Hirdetés
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, lehetséges... Én nem tom, nekem hasít ez 7 alatt is... 7nél max a telepítésnél jönnek elő a gondok, főként, mert lehet hogy az xp még elzötyög, 7 már érzi h gáz van, aztán fagyik a telepítő, és egyéb dolgok jönnek elő.
Hehe, ez nem rosz.. Nekem is kéne dobni vmit a ramokkal, ami kijön, de nem akarom h kib. melegek legyenek, ha nem muszáj, tehát nem tervezem szétfeszelni őket, elvileg 1000-hez eléz a 2V neki.
@Mankó: Én is hasonló dolgon gondolkozom, csak nekem 800-as Tracer-eim vannak.
@lipi: 667? Hehe, naigen. Annó én felosztottam az E5200-al, de már nem tom, hogy mennyire, de sokat szenvedtem vele mire rájöttem a normális osztóra. Amúgy 667-en nem menne a CL3?
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest