- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz darál0w #17800 üzenetére
Mindenek, mindent megpróbáltam, de ez van.
Több tesztet nem is csináltam, csak még egy 3dmark06-ot.
Lehet lekéne cserélni i5-ös rendszerre a mostanit, csak másra kell a pénz....GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
nagyúr
a beküldött eredmények eddig frissitve...
sgteam: nem tudom miért,de rar-ban küldtél eredményeket.
gondolom az E6850 teszteket. azokat nem tudtam felrakni.kop8 : nem olyan rossz az a maxoc.
és ne képet ments róla,hanem cpu-z validot csinálj.
akkor még feljebb is mehetsz.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kop8
őstag
válasz akoska07 #17802 üzenetére
Nem ment, ez fölött egyszerűen be sem jött a win ez a max!
Ehez már LN2 kell, hogy valamivel tovább jussak, csak még nem vagyok annyira elvetemült
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
-
kop8
őstag
válasz darál0w #17803 üzenetére
órajel lett volna a cél, de ez nem sok nemhiszem hogy ennél tovább tudnám húzni.
Az lehet a gond hogy itt már 4magot kellett hűteni a régi procinál csak 2ment, így hiába vettem jobb szivattyút ugyn annyi volt a proci hőfoka meint régen....
Mikor lessz valami új amd proci a mi teljessen más mint a mostani phenomok?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
válasz akoska07 #17805 üzenetére
Ilyen gigás progiról még nem halottam, de megkeresem!
Nemtudod a pontos nevét?Easy Tune6 (AMD) megvan!
Lehet hogy még lessz egy próbálkozás
Adtál pár jótanácsot![ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Baj van. A lehető legrosszabb a helyzet, azt hiszem. Kiszedtem és asztalon megy du.3 tól, hiba és rázás nélkül. Ez elvileg jó, de..
Most vettem észre, hogy a biosba az MCH-nak 1,26V voplt hagyva (Tegnap én hagytam úgy) és visszavettem 1,1-re, sztem ezért jó. VTT-t se nagyon lehet emelni és MCH-t se lehet tartósan 1,2V fölé vinni!!!
A baj az, hogy "minden alapon" nem fog hibát dobni, annyira már érzem azért a lapot, hogy tudjam. Viszont ha emelem az MCH-t, VTT-t (mind1 milyen procival) kiakad a lap egy idő (5-6 óra) után. Ha 1,3V köré megyek akkor kb 10 perc Prime. 6x500-at se tud pl. SEMMILYEN beállítás melett..
Ok, hogy a tuning nem garanciafeltétel, de az a Giga p45 UD3R-s lap ami nem tud 500-as FSB-t vagy behal 1,26-1,3V -os MCH alatt..az hibás. Mi a faszt csináljak?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
nagyúr
irhattam volna a nevét (használtam eleget),de akkor pont nem jutott eszembe.
naná hogy adok jó tanácsot erről is szól ez a topic.
Lipi : hát az bizony nagyon rossz hir.
kell vki aki meg tudja oldani neked ezt a cserét a boltban.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kop8
őstag
válasz lipi67 #17811 üzenetére
Végülis jó csak a tuning nem megy vagy rosszul értelmezem
(#17812) akoska07
Megvan a progi de már 2X lefagyasztottam a gépet vele
ki kell tapasztalni!Lépek alaudni, holnap veszek még fagyálót!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Jól. Alapon ok, de ha 1,24V feletti MCH kell egy tuninghoz akkor már nem.
Szóval..nekem kb semmit se ér..ET6-tal vigyázz!
FSB lépegetésre ok , de a VTT és ref értékeket nem jól csinálja.
És..ami azzal megvan 4,1GHz nálam most..(Vcore)
Azzal 4GHz-en se bootol.
kben hasznos, csak szokni kell. Ha nem vársz többet tőle mint a set FSB, akkor nem csalódsz majd.[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz akoska07 #17817 üzenetére
Most adtam el a q9450-et.
Ha ezt a Wolfit nem bírta..(il. MCH) Olyan mintha az MCH haldoklana, sőt..sztem az is.
Holnap hűtőt leveszem, átpasztázom, meglesem és erősebben visszarakom, mert még csak nem is langyos. Jó lenne ha meleg lenne mert akkor tudom, átveszi a hőt mert jól érintkezik.(mármint az alaplapi hőcsöves kütyüt ahogy van.)[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Éjszaka ráengedtem a prime 95-öt, alulfeszelve, 400-as FSB-n: [link]
Hogy gariztassam ezt a lapot? Mert 450-es FSB-t (sőt kevesebbett) semmilyen fesszel és beállítással nem tud, azonnal fagy, újraindul, kékhalál, mikor milyen kedve van..
6,5 óra prime azért nem nagyon téved, de az a lap-proci combó, ami 1,12V-on, 1,1V-os MCH-val simán megy 24/7-ben 400-at, nem létezik, hogy akár 1,5V-os Vcor-ral, 1,4V-os MCH-val (vagy tök mind1 mikkel) ne menjen 450-et vagy akár 430-at.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #17820 üzenetére
NINCS MÁSIK TÁPOM!!!
nem tudom...Szóltam be hozzátok, hogy kell a régi alaplapom
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #17822 üzenetére
Igen, másikban megvan.
Nincs csak vga kábel, táp semmi. LC Power van náluk meg Codegen..
Nem kísértem Vargáné és társaival a sorsom..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Nem! Annál többet ér jóval, csak..
Van egy hozzávetőlegesen jó, stabil beállításod. Biosba bemész és a VTT-t és ref értékeket felé lövöd picivel, és a ramot is úgy osztod vissza, hogy ha majd emeled a FSB-t akkor ne szabjon semmi gátat. Boot és játszhatsz. Ha megvan egy primesatbil FSB, vissza a bios és 2-3 FSB-vel alá mészt az ET6-tal elértnek, mert azon nem fog felállni a rendszer. Így tudsz 24/7-est is. Max OC-re meg ahogy mondtad, arra tök jó.(#17825) darál0w : Gyönygvirág! Mikor dugtad be a buksid egy miskolci boltba?
Polcokon kánaán..Fenét..Nincs pénz, nincs kereslet, nincs áru, vagy ha van, csak az alapok. Ha kell valami szólsz és rendelenek. Már kocsma is zárt be, majd a kockáknak tartanának full számtec boltot...[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #17827 üzenetére
Sétáltál a libáddal és szembe jött egy multheti ribid, s gyorsan behúztad oda..(esetelg így)
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz lipi67 #17826 üzenetére
Lehet holnap megpróbálom megint csak most újra kell hűteni a fagyálós vizet és az 2nap amire eléri a minimum hőfokot a fagyasztóban, így lehet hogy csak vasárnapra hűl le megfelelően....
De majd mérem a hőfokot és maxra rakom a fagyót
-
steewcv65
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne h egy ilyen procira milyen procihűtőt ajánlotok:
amd 6000+(3100mhz x2)
Most jelenleg egy Cooler Master hyper TX2 van rajta!Húzni szeretném és amikor már húzom akkor igen cask fel megy 100%os terhelésen (progival,2magterheléssel)62-67 c°-ig!
Várom a tapasztalatokat ,hogy kinek van ilyen processzora mondjuk vagy tapasztalat!?
Én ezt néztem rá:
http://www.scythe-eu.hu/index.dw?mit=100&kezd=0&termek_id=173&t_kat1_id=1EGY HALK GÉPET SZERETNÉK!!!!!!!!!Vízhűtés nem érdekel!
Előre is köszönöm mindenkinek!!!!![ Szerkesztve ]
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz akoska07 #17832 üzenetére
Azért ide írtam mondom hát ha valaki már válaszólni is fog!
Mennyivel jobba teljesítménye szted mint a ThyperTx2-nek?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz darál0w #17834 üzenetére
Saját tapasztalat?Mekkora lehet a max hőfok amibe nem hal bele szted?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz dangerzone #17835 üzenetére
Tervezem a proci cserét!Olyan kérdésem lenne még h ddr2vel érdemes mondjuk athlon 64 II x4 hajtani?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz steewcv65 #17836 üzenetére
saját tapasztalat.
nagyjábol mindnek ugyan ott volt a vége 5000+ felett 6400+ig sima levegővel ha bírta a lap...
62°C a max, amin degradácio esélye nélkül tud üzemelni.
17837) steewcv65 érdemes...nálam is ugy megy.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kop8
őstag
ET6-al levegővel ez a max:
[link]Biosbol csak 4530 ment,
menne kicsit jobban is szerintem ha hagynám hülni a gépet a proci kb 42fok volt
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz akoska07 #17842 üzenetére
cpu-z validot még nem csináltam soha, nem tudom hogy kell
De megnézem!(#17841) darál0w
A jeges cucc most fagy újra mert kiolvadt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest