- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
nyesix
senior tag
szerintetek telejesen egyértelmű, hogy a DDR2 memók ára még kisebb lesz, a kommerszebb (értsd nem színes hűtőbordás
tuning) memók ára tavaly ősz óta kb megfelezősött, én annó kb 20 ért vettem 667es ramot 1G , most ugyanez 9200 ft. tudom, hogy számítástechnika, meg minden, de ha így tolják a DDR3at akkor ez ennél még mehet lejebb?
így értem lehet itt (PH!) is kapni 17 db ezresért 2 G 800 as memót, a külföldi cikkeket olvasgatva, ahol ddr3 al hasonlítják össze nem jobb a ddr3 sokkal, mondjuk anno a ddr1-ddr2 nél is valamiilyen volt, meghát ez a gép teljesítményének kis % át teszi ki mondjuk Crisysközbe, ott inkább proci+vga.
látomlassan meggyőzöm magam, hogy vegyek ost 17 ért 2G-át, aztán nyár végén meg proci meg atom vga, a fenti játék miatt. azoknak az ára ritkábban megy felfelé, mint a ramé.
várom véleményeiteket!
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest