Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, a következő problémával fordulok hozzátok. Tehát, néhány napja vásároltam egy számítógépet amit én raktam össze az Iponnál, egy Kingston HyperX XMS Beast 8GB 2133 MHz-es ramot vettem bele.
A lényeg hogy egy AMD FX-8320-as proci és egy ASUS m5a97 r2.0 alaplap tevékenykedik mellette. Nos tehát, mivel elvileg a 2 hardver miatt, gyárilag csak 1600-on futhat a RAM, ezért én valahogy fel akarom tornázni a 2133-as kiírt MHZ-re.De nem tudom, hogy ez biztonságos-e, s hogyan tehetem meg, mivel nem vagyok otthon az overlock témában.
Esetleg valami segítséget , vagy tutorialt nyújtanátok nekem?Előre is köszönöm! Várom a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest