Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

varrog csendes tag Sziasztok! Én vagyok a fórumtárs, aki megvette a 3.4 Ghz procit. Habár érhetik negatív kritikák a via chipseteket, a 3 Ghz-es p4-em 2 éves, kiválóan szerepel akármelyik Everest tesztben. Ebben az alaplapban, [link]. Sosem húztam. Csaszynak el is küldtem a kimentett méréseket. Én nem rontani akarom a renoméját. De jogos, hogy fordított helyzetben, meg én kapnék a nyakamra. Mi nekem a garancia arra, ha szerzek egy intel alaplapot, ami persze megint plusz költség, utána nem ugyanezeket az eredményeket kapom. Semmi, ugye. De Csaszy ha te garantálod, hogy azon korrekten működni fog a proci, akkor nem állok el az egésztől. Helkis: 2007-es a legutolsó bios frissítés hozzá 1.1 az van rajta. Esetleg valaki meg tudná tutira mondani, hogy az alaplapon amit linkeltem, futhat e ez a proci. Mert állítólag tudnia kell. 
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest