- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
barnam_ #16228 üzenetére
én is pont ugyanígy voltam anno a 4magosított phenom II-vel én is eladtam, mert nem használtam ki, vettem helyette egy sempron 140-et 9,5eFt-volt preteszted, aktiváltam a második magot felrántottam 3,5Ghz-re, de aztán még azt is alapra visszaraktam(2,7Ghz), mert még úgy is elég volt nekem mindenre
az ITX-re váltásnál sajnos nem találtam olyan alaplapot amiben lehetne magokat aktiválni, ezért váltottam intelre, de ebből már a "leggyengébbet" vettem(i3-530), hát ez is bőven elég mindenre,
játékokhoz is fullHD-ben alapon(erre a sempron is elég volt 2maggal alapon)
sokan vesznek játékra a kelleténél erősebb procit és igazából soha nem használják ki,
tesztekben bizonyították, hogy i3-530 még 5850 mellé is elegendő alapon fullHD felbontáshoz
Borokafa:mint a régi szép időkben a P4 cerkát is így lehetett húzni a lapomban 100 helyett 133Mhz jumperral had szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged