Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Az addig oké. De minek és most mitől kell? Proci 333×9-en 1,328V-tal 8h prime stabil volt már 2 lapba is. A crucik 1066@cl5@2,2V-t kapnak aktív hűtéssel, fekete slotokba vannak. Ezen kívül NB fesznek állítottam be 1,4V-t. Lehet mégis a memók makkantak meg?
Betolok neki egy memtestet, mert húznom kéne most suliba. Aztán majd délutánra kiderül, hogy a memókkal mi a helyzet. -
laragirl83
őstag
XS-en szétszedték ezt a modult amit én nem fogok megtenni... tesék utánjárni.
BTW nekem eddig semelyik D9GMH nem ment 1GHz-et CL4-ben 2.25V alatt, sőt...
Ez meg 2.1Von adja gigát cl4-4-4-10ben nem gyenge subtimingokkalThis kit initiates a change of the heatspreader for a whole overclocking line of Super Talent's memory. For those interested in details on ICs used, T1000UX2G4 is built with Micron's 2.5ns DRAM components, also known as "D9GKX". This is the highest bin coming from Micron at this moment and the price of this kit clearly reflects that.
Márpedig a T1000UX2G4 az nem más mint DUAL KIT néven kiadott 2db T1000UB1G4...
(st honlapja alapján, meg xs szakik szerint is)
-
szacsee
nagyúr
-
Anthony28
őstag
Az qurva jó...
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.
De egyébként nem hiszem hogy azért döglött meg.Én 2,3V használtam a sima ballistixeket, 1066mhz-n CL4-be és mégis megdöglött 2 hónap alatt.A fesznek nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá, elvileg a 2,4V bírnia kell minden jobb minőségű ramnak akár 24/7-be is.Az eladott Geil Ultráimnak 2,4V az ajánlott fesz, így ment 1200mhz-n CL5-be...nem olyan sok az a 2,4V.De az biztos ha ez a Tracer-em is megdöglik valamiért visszatérek a Ultrákra,vagy Dominator-ra vagy bármire.Remélem csak kifogtam a hibásat.Meg te is. -
szasanyi
félisten
Ha jól láttam, nincs is eget rengető különbség. Abba meg bele sem merek gondolni, mennyibe fáj az a cucc, amivel elérte!
Asszem én nemigen érdeklődök ilyen cuccok felől egy darabig...
Mindíg arra számítunk (én legalább is azt gondolnám), hogy a legújabb, arany áron kapható hardverek sokkal jobbak, és bug mentesek. Ez szinte mindíg bebizonyosodik - 1-2 kivételtől eltekintve -, hogy nem így van. Már csak ezért is érdemes várni, hogy ezeket megtudja az ember. És ne a saját kárán... -
RockHaRD
addikt
a tegnapi crucialos időzitéseket megnézed, amit assem M3kk írt, azokat probálgattam én is. Ugyanugy, mondván ez is Crucial ram, és nem ment sehogysem. még szinte 1100-en sem stabil. Meg a ezen a topikon belül minden crucialos képet megnéztem, beszereztem a programokat, és ugyanazon beállításokon probálgattam, de sehogysem jó
-
-
Lalaboy
őstag
Erhetik epp a Micron-t is meglepetesek! Sajnos sokmindenrol nemtudunk! A masik gond a DDR3-nal, hogy meg nem igazan kiforrott a tamogatasuk, igy sokszor nem a DDR3-as ram a gatlo tenyezo a tuningban. Igaz ez mar a DDR2-nel is tapasztalhato volt gyengebb alaplapnal, vagy gyengebb procinal.....
-
Lalaboy
őstag
Nem jon be nekem a Crucial, mert jobban szeretem a szukebb idoziteseket es a Crucial-ok legnagyobb tobbsege C5-ben eros! C4-ben sajna mar nem. De ez csak az en egyeni megitelesem! Mar nem cserelem le a (DDR2-es) ramjaimat, mert jobb X38-as lapok megjelenesevel DDR3-ra valtok at. A problema, hogy meg nagyon dragak a jobb modulok, azokat nem ''kinozhatom'' annyira, mint a jelenleg sokkal olcsobb DDR2-es ramokat!
[Szerkesztve] -
XbandX
tag
-
XbandX
tag
Elvileg mennie kéne nem? Amugy a dolog 1,9 V-n (everest szerint) történt, nem tudom mennyi az alap
Nem nyúltam a Volt control-hoz...
Az alap időzítések / az én beállításaim:
5-5-5-18 / 4-4-4-12
TRRD - 3 / Auto; RWTRD - 3 / Auto; WTPD - 6 / Auto; Refresh to act Delay - 42 / 0; RtPD - 3 / Auto; tRD - 5 / Auto; tRD Phase adjustment - 1 / Auto -
VinoRosso
veterán
ez így van nem fogalmaztamm pontosan, azt kellett volna írnom hogy nagyobb az esélye. Nekem volt 800+os a-datám, cl4es, 3-3-3-11et vitte 800on 2,3V-tal, igaz húzni már nem nagyon lehetett rajt, csak feszemeléssel és keveset, de azért a 800+ostól ez nem rossz teljesítmény. Aztán vettem Geil 800+ost, az meg 2,4-gyel vitte a 3-3-3-8at, és lehetett rajta húzni úgy 860ig, de utána már nem mertem emelni feszt mert g*cire meleg volt, ugynazon a feszen szignifikáns különbség volt az a-data és a geil közt, és 2,4Vtal ment 780on 3-3-3-8 cal, bírta 2 hónapig...holott a 2,4V recommended voltage a vízjel alapján, még szerencse hogy lft garis. Szal nem olyan rossz az az a-data EE, ár teljesítményeben az egyik legjobb.
-
Rusher
őstag
Ezt még Beteg cimborám vette MC-ról januárban és tőle vettem meg januárban
2006-WEEK 33
1106 sry[link] ja és a legszűkebb subtimingsokkal.....
CL3-at nem nagyon nézegettem csak még régebben P5B Dlx-ban de arra nem emlékszem a mostani lapban meg nem is ment CL3-at még
CL4 2.4v? passz de olyan 1050-ig kb. megy 2.4v-al de persze azért függ attól is milyenek a subok mert hát lehet 1100-on is menne 2.4v-al csak lazább subokkal
CL5 kb. az az 1260-körül lehet....de én most az 1300-ra gyúrok -
Rusher
őstag
Na ugye....
Igen nekem is ilyen van 1105 CL4 2.5-2.55v-al de ment 1120-on is, 1260 CL5 de majd kitesztelem a végétFigyu egyszer felszorozva belőttem 1300@CL5 no lássuk mi lesz újraindul post lemegy win bootol és ott lefagyott tehát CL6 ban esélyes lehet
u.i.:sztem az egyik legjobb ramok soha nem cserélném le...bár mondjuk ez azért nem rossz......tetszik[link] -
Bagira01
veterán
Azért mondasz le mert nem találsz vagy a látottak,hallottak miatt
. Én is hűde be voltam zsongva hogy vitesta ee meg minden de nem volt valami meggyőző tuningba(lehet csak én voltam béna) Gondolkodom is hogy veszek inkább team xtreem-et csak nem tudom hogy megéri-e váltani 2x1024MB PC800 DDR II - Team Group Team Xtreem Dark
[Szerkesztve] -
Super Talent
PC2-6400 4.0-4-3-8 @ 2.2V
T800UX2GC4
ProMOS
Micron D9GCT (B6-37E)
Micron D9GMH (B6-3)
Micron D9GKX (B6-25E)
Micron D9DQT (BT-3)
Ezekkel a chippekel vannak ellátva.
+ még szemezek ezzel
Kingston 1200
PC2-9600 Xtreem
TXDD1024M1200HC5DC / TXDD2048M1200HC5DC
5.0-5-5-15 @ 2.35 ~ 2.45V
Micron D9GKX (B6-25E)
[Szerkesztve] -
Brumi˘
addikt
Első körbe azt amit tudnia kéne 1000@4-4-3-8@2,25V majd u ez 2,3V majd 4-4-4-8 2,3V és most 4-4-4-12 2,3V-n szopik még a teszt. A chipset 1,55V-t kap. Mi mást kell még állítani? Jah és a sub timingok auto, mert ha belövöm neki a 4-25-4-4-4-et amit subaru javasolt, meg se mozdulnak.
[Szerkesztve] -
Brumi˘
addikt
-
szasanyi
félisten
Ezt sztem nem nekem kellett volna írnod: (#106) laragirl83
Én ilyen melegben 1sem futtatnék. Vannak más tesztek is, amik a célra
alkalmasak, és ahol nem annyira befolyásoló tényező a hőfok.
MOD:
Gorneck23 : léghűtéssel nem biztos. Nálam is előfordult, hogy semmi
probléma nem volt a működés közben, de egy idő után Orthos alatt hibázott,
mert akkor már a 80 fokot is meghaladta a CPU hőmérséklete. És semmilyen
valós alkalmazást nem ismerek, ami ennyire izzasztja a CPU-t.
Akkor meg minek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest