Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Élére tettem a kést, bele is léptem bal lábbal, s most kínomban fél lábon ugrálok, s már nem 1x hagyta el a számat Isten emlegetése, beazonosíthatatlan nyelveken. Akkor most jó vagyok?
(#7626) vhunor : Volt már, hogy nekem se úgy ment a gép ahogy szerettem volna, pedig minden ok volt. Szerencsére ott volt a fiam is, (PC huszárban történt),s szívatásból mondta, hogy nézzem meg, nem-e fordítva van benne a proci. S igen, Proci nem volt benne...
(#7627) akoska07: Jogos. Kben meg (s nálad is). Itt atörpéktől nincs napközben ser idő annyira, se nyugi. Estére elfáradnak, s ha végre csend (csönd?) van, akkor lehet valamit kezdeni..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest