Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Clickbait
üzenetére
Szia!
Akkor Üdv
Egyébként szerintem egész jó a játék ,persze azt hozzá kell tenni , hogy elég sok bug van benne ,nem tökéletes a játék mivel még mindig alpha stádiumba van és abban is lesz egy darabig még ,de minden összevetve én nem bántam meg ,hogy megvettem

Tudtommal vannak itt akik együtt tolják de szerintem többségük a maga útját járja
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként szerintem egész jó a játék ,persze azt hozzá kell tenni , hogy elég sok bug van benne ,nem tökéletes a játék mivel még mindig alpha stádiumba van és abban is lesz egy darabig még ,de minden összevetve én nem bántam meg ,hogy megvettem