- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Hali!
Lenne egy ilyen páros: Geil 2x2gb 1333mhz ddr3 gv34gb1333c9dcn.
Akitől vettem, elvileg nem volt kompatibilis az AMD rendszerével, GEIL-t ismerve nem meglepő, így hát inteles gépbe szánva megvettem, de P5P41T/USB3 lapban dualban egyáltalán nem hajlandó menni, egyesével elindul a gép, de hibázik, teljesen instabil...
Garis még, felhívtam a boltot, de mindenáron azt magyarázta be a csávó, hogy tuti inkompatibilis a ram a lappal, ha ez bebizonyosodik nemhogy gariztatni nem tudják, de még nekem kell 2e Ft-t fizetni bevizsgálásra...
Mi tévő legyek, esetleg ötlet, vagy valaki akinél tuti kompatibilis egy tesztre bedobná a gépébe?
Fizikailag hibátlan, tökéletes állapotú ramok...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem lesz iPhone 19
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Death Stranding Director s Cut
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest