- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
A mem beállításoknál van egy olyan hogy trfc for dimm1től 4ig ezeknek nem egyforma értékeknek kéne lennie? nálam ha autora állítom a membeállításokat 3 az 75ns de az egyiket átrakja 105nsre, először azt hittem alaplap sajátossága(alapból a dimm2re tette a 105öst) és ezért a dimm3-4et használtam alapbeállításokkal(pár napja cseréltem ramokat és nem volt időm bíbelődni velük), ma viszont volt időm nézegetni mit is bírna a szett szépen belőttem a 4 4 4 15öt 1000en(ez az alap OCZ titanium VX 1000esek nél) megadtam neki a 2.4 V-t(a kis torkosok) és ment is szépen az orthos kb vagy 2 percig
(érdekes hogy addig a boot alapján viszonyítva az eddigi tapasztalataimhoz viszonyítva stabilabbank nézett ki mint valaha, gyors is volt post kódok is pörögtek sz.al már szinte kezdtem reménykedni
) aztán restartolt a gép na gondoltam vissza autora a memeket aztán megnézem uis, és akkro látom hogy most a dimm4a 105nses, ez jól van így? vagy akkor felejtsem az auto beállítást és azért ezt toljam át 75re? egyáltalán ezt min jó használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Diablo IV
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(érdekes hogy addig a boot alapján viszonyítva az eddigi tapasztalataimhoz viszonyítva stabilabbank nézett ki mint valaha, gyors is volt post kódok is pörögtek sz.al már szinte kezdtem reménykedni