- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #2805 üzenetére
Jó ha én válaszolk?
Ha ennyit droppol a lapod akkor természetesen fel, nincs semmi ami miatt ne kerülhetne fel. Viszont a régi.. Az 1,24v-ot mutat Az 1,2V+0,01 is 1,21v, igy az arrébb nem csúszhat.
S most, NEM CSAK hozzád.
Bevallom, hibáztam. Most, hogy kérted, hogy lehet-e, bele-belenéztem az VID-es eredményekbe, és nem értem!!!!
Nálad: Hogy lehet hol ilyen, hol olyan a fesz, hisz a VID ugye adott. Persze rájöttem: Load Line Calibration.Igaz? Csak..Ha Vid-VDroop, akkor gondolom azért az, hogy legyen is Droop, amennyit drooppol a lap.(engem pl. ez érdekelne).Nálam meglepően magas az érték. Miért? Mert 1,25 a VID és keveset Drooppol a lap, igy az 1,216 s nagyobb mint az 1,2V-os opcióm, mivel magasabb a fesz is. Azt viszont nem értem, hogy uolyan VID-es prociknál, hogy a fenébe 1,01-1,1v on van a teszt. Felkerült mert nem tudhatni, s"magával" cseszett ki (ha hiú),aki tette.Igaz, nem jó mert nem tükrözi a lap valós droopját. Lehet, hogy sokan félreértik ezt az opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest