Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Nézegettem persze, 1110MHZ körül van ennek a geilnek a vége, a felett instabil plus befigyelt egy-két kékhalál is. FSB Strap to North bridge. Igazábol nem tudom mit határoz. Én az alap 333MHZ-et beállitottam, igaz néztem 400on is de az soknak tünt. Alá meg nem tudom érdemes-e menni. Viszont sokan irták h az 1.45V sok egy procinak és hazavágja. Picit megijjesztett, mert én ugy voltam vele ha tudom maxot kihozom a procibol, és ha nem melegszik akkor nincs baj. 3 éve igy megy és még nem volt semmi jele annak h "haldokolna" pedig sokan irták. Szorzo beállitásokat nézegettem még, h kisebb szorzo nagyobb fsb, de ezt hülyeségnek találtam. Azt tudom h 4.2ghz-t 1.58V (ami CPU-Z 1.50-1-et ir) teszt erejéig, lefutott minden teszt hibátlanul. De ezt a feszütség értéket nagynak találtam, ugyhogy visszább vettem ahogy most megy 1.42 körüli fesz cpu-z szerint és 3.77ghz. Nem tudom milyen beállitás lehetne még h kisebb fesz nagyobb órajelt lehessen összehozni. Probáltam kombinálgatni de nem akarta az igazságot. Ha north bridgenek 1.4 helyett 1.55V-ot adtam akkor kevesebb fesszel nagyobb órajel is ment, de viszont resinél Overclocking Failed volt de csak akkor ha ujrainditottam a gépet. Ugyhogy teljesen tétlen vagyok, lehet ettől jobb megoldás nincs és igy érdemes hagyni ahogy van. :\
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged