Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
gabiman
csendes tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
ajna a témához nem tudok mit füzni mert éppen egyébb gondjaim vannak amiben a segitségeteket kérném.
beraktam a vinyomat a mobilrekbe a számitogépet elinditottam minden rendbe is volt amig a fő vinyomra akartam másolni kettöt vibrált és eltunt a meghajto másodpercekkel később égett szagot éreztem mire gyorsan kikapcsoltam a gépet hát a vinyomon a kis csippek szépen kisultek. Ez még nem is lenne baj mert egy regi 20gb-os vinyo volt de azota képtelen vagyok egy másik vinyot rákotni a gépre rekken keresztul,meg simán se csak az sata-s vinyom megy benne.sok dologra gondoltam mi lehet a hiba de nem jottem rá.
kérlek segitsetek.
Aktív témák
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- 32gb ddr4 ramok
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi