- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
Sárpac & akoska07 :: az everest-el kapcsolatban.::
mivel én is részese voltam anno eme táblázat kifejlesztésében, tudom is miért feltétele az everest ablak.. azért mert anno a cpu-z nem mindig tudta mutatni hitelesen a Vcore-t ezért , azt találtam(-tuk) ki ,hogy két progi mutassa a cpu -feszt a hitelesség kedvéért... ezért lett feltétel, semmi másért...
egyébként ezért "hangoztattam" hogy legyen egy kis átmenet az opciok között és legyen "lazább a gyeplö" mert igy több eredményt tudsz elfogadni.... ezért javasoltam hogy az opciok legyek -tól -ig ,,, necsak pont 1.200v, mert akkor egy csomó eredményt nem tudsz elfogadni... például a régi szabályk szerint ha valaki csinál például egy 1.216v eredméynt, akkor az nem fele meg az 1.200v +/- 0.01v -nek és nemtudod elfogadni, de az új opciok szerint meg belefér a 2 opcioba ami 1.15v és 1.25v között van...
talán ezért is kellene ezt az everest ablakot nem kötelezövé tenni ,mert akkor több user is szivesen linkelne, és akkor sokkal több eredmény lenne fent... nem pedig az lenne hogy egy darab sincs fent mert túl kötöttek a feltételek...
ennek az lenne lényege hogy minél több eredmény kerüljön fel, azért hogy segitsenek a usernek , mi merre hány méter... de ha kevés van fent ,, akkor nincs mit nézni..
(#4989) akoska07 :: annyira nem divat a 8-hengeresnél ez az alulfeszelés... van egy-két 1.00v alatti eredmény a topikban, de az userek zöme kb . 1.15v és 1.25v között teszteli és állitja be a konfigoját.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest