nekem ott csak számok vannak. 
nincs sok külömbség közte ... nem?
[ Szerkesztve ]
Ne bízz olyan lényben melyik 1 hétig vérzik és mégsem döglik meg. :)

nekem ott csak számok vannak. 
nincs sok külömbség közte ... nem?
[ Szerkesztve ]

Hi,
akárhogy is nézem ez Ganged-be gyorsabb.
tehát a sok kérdésre:
az everest/aida nekem is mindíg ugyan azt a gpu fan sebességet jelzik, és magától nem is megy feljebb (túl jó a hűtés) viszont magamtól fejebb tudom állítani de akkor se áll át aida, és az tuti hogy felpörög mert hallani. Nekem indulásnál nem pörgeti külön fel a vga-ét. Bár nekem giga kari 2 ventis hűtéssel van.
cpu fan low, régebben volt nekem is néha ilyen, ez télleg az hogy annyira hideg a proci hogy nem kell neki még a venti a borda elég, de a biosban be van állítva hogy figyelmeztessen ha leáll a venti. Ha késöbb felpörög akkor ne foglalkozz vele mert rendben müködik, ha zavar a figyelmeztetés ki tudod kapcsolni.
Ha cpu-z nem mutatja hogy ganged akkor a biosod régi és nem tud ilyet VAGY a procid régi és az nem tudja. Az AM2+ és AM3-as procik tudják csak.
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

Biost nemrég raktam fel a legújjabbat, tehát akkor a CPU régi?
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 6000+ ??

és ez miben nyilvánul meg, ez a funkció?

hi,
Abban hogy nem támogatja
mert más a memoria vezérlője. És igen a procid a régi, ennél Újabb porcim volt ezelött és az se tudta. AM2+ nál jött asszem ez be.
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

azt értem hogy nem támogatja! de ha támogatná mennyivel lenne jobb? 

Mi a véleményetek? ki szeretném próbálni a húzást, ezen a CPU-n,
akkor azt hogy kell? medig lehet húzni?ha van húzva akkor a Cool & ciet attol még müködik?

A C&C fog működni csak akkor mi értelme a húzásnak ha takarékra állítod most vagy kell a nagyobb teljesítmény vagy nem! A CPU nál elkezded vinni fölfelé vagy a szorzót vagy a a szorzandót nekem a szorzó 14 alapból és 200 a szorzandó! A lényeg hogy a memóidnak is bírnia kell a tuningot mert a CPU teljesítményével egyenletesen megy föl a mem is!
gozika23 = Gózon Lajos a többi lényeges infó a gyors üzlethez a privát adataimnál

Ez az, azért kell emelni a teljesitményt, mert konvertálok filmeket, de kb csak napi 2-3 at, és a maradék időben meg csak netezek vagy játszok, ezért lenne jó ha nem használom ki a CPU-t akkor ne is fogyasszon sokat, a memoriák mi emelkedik meg? Volt? vagy a Mhz?
Ezek alabbol 1066 MHZ KINGMAX memok, csak a lap 800Mhz kezeli.
Medig lehet emeleni a szorzót?
[ Szerkesztve ]

Müködik a C& C!
[ Szerkesztve ]

Nincs hozzáfűzni való? 

Nem tudunk mihez viszonyítani nekem megy 3000 en a procim ha meghúzom de valamiért a ram nem akar feljebb menni! De mindjárt mekknézem!
gozika23 = Gózon Lajos a többi lényeges infó a gyors üzlethez a privát adataimnál

Mivel a C&C bevan kapcsolva nekem a memoria MHZ váltakozik, vagyis gondolom hogy attol váltakozik az is, memoria órajele olyan 200-420Mhz között változott amikor 5% overlock volt, amugy meg 200-400Mhz között van

No ma nekifeküdtem ennek a lapnak a következőkre jutottam a 4x1 GB Kingmax nem megy 1066 MHZ-n csak 800MHZ-n viszont ha kiveszek 2x1 GB ot akkor megy! Sárga slotban egyből feketében kicsit nehézkesen de elindul báár vagy 2x blu screen volt! Attól tartok laplap csere lesz mert a magfeloldást is meg kéne csinálni és akkor 4 magos lenne a mostani 2 magos és akkor már mennének a ramok 1066 ban is! Az overlockban a CPU nál már jártam 11% on! Viszont a ramot visszaosztotta 389 MHZ re

mennyit engedélyez ? mármint mennyi overlock % ot? amennyit elbir a memória? vagy ameg is halhat?

A mem 1066 ot tud nekem alapból csak a lap nem kezeli rendesen legalábbis 4 slotban nem! A húzás mértéke függ a proci és alaplap típusától a tápodtól és a jó hűtéstől! A procim 2800 alapon tegnap 3100 MHZ nál jártam különösebb fesz emelés nélkül

Igazábol arra lennék kiváncsi hogy . a húzással eltudom rontani a gépet vagy inkább nem engedélyezi?
Asus M2N-E sli lapom van
FSP blue strom II 500W tápegység

Ha jó a hűtésed és hűvös van aházban akkor nem tudod kisütni de ha mégis kisül a proci vagy a chipset akkor kuka lappal együtt!