- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #2805 üzenetére
Jó ha én válaszolk?
Ha ennyit droppol a lapod akkor természetesen fel, nincs semmi ami miatt ne kerülhetne fel. Viszont a régi.. Az 1,24v-ot mutat Az 1,2V+0,01 is 1,21v, igy az arrébb nem csúszhat.
S most, NEM CSAK hozzád.
Bevallom, hibáztam. Most, hogy kérted, hogy lehet-e, bele-belenéztem az VID-es eredményekbe, és nem értem!!!!
Nálad: Hogy lehet hol ilyen, hol olyan a fesz, hisz a VID ugye adott. Persze rájöttem: Load Line Calibration.Igaz? Csak..Ha Vid-VDroop, akkor gondolom azért az, hogy legyen is Droop, amennyit drooppol a lap.(engem pl. ez érdekelne).Nálam meglepően magas az érték. Miért? Mert 1,25 a VID és keveset Drooppol a lap, igy az 1,216 s nagyobb mint az 1,2V-os opcióm, mivel magasabb a fesz is. Azt viszont nem értem, hogy uolyan VID-es prociknál, hogy a fenébe 1,01-1,1v on van a teszt. Felkerült mert nem tudhatni, s"magával" cseszett ki (ha hiú),aki tette.Igaz, nem jó mert nem tükrözi a lap valós droopját. Lehet, hogy sokan félreértik ezt az opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest