Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
A Win4-64bit.-el lesz a probléma...
Ez valami kínai utánzat lehet...
Ha memóriát akarsz tesztelni, akkor a memtest86+ töltsd le, ki kell írni egy CD vagy DVD-re és azzal kell boot-olni. Futtasd legalább 2-3kört majd ha ok, utána Prime95 blend teszt is nagyon jó memória tesztelő...
-
ZIL
tag
Szóval, én vagyok a ludas...
Na akkor vegyél 1333-as Samsung original modulokat. 1333 CL-9 gyárilag 1,5 V-on. Ezzel szemben nekem 1600 CL-8 on megy, Kisza kollégának 1800 CL-9-en ment. Kurva olcsó, nincs rajta magas borda (konkrétan semilyen) és a ventik zajával sem kell számolnod. Ha ügyes vagy 30 alatt kijön belőle 6GB. És persze takarékos is! -
ZIL
tag
A hozzászólásaid alapján úgy tűnik nem szívbajoskodnál költeni a gépre. Ha már így van, én a helyedben alacsony feszültségű ramokat vennék, mert ugye ki tudja milyen max feszt tolerálnak majd a következő generációs procik, meg aztán az ilyen ramok elég jól tuningolhatóak is általában.
-
Ottoka
őstag
3x1gb-ot lát a vista 32bites is. De manapság már nem sok a 4gb, sőt komolyabb játékokhoz ajánlott, ahhoz viszont mindenképpen vista 64 kell, vagy xp 64 hogy lássa rendesen.
Az x58-as lapok tri channel kiosztása miatt 3x2gb memória megy bele, és sok program ezt meg is hálája. Mivel a core i7 eleve magasabb kategóriás termék, ajánlott hozzá a 6gb ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest