- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
Clickbait #2973 üzenetére
A városban azért ne mond, hogy minden pillanatban meg van a 30-40 fps...
Ha éppen a város széléről a város felé nézel akkor kizártnak tartom a fix 40 fps-t
Köszönöm az általad linkelt írást, az alábbi gondolatok fogalmazódtak meg bennem azt olvasva reflektálva:
2016. elején ebből még nem lesz béta. Vagyis kinek mit jelent a béta, mert más játékoknál a béta szinte már tök jól játszható végleges verzió, sőt van olyan játék pl Total war aréna, ahol még az alfa verzió is szinte gond nélkül játszható volt. Kizártnak tartom, hogy jövő tavasszal egy jól játszható verzió lesz ebből (akárminek is nevezzék pl omega verzió)
Amennyi pénzt ebből összeharácsoltak abból sokkal több, igazi szakembert is meg lehetne fizetni.
Pont most olvastam egy cikket (forrás) ahol a fejlesztések költségéről írtak és ha egy középszerű évi 40 ezer dolláros éves fizuval számolunk, (ahogy a cikkben is teszik) akkor az alábbi eset áll fen:
Feltételezzük azt, hogy 40 ember dolgozik rajta 2013 decembere óta (tudjuk, hogy ennél kevesebbel kezdték) az ő fizujuk 3 év alatt éppen karcolja az 500 ezer dollárt. Ellenben a fejlesztők ennek a fél millió dollárnak (137 millió forint) (ha a 3,2 millió darab eladott példány stimmel) steam levonásokkal együtt kb a 60 (hatvan) szorosát zsebelték be (32 millió dollárt - 8,7 MILLIÁRD forint) (és akkor egy 10 dolláros játék árral számoltunk aminél azért többe kerül a játék). Szóval lehet szépíteni, de ha csak ennek a pénznek a fele állt rendelkezésükre 1 évvel ezelőtt... még akkor is egy "jól játszható" betával kéne már régen nyomnunk...(#2976) wjbhbdux: Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt gondolom. Sajnálom, hogy ezt szűrted le az érveimből...
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Clickbait #2952 üzenetére
Úgy legyen!
Én is nagyon várom már rég hogy előrébb lépjen a játék , csak most mintha egy gödörbe lennének ,illetve egy helyben toporzékolnak ...
Mondjuk az biztos hogy ehhez hasonló játékkal nem játszottam mégMai napig azt mondom nagyon jó játék lesz ha egyszer elkészül és megvalósítják azt amit elterveztek.. kérdés csak az hogy ..mikor ?
-
larpi
tag
válasz
Clickbait #2897 üzenetére
A telefonos megoldás nekem nem jön be. Szemüveges vagyok.(más szemüveggel látom a telót, mint a monitort)
Viszont a gépemben két videókártya van mivel a proci egy AMD A8-6600K APU Radeon(tm) HD Graphics ami mellett van egy NVIDIA GF GTX 650 1Gb VGA.
Eddig a prociba integrált VGA le volt tiltva ("hozzáértő tanácsára"), ha az integrált VGA-t engedélyezem és ehhez csatlakoztatom a másik monitort akkor nem terhelem az elsődleges VGA-t?
Persze ez csak az én laikus véleményem. Tök keveset értek hozzá.
Na mindegy, előbb át kell alakítanom az asztalon a cuccot hogy mind a két monitorra ideális rálátásom legyen.
Ha a DAYZ-hoz nem, de máshoz biztos tudom használni a két monitort. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Clickbait #1901 üzenetére
Szia!
Akkor ÜdvEgyébként szerintem egész jó a játék ,persze azt hozzá kell tenni , hogy elég sok bug van benne ,nem tökéletes a játék mivel még mindig alpha stádiumba van és abban is lesz egy darabig még ,de minden összevetve én nem bántam meg ,hogy megvettem
Tudtommal vannak itt akik együtt tolják de szerintem többségük a maga útját járja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged