpedig család, munka és sport mellé kell valami hobby is
ll-kobe: bizony, nekem is nagy kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
- banolható lesz miatta az account, ugyanis a HUD technológiája sérti a D3 EULA 2.D, datamining-ra vonatkozó pontját
Szerintem ne fáraszd magad a logout megírásával innentől kezdve ... ... inkább menj SC2 - zni ... azt írtad a fórumban, hogy most azt fogod tolni, D3 - ból elég volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
LLKobe
veterán
válasz Thrawn #16986 üzenetére
Ez a leírásában a kedvenc mondatom:
- note: technically this HUD is able to read the login email and password UI objects too, but it doesn't do that.
Nájsz
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Thrawn
félisten
Bannolhatnak érte? Köszönöm szépen de nem kérem
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Kaptam moderátori megerősítést, hogy amennyiben nem sérti itt senkinek sem az érzéseit (nem fogja, mert nem olyan dolog), akkor lehet beszélni a TurboHUD-ról, amit idestova fél éve fejlesztek a D3-hoz, és úgy másfél hónapja (rögtön amikor elérte a béta állapotot) publikussá is tettem itt: [link]
Hamarosan írok hozzá Logout blogot, ott a saját fórum részben majd lesz hozzá magyar nyelvű support. Ha valaki az angol fórumba ír, kérem hogy angolul tegye - nem kell aggódni, én is elég gáz vagyok angolból, de megértek majdnem mindent, a lényeg az, hogy a többi ember is lássa, esetleg válaszoljon arra ha valaki bugot talál.
Természetesen a Logout blog megírásáig itt is szívesen fogadom ha valaki ötletet hoz, felvetése van, vagy társalogni akar a HUD-ról, annak detektálásának mibenlétéről, technológiájáról.
A két legfontosabb dolog, amit ide kiemelnék:
- banolható lesz miatta az account, ugyanis a HUD technológiája sérti a D3 EULA 2.D, datamining-ra vonatkozó pontját
- semmilyen formában nem támogatja a HUD azt hogy a használója más játékosokkal szemben előnyre tegyen szert (például 1.0.7-es PvP pályán egy az egyben lekapcsol). -
Gorneck
legenda
Ezt írom...hogy alacsony mpl-en pont pörögni kéne...de nem nagyon lehet...és mivel mi farmolni alacsony mpl-en szoktunk így sajna az ő tempoját kell felvennünk...
(#16981) Thrawn: Pedig nem nagyon akarok a peccsig...
Más: Szerváltam új amu-t...nyammi...[link]...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz Szancsó #16977 üzenetére
Kell hozzá kitartás nem mondom, de volt egy kitűzött item amiért hajtottam, mostmár megvan így lassítok is, wizel gamelek megint végre (poén a dologban, hogy tegnap kiesett neki egy kb 100M-ós skorn(1344dps/316int/179chd/5.4LS) ).
Gorni +persil: jah? van rá skill csak szar (megkell hogy üssenek ahhoz hogy aktiválódjon), amugy sztem amiről beszélsz az alacsony mplvl lehet, mert magasabb mplvl-en nem lehet úgy rohanni úgysem.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
válasz persil #16976 üzenetére
Magasabb mpl-en én nem rakok be semmi extra futi skillt...ahogy a dashing-et sem...de ha bent lenne se lenne baj hisz a mobok és elitek is tovább tartanak, de ahol pár sec egy elit ott mi alkalmazkodunk a wiz tempójához. Vagyis mi szedjük a virágokat...mert dolgunk az nincs...a halálsugár lehentel mindent...de inkább ez, mint a lootból semmit nem kapó wiz...
A DH a Monk nem tud adni neki semmit, utóbbi futi skillje is csak addig müxik míg nincs a társaság tagjainak két MS-t adó cucca, ha van, akkor 1%-ot ad a partynak...
A Barbár futi skillje ami érdemben gyorsítana rajta.Más:
Tudni már vmit a peccs érkezéséről?[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Szancsó
aktív tag
nálam azt jelenti, hogy a mobok pikk-pakk olvadnak és ha befigyel közben egy-két halál mert benézek vmit az nem zavar
Na erre akartam én is rákérdezni a "simával" kapcsolatban, mert engem pl. szólóban kimondottan zavar, ha meghalok, mivel a mozgássérült nyomi kis szuka elég lassan poroszkál vissza a fél térképen át. Multiban nyilván annyira nem húzom fel magam.Napi 2-3 órát pörögni pedig nem semmi: hasonló célra én is csináltam egy barbárt, de visszatértem a hagyományos, "odamegyek és kalapáccsal agyonverem" vonalhoz. Szórakoztatóbb, bár nem olyan hatékony. ( És nem is szedek össze 100M -t két hét alatt )
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
persil
nagyúr
válasz tatabánya #16974 üzenetére
Hát ezek szerint ...
Valaki kérdezte, hogy a valornak, meg monster power levelnek van-e köze a craftoláshoz, én meg válaszoltam, hogy az ég világon semmi. Erre te nekem válaszolva leírod, hogy neked mp0-án mi esett ki a szörnyekből...
Igen, ezek alapján csak irkálsz össze-vissza.Edge
"Gorneck: ezt hogy érted, kifejtenéd? Téged nem tud követni egy wiz se vagy mi? "
Igen, úgy érti.
Sajnos a wizardnak nincs movement speed skillje, így semmi más nem marad, csak amit cuccból tud összeszedni, ezért partyban mindig le fog maradni egy állandóan valtuzó dh, fleet footed monk, vagy sprintelő barbár, esetleg spirit walk-ozó doki mögött. Mert nincs skill-je rá.Szrk.:
Na, mire megírtam válaszolt Gorneck is.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Gorneck
legenda
Egy biztos nem, hogy több nem tud e azt nem tudom...nekem ez az egy is bőven elég...
24+10 ms mellett lemarad...és nem elég, hogy lemarad, de archont se tudja fenntartani...ilyenkor képes egy lepkepukitól is összeesni...
Ha még beteszem a dashing strike-ot...akkor még elitek esetén se ér be...És ez a monkom...a WDm mellé kár bejönnie a partyba...elméletben ő méggyorsabb...
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz mpierre #16971 üzenetére
napi 2-3 óra volt, hétvégi napokon 4 talán. Összedobtam erre egy max mfes(300) barbot azzal túrtam ki a rávalót. Tudom itt nem népszerű az mf de ettől még működik a dolog.
Gorneck: ezt hogy érted, kifejtenéd? Téged nem tud követni egy wiz se vagy mi?
ProEvoFan: nálam azt jelenti, hogy a mobok pikk-pakk olvadnak és ha befigyel közben egy-két halál mert benézek vmit az nem zavar.
-
mpierre
veterán
2 hét alatt 100M? Mennyit kockulsz (játszol) /nap?
Egy hét alatt, ha összejön 5-6M, az már jó arány.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sirandrish
legenda
válasz DIMITRIUS #16966 üzenetére
Mikor fele ennyibe volt a karim akkor már volt működő CM wizardom..
Csak eladogattam az APOCos cuccokat..Ha továbbviszem azt akkor lehet hogy 20K-val kevesebb lenne a DPS-em de működne és pont ugyan ennyibe lenne..
Edge MPL3ra sem megyek mert minek..MPL5ig próbáltam a Wizardom soloba..működött..lehet bírná feljebb is de igazából ha már tényleg nagyon magas MPL-ra akarok menni akkor így is úgy is sokkal kényelmesebb Barbárral mennem...és mit ad isten, pont van egy MPL10 "kompatibilis" Barbárom
A fejlesztésekkel meg az a gond hogy amit te most említesz azokon én már átrágtam magam..
A Lacuni kell a move miatt mivel anélkül, ahogy azt már vagy 20szor leírtam, lb mozgássérült a karakter..sajnálatos módon a Wizardnak elfelejtettek olyan skillt betenni amivel tudja tartani a tempót a többi karival..Erre lenne megoldás ugye egy Inna gyata de az meg rohadt drága nem beszélve arról hogy rengeteg statot buknék vele..az all resit direkt nem említem mert ugye azt kellene vennem..vagyis azt vennék
Az Andariel valóban opció lehetne mert 4-5K DPS-t adna, de ahhoz előbb be kellene hoznom némi life-ot máshol..mondjuk vicces mert 1K VIT-em van 30%life-al...nem is értem hogy ilyen kevés a HP-m
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz Sirandrish #16965 üzenetére
Tudom, de azt is átrágtuk, hogy érdemi fejlődéshez kell zsét is áldozni...és most nem azokról a cuccokról beszélek amit szerencsével szervál be az ember.
(#16967) Edge: Majd ha képes követni egy wiz jelentős áldozat nélkül, akkor valóban ad lehetőséget, de goldból nem lehet ezt megoldani...mivel nincs felvértezve megfelelő skillel...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #16962 üzenetére
hogyne adna csak nem ingyen
Sirandrish: itt már nincs csavar, egyszerűen ha ragaszkodsz azokhoz az itemekhez amik a slotokon vannak akkor csak jobb verziók kellenek belőlük, de ha nem és beáldozol hp-t akkor tudsz érdemben dps-t összeszedni más itemekkel(talarmor/innas/strongarm/andy stb.).
Mp5-öt meg nem értem én simán megyek mp7-en, solo vagy parti vagy über(ez utóbbi mp8 is), mi a gond hogy nem mész feljebb? vagy csak minek?[ Szerkesztve ]
-
DIMITRIUS
tag
válasz Sirandrish #16960 üzenetére
"CM build nem fekszik nekem.."
Persze mert egy olyan építése 3x annyiba kerülVW Golf 2 1.8 16v <3
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #16964 üzenetére
Az 80M..ha ringen egyáltalán nem akarok DPS-t bukni akkor meg 150..
Annyit nem költök..ezt te tudhatnád...már párszor átrágtuk a témát..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #16962 üzenetére
Tervben már csak 1 maximum 2 ring van..
Mivel azokat 1M alatt vettem így gondoltam azokra azért még 1-1 upgrade ráfér..
Csak azért érdeklődtem be hogy hátha valakinek van valami szupercsavaros kis fejlesztési javaslataEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz Sirandrish #16960 üzenetére
Akkor minek fejleszteni? Így is elfekszik minden...ami érdemi fejlesztés lehetne arra a játék nem ad lehetőséget...
Gorneck#1239
-
őstag
Az amun szerintem beáldozom az as-et a magasabb cc, illetve crit damért. Ezen felül valami nagyobb avg dmg és dext se ártana (esetleg vit meg allres még fini lenne).
Manti meg jó, jó, kényelmes az ll, mp7 alatt konkrétan kb bármit kitankolok vele, de a dmg túl kevés, jobb lenne egy hasonló csak 2 sockettel, úgyis ott a gloom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #16959 üzenetére
MPL5ig jó a kari..felette ott a MPL10 képes Barbár..
Egyébként meg 20APOC+CM build és kész...csak nem akarok arra költeni mert maga a CM build nem fekszik nekem..Szóval ez marad farm kari..ha kőkemény bimmbumm helyre megyünk akkor előkapom a "Pusztítót"
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Volt LS-es Wandem..nem is adtam el amíg nem teszteltem le a kardot rendesen..
Tudom kezelni a Refis pakkokat most is..ha még ki is herélik akkor meg még kevesebb gondom lesz velük..sőt..lehet akkor már a magic weapon-ból származó 1,5% LS-t is ki tudom dobni a kukába..Andi sapit már én is néztem de a jelenlegi karimnál nem tudok beáldozni 8K life-ot márpedig kb az lenne a szitu
szerk: Socketes wep meg felesleges mert 9% CHD-t tudnék nyerni vele 30M+ befektetéssel..
CHD+socket meg méregdrága..mármint az a fajta ami érdemben hozzá is adna a karihoz[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #16945 üzenetére
Sry, lehet nem fogsz örülni amit írok, de fegyóba socket + ll nem lenne rossz, PTR-en én próbáltam refis pakkokat és valóban könnyebb de mivel archonozza az ember ami beam sebzésű, vagyis folyamatos így simán belefutni abba amikor refre váltanak az elitek és akkor ugyanolyan húzós tud lenni mint most, vagyis csak 1 fokkal lett jobb a helyzet. Ezt nyílván nem fogod meglépni mert a mostani fegyódhoz ezt a két tulajdonságot hozzáadnánk milliárdos tételről beszélünk akkor.
viszont: Tal sapi helyett socketes Andy olyan 160 int/9as-es darab, hidd el több dpst ad és az as-ből is profitálsz. ezt szvsz még olcsón is megúszhatod és min 5k dps-t kapnál sztem.
-
Sirandrish
legenda
válasz Sárpac #16950 üzenetére
Azzal kb 15-20K DPS-t buknék..hol előrelépés az?
Thrawn Megfontolom...
2minutes later..Kész...
Más egyéb?
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Sirandrish #16945 üzenetére
Én ezen a wizardon már nem fejlesztenék, inkább kezdj el egy barbárt
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
SLYM
veterán
akkor már én is dicsekszek egy kicsit . alakul a hardcore sámánom, itt még kényelmes a játék, nem kell sokat izgulni, bár belial levette az életem felét, ott annyira megilyedtem, hogy ametisztet pakoltam a fegyverbe rubin helyett, így most lassabban haladok, 5 óra kellett a 3. akt közepéig eljutnom : [link]. ja és 85%-on állnak az achik, szerintem hardcore-al 90% fölé jutnék simán
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
-
r6man123
senior tag
off, bocs
[ Szerkesztve ]
-
-
Edge
veterán
Én is had
Én meg újítottam egy chc-s Tal amut
Wizzy
Két hét alatt sikerült összefarmolnom 100M-ót rá és akkor rádöbbentem hogy kéne még vagy 30-60M ha egyáltalán 7chc-set akarok minimum. Pár napja nézegettem Tal amukat 7chc-tól felfele, sokra biddeltem is és rendre elbuktam a "szaros" 102M-ómmal, outbiddeltek... Erre tegnap délelőtt 90M-ért volt betéve az ami rajtam van, egy 7.5 chc-s egyből lecsaptam rá adott +9k dps-t és 3k hp-t. Teljesen megérte sztem
(márcsak 5k és elérem a 200k unbuffedet ) Köv upgrade egy allreses zuni cipő(bár így is 5-600 allresem van) és egy vita-s ward lesz, majd chcs pox végül trifecta gloves, szal van még mit tupirozni a karin dehát ettől jó ez a game .Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
Nah ha már így belejöttünk..
WizardomEzen mit lehetne érdemben fejleszteni?
A gyűrűket szeretném még idővel cserélni...szóval azon kívül érdekelne ötlet/javaslatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LLKobe
veterán
Végre megvan a 140k DPS
találtam egy amulettet amivel meglenne a 150 is, csakhát az 700 milla. Uh mostantól gyűjtögetés...Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
őstag
Akkor en is egy dh kerdes. Ti ezen mit valtoztatnatok?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fahrii-1556/hero/24135335
Most van egy kis goldom, amu wep bracer cserere gondoltam (bracert majd craftolok 1.07ben). Sajnos vita szar, de azt vegyetek figyelembe hogy alacsony paragon a kari meg.[linkesítve]
[ Módosította: radi8tor ]
-
Agro
senior tag
DH cuccokból semmit nem adtam el és sose építettem le. A vile wardot cseréltem egyedül vites/pickupos kombora azon buktam egy kevés dexet. Amikor elkezdtem monkozni az megörökölte a DH cuccok nagy részét meg vettem neki 1-2 újat a resistek miatt. De azóta azokat már eladtam... szép nyereséggel hálisten Most gondolkodok egy hasonló mantin csak int helyett dex-el az hozna még 10k dpst, de sajnálom rá a goldot.
-
SLYM
veterán
1 mpl plusz 25% MF-et jelent úgy, hogy van 340 MF-je 5 valorral. 10-15 mp egy bossra elég sok, mikor én 0 MPL-en 5 mp alatt ölök meg a WD-vel egy csapat bosst az acid rain miatt, 250 MF-el. egyszerűen nem éri meg magasabb ML-en farmolni kb senkinek sem. jó nyilván engem sem érdekel ennyire ez az egész, azért nem árt a játékélmény miatt, ha tanúsítanak némi ellenállást a szörnyek, de ha valakinek az a legfontosabb, hogy minnél gyorsabban farmoljon itemet, meg XP-t, akkor ez a legcélravezetőbb. egyébként grat a DH-dhoz, sajnáltam mikor elkezdted a monkot és leépítetted a DH-d, de most látom alakulgat. a régi cuccai ezek, vagy ez valamivel gyengébb lett azért? (szemre mintha egy nagyon picit gyengébb lenne most, persze még így is a legjobb DH a topicban )
[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
azért írtam, hogy ha a 250k steady aim nélkül megvan akkor mennie kéne kényelmesen és a tempo is meglenne.
Én pl Mp5-öt érzem a legideálisabbnak, ha jó a partym (cyclone strike monk és fagyasztós wiz), és távoltartják a mobokat tőlem akkor berakom vengeance helyett a steady aimot és MP7-en úgy haladunk mint kés a vajban. Eliteket kb olyan gyorsan leszedjük mintha egyedül mennék mp5-ön (10-15 sec maximum). Persze olyankor még kisebb a dps-em mert unity helyett SoJ-t használok, de az 1M-ás bola critec kárpótolnak
Egyébként szép dh ez is grat hozzá
-
Agro
senior tag
250k buffed mit jelent? steady aim+archery? DH-nak nincs túl sok dps növelő skillje a passzívokon kívül. Max a caltroops chcs runával.
Steady aim rendkívül haszontalan skill magasabb mp-n kb olyan mintha ott se lenne. Akkor már inkább cull the weak. Gyakorlatilag nincs olyan alkalom, hogy ne érjenek a közelébe a mobok. Egyszerübb berongyolni közéjük mint kerülgetni őket.
Ha steady aim nélkül megvan a 250k akkor simán mennie kéne neki mp5-nek is kényelmesen.
-
SLYM
veterán
válasz killerjohn #16933 üzenetére
az se sok, ha MPL10 a cél farm célból. öcsém DH-jának van 250k buffed DPS-e, ezzel tud MPL3-on nagyon kényelmesen haladni, nagyon kicsi a különbség MPL2-höz képest, de MPL4 már nem éri meg. MPL10-en meg nem 2x annyi életük van a szörnyeknek MPL3-hoz képest, hanem 10x annyi, tehát kéne 2-3 millió DPS ahoz, hogy megérje
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
DHnál nem hinném, hogy lenne ilyen jelenleg. max a top100, de abban se vagyok biztos.
mp10re 550-600k EHP alatt nem érdemes menni, mert a szörnyeknek annyi hpje van, hogy biztosan kell majd valamennyit tankolni, 3-4 purple chubby unicornnál -ponyn szoktunk mp9 keyrunon buffolni, egyébként bármelyik relatíve nagyobb szörny behelyettesíthető- meg már a gloom se elég. tetejében 200k unbuffed kb a határa annak, ahol az ember eleget sebez, hogy egyáltalán valamit meg tudjon ölni. ha ez a kettő megvan, akkor a nehézségi szint kb az 1.02es inferno A2re emlékeztet, 30k lifeal, 300alatti resistekkel és vagy 70k dpssel (sharpshooter nélkül). lehet haladni, de lassú és az embert néha lecsapják.
infenro diablo mp10 szintén extrém kategória, bár pl azmot még relatíve hamar le lehet küzdeni (szeret egy helyben ácsorogni, tehát szépen alá lehet aknázni).
vö azzal, hogy olyan mp4-mp6ig még elfogadható tempóban lehet a karival farmolni és mp1en lazán lehet ilyen statokkal strafevel is haladni (pontosabban gyengébb statokkal egy leoric miatt).
killerjohn: az szerintem ilyen magas hp mellett eléggé ritka. de annyival már elvileg szépen lassan, de stabilan lehetne menni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SLYM
veterán
válasz killerjohn #16928 üzenetére
senkinek sem éri meg MPL10-en farmolni, sem XP-t, sem cuccokat jelenleg. a legjobb karakterek egyike sacca úgy MPL6 környékén farmolhat a legnyereségesebben. az a pár 10k meg hát elég optimista becslés, ennyien tudnak max életben maradni MPL10-en (itt most nem számolom azokat, akiknek az életben maradás, meg a kényelmes játék annyit jelent, hogy minden 2. elitnél 1x meghalnak)
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz killerjohn #16928 üzenetére
köszi! "aki act10-ön ugyanolyan gyorsan farmol mint mi act0-3-on" gonolom itt mp10 és mp0-3 akart lenni, mert kicsit megkeveredtem
-
killerjohn
addikt
válasz tatabánya #16927 üzenetére
még az az extra trükk, hogy act1 és act2 esetén az MP0-án nem eshet egy csomó dolog, illetve hogy ezen a két acton az MP0 és MP1 között irdatlan nagy a nehézségben az ugrás, ugyanis az MP1-től felfelé minden monster automatikusan mLvl 63 lesz, és így mindkét act ugyanolyan nehéz lesz mint act 3, csak azzal a különbséggel, hogy ott nagyon alacsony a monster density ÉS rohadtabbak a mobok -> emiatt farmol mindenki act3 MP0/1-en. Kivétel az a pár 10K játékos, aki act10-ön ugyanolyan gyorsan farmol mint mi act0-3-on, mert sebességben neki tök mindegy, viszont kap rohadt sok MF-et és minden dropból 1 bonus itemet.
azt tudd, hogy az MF nem növeli a dropok számát, csak azt, hogy a dropokon belül hogy oszlanak meg a 4, 5 és 6 tulajdonságos rare itemek és legendary-k. Pont az előbb linkeltem: [link] (alsó grafikon a q6 = 4 statos rare, q7 = 5 statos rare, q8 = 6 statos rare, q9 = legendary)
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
én a goldvásárlás híve vagyok , most hétvégén kicsit több időm volt, napi 1 kör, nagyjából 20 perc mindig belefér, eddig szerencsés a kislány (monk), mert szinte mindig pottyan barna vagy zöld (még ha kuka is)
kipróbáltam a kovácsot, viszont ott 10/10 szemétbe jutott ...
[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
válasz tatabánya #16921 üzenetére
nagyobb eséllyel esik magasabb mpn (magasabb MF). mp0-án is eshet meg mp10-en is top rollos item csak az esély nem ugyanakkora. mp0-1-en egységnyi idő alatt több lényt ölsz le kevesebb eséllyel, míg mp10-en kevesebb lényt ölsz ugyanannyi idő alatt magasabb eséllyel.
De addig nem éri meg magasabb mpn farmolni amíg nem hozod sebességben azt a tempót mint amit pl mp1-en. Láttam én már streamen olyat aki ugyan olyan gyorsan öl mp10-en mint én mp5-ön. Neki egyértelműen jobb a dropja, de pl míg én minden egyes 1M körüli itemnek örülök ő már valószínű ezeket is vendornak adja.
-
mpierre
veterán
-
törölt tag
-
LLKobe
veterán
Kaptam a blizzardtól egy ilyen mailt:
Claim your free copy of World of Warcraft, including 30 days of game time!
Kell valakinek?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #16914 üzenetére
Szerintem sem, belsőleg van manipulálva valszin, most tesztelem azzal, hogy kivásárlom a félárast és kirakom minimális haszonnal, persze ez alá beteszi féláron, majd azt is kivásárlom, kiveszem az előzőt és kiteszem már nagyobb haszonnal! Így koptatam le legutóbb is!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Neró
őstag
válasz killerjohn #16914 üzenetére
Akár. A saját blogodban arról írsz amiről akarsz, nyithatsz "kis boltot" is. Abban a blogban már itemeket is árulnak. Sőt, van Trade téma fórumban - akár oda is beírhatsz. Nincs megtiltva - sokaknak kell gold és így egyszerűbb és biztonságosabb is, ha nem külföldiektől veszel.
.. és persze teszem hozzá, hogy az ott árult gold nem botoktól származik.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
killerjohn
addikt
válasz Sárpac #16913 üzenetére
Ja én nem mondtam, hogy ő a craftolód, aki egyébként meggyőződésem szerint nem is 1 ember, de most ebbe ne csússzunk bele mégegyszer Csak hogy ha már ilyen egyszerű egy "diablohungary"-n tolni kifelé a goldot, akkor egy kis craftolás nem árthat Egyébként AH-n eladható a gold mind a mai napig, 0,25-ért...
Olyan meg nincs hogy random dropp, hiszen disztibúciós táblák alapján kerül minden kisorsolásra.
Maga a quality level disztibúció állandó a rendszerben (lásd: [link]), azzal játszanak, hogy melyik roll milyen eséllyel szerepel. Erre meglehetősen jó rálátásom van, kérlek (tudom nehéz ez, vakon hinni) higgyél nekem. A blizzard napi szinten "manipulálja" a rendszert, ők is megmondták (nyílvánosan a battle.net fórumon), hogy az AH-beli kereslet/kínálat statisztikák alapján módosítják a rollok esélyeit, sőt még magát az item-típusok esélyeit is.Néró: tehát én is tehetek fel ilyet, goldot árulva?
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #16911 üzenetére
Mert az AHn nem tudja eladni, 0.25 a minimum ez alá nem engedi a rendszer!
Szal nem biztos, hogy ő az sőt, egészen biztos, hogy nem! Egyszerűen szabadulni akar a goldjától!
Egyébként maga a "csít" nem lenne lehetséges, ha a random dropp rendszer nem lenne a blizz által manipulálva ez tuti!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Neró
őstag
válasz killerjohn #16911 üzenetére
Az nem kezdőlapos post, hanem egy blog - amit bármelyik felhasználó tud kreálni. Szóval nem maga az oldal árusít goldot.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
killerjohn
addikt
-
r6man123
senior tag
Hellóhelló!
Holnap érkezik meg (újra) a játék. Még mindig az indulás körüli aggodalmakkal élek együtt, pl a craftoláson módosítottak? Anno teljesen értelmetlenül felhúztam maxra, de szinte az összes cumó vagy használhatatlan volt, vagy AH-val jobban kijöttem volna, ha eladom a bontható cuccokat. -
NoSkill
csendes tag
Sziasztok .
Bocsi hogy ide írok de már mindenhol próbáltam és nem kaptam igazán megfelelő választ. Olyan problémám lenne hogy battle neten Magyarország ( europa ) régióba sorolt be a gép de figyelmetlen voltam és magában a játékban Amerikai régióban kezdtem a karaktert. Van valami megoldás hogy a karaktert át rakják európai szerverre vagy ha mást nem lehet akkor a battle neten hogy lehet átállítani a régiót.
RULE#32 Enjoy The Little Things
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest