Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házimozi belépő szinten
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #2805 üzenetére
Jó ha én válaszolk?
Ha ennyit droppol a lapod akkor természetesen fel, nincs semmi ami miatt ne kerülhetne fel. Viszont a régi.. Az 1,24v-ot mutat Az 1,2V+0,01 is 1,21v, igy az arrébb nem csúszhat.
S most, NEM CSAK hozzád.
Bevallom, hibáztam. Most, hogy kérted, hogy lehet-e, bele-belenéztem az VID-es eredményekbe, és nem értem!!!!
Nálad: Hogy lehet hol ilyen, hol olyan a fesz, hisz a VID ugye adott. Persze rájöttem: Load Line Calibration.Igaz? Csak..Ha Vid-VDroop, akkor gondolom azért az, hogy legyen is Droop, amennyit drooppol a lap.(engem pl. ez érdekelne).Nálam meglepően magas az érték. Miért? Mert 1,25 a VID és keveset Drooppol a lap, igy az 1,216 s nagyobb mint az 1,2V-os opcióm, mivel magasabb a fesz is. Azt viszont nem értem, hogy uolyan VID-es prociknál, hogy a fenébe 1,01-1,1v on van a teszt. Felkerült mert nem tudhatni, s"magával" cseszett ki (ha hiú),aki tette.Igaz, nem jó mert nem tükrözi a lap valós droopját. Lehet, hogy sokan félreértik ezt az opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest