Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
h.adam.92 #2668 üzenetére
Értem, no mindegy azért köszi, esetleg várom még mások jelentkezését hátha tudtok még valami okosat mondani.
Remélem ápr. 10-én megtudom végre venni az új házamat, és akkor procit is újrapasztázom, rá kerül az új hűtő(sharkoon silent eagle, ugyan az mint a Xigma s963, legalább is a borda), ésakkor jövök remélem sikeres postokkal
Tényleg milyen hűtőpasztát javasolnátok?Az AC-nek az az új pasztája megteszi?
-
Dyno
veterán
Sziasztok ma hazajövet nyomom be a géped, mondom áhhh tovább probálok menni egy kicsit, ezért itt is megkérdezném ezt, szerintem ti még elöbb tudtok választ adni.
-
Dyno
veterán
Jővőhéten veszek már másik hűtőt, mert ezen a venti nagyon kerreg már emg kevés is, és így csak 5V-on üzemel.....2,8-ról most vissza is vettem, mert 75°C-on szaladozott, így most csak 2,3-on van annyi tudom csak járatni, 1,22V-on.De ígérem jővőhétvégén ha mindent sikerült beszerezni, emrt házat is cserélek, akkor úgyis jövök mert ez már 3-4hónapja tervben is van csak most lett pénzem, a dolgokra.Minden veszen kifogom probálni a procit ígérem.
-
Dyno
veterán
hello, adatlapomon lévő procit azokon a beállításokon használom, ez mrá felkerülhető a toplistára?
kép róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest