- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ide is beírom...Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, lassan meg üt a guta. Napok óta szarakodik a gépem, és nem bírom kilőni, mi lehet az ok.
A hibajelenség:
A gép szépen megy, (nincs húzva semmi, minden alapon (feszek) ) majd x idő mulva, random el kezd akadozni. 1-2mpre fagy(akár msn közben is), majd ezt 15-20 mp-enként teszi és x idő után véglag fagy. Ekkor van, hogy egy újraindítás segít, de van, hogy már bootnál fagy. Olyan is van, hogy ilyenkor nem látja a HDD-t sem. Táp kikapcs, fél óra szünet és újra megy. Gondoltam, a lap vagy valami túlmelegedik, kézzel néztem, se a proci, se a hidak, semmi sem. Viszont még a TRUE is ráz! Ilyenkor ráz.
Eleinte azt hittem, hogy ram, (akkor még nem vettem észre, hogy ráz), volt proci és ram csere is, azokat kilőttem, mert mind1, hogy q9540, E8500, vagy éppen Micron vagy Patriot.
Vagy lap, vagy táp. Fagyásnál a hangkimenet hol eltünik, hol berreg. Csak a HDD van rádugva, és a ház kábelei is lehúzva, csavarhúzóval indítom.
Alaplap Giga P45 UD3R, Táp Corsair HX 450. Mind2 garis az Iponba, de melyiket küldjem, és..ha 2-3 ótát megy, nem jön elő a hiba, csak folyamatos terhelésnél több óra után.Most nem áll módomban se tápot se másik alaplapot szerezni sajna. Mi okozhatja, alaplap vagy a tápom a hibás??????
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest