Új hozzászólás Aktív témák
-
Zio
csendes tag
szerver neve: HUN NCorp-YooBuddy|Deerisle|+Build|+Guns|NoStam|NoTrader
"-A szerveren tiltott Oroszország és Ukrajna. Ezekből az országokból nem tudnak fellépni a szerverre. Valamint a VPN-es belépés is blokkolva!
-Restart 3óránként
-Backup mentés, valamint crash-nél persistens automatikus visszaállítás.
-Modok: Mindig a dzsalauncherben nézzétek, mert változhatnak, meg ajánlott erről fellépni. Letölthető innen: https://dayzsalauncher.com/#/home
-“Space” billentyű magasabb ugrás
-“Y” billentyűvel váltasz side és global chat között
-“M” billentyű a térkép. Waypoint-okat tudsz letenni ami a játék közben is látszik, írányt adva és hány méterre van.(3d markert ki kell pipálni hozzá)
-“R” billentyűvel újratölti a fegyvert, ha van nálad másik tár. Inventory nem nyílik meg, így futás közben is lehetséges!
-Unlimited stamina, mert a térkép nem kicsi!
-Mod által adott összes cucc lootolható
-Military helyen tilos építkezni
-Base raid nincs, vagyis nem lehet feltörni a bázisokat! Aki mégis bebugol, azonnali ban!"
forrás:
facebook : [link]2.
Sőt,
Nem rég indult egy új magyar dayz szerver.
[link]
Szerver név: HUN |H.S.T| PvPvE Modded Server|New Vehicle|Trader|More Weapons -
vorosmarti
senior tag
Nekem kevéssé jók a tapasztalataim (i5 2400 / GTX 1050 Ti / 12 GB RAM). Inditás után a kezdőképernyőt (menüt, ha ezt lehet annak nevezni) kb 30 másodperc alatt renderelte le, utána egy szolid hibaüzenettel crash-elt. Rögtön töröltem, most várok újabb 5 évet, talán elég lesz h elkészüljön
-
Mr.White
senior tag
Helló!
Mi előbb próbáltuk.SZUPER JÁTÉK! -
DokiBaxxi
őstag
Berezinho->ÉNY-i reptér. kb. 5 db. Sporter, Trumpet, IZH 18, Mosin, CR75, Magnum, MP5 alkatrészek, PM73-ak. Különböző lőszerek. Csak szét kell nézni. Azt mondom, most van talán a legközelebb a megfelelőhöz a loot. Na persze, több lőszer ha spawnolna (értsd: több fajta) akkor jobb lenne.
-
BlackDevil
aktív tag
igaz hogy szélvédő nem feltétlen szükséges de ha 1st( hardcore ) módba tolod majd és egy törött/koszos szélvédő van a kocsidon nem feltétlen fogsz tisztán kilátni belőle
(#1851) Spancho
én még azt tudom ajánlani, addig igyál míg ki nem írja sárgásbarnán hogy stuffed
ez azt jelenti hogy teli ittad magad, ami tudtommal még nem okoz bajt, viszont tuti hogy nem vagy szomjasDayZ MOD-ba voltak hasonló bugok hogy szürke képernyő, ott azzal oldottam meg a hibát hogy ESC --> Graf. beállítások és ott toltam egy OK gombot, majd vissza a játékba és meg is szűnt a problem. Esetleg állíts valamit át pl felbontást, majd vissza eredetire.
-
hun-man
tag
Maradj is az! Sokkal több élményben lesz részed (még ha párszor lelőnek is), mint azoknak akik ha látnak valamit ami mozog és egyből lőnek. Múltkor is 6 fegyveres, jól felszerelt játékos, köztük én is összetalálkoztak, és együtt mentünk tovább, cserélgettünk cuccokat, lootoltunk stb. Mondjuk ennek is ugyan az lett a vége, mint ami szokott ilyenkor.
(a néma ölt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged