- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
D1Rect #14505 üzenetére
esetleg lehetne egy "best" beállítás oszlop, valamint VID-feszes tuning, + ha lehet kérni akkor inkább egy 1,4-1,5v tartomány lenne ideális amd-vonalon, itt már úgyis csak a hűtés szab határt a tuningnak.. illetve így mehet egybe az összes x2-x3-x4-x6..
(#14504) darál0w - a kupakhőből miért kellene levonni?
inkább hozzáadni kell, a maghő mindig melegebb kell legyen mint a kupak..
-
krammerka
őstag
válasz
D1Rect #14202 üzenetére
részemről nincs akadálya............
Egyeztetek Ákossal,Lipivel,na és persze Veletek.
Joruskát megkeresem a tárhely miatt,meg ki kellene találni,ha mondjuk marad a jelenlegi táblázat,azaz csinálnánk egy ugyanilyet,csak amd-re optimalizálva.
Na de itt jön az,hogy mit és hogyan,milyen opciók legyenek,feltételek stb........... -
igy is van,használni kell őket.
segit valamelyest igazolni a jó biosbeállitást.én nem támaszkodom rájuk.
de ez az én egyéni véleményem.
és engem nem lehet a normálsiak közé sorolnijó lesz a screen.
legközelebb figyelj arra is,hogy az everestben is látszódjon a proci fesz.
kiegészited 1-2 adattal:
FPO
ramok gyártójának a neve
processzor hütésés már teszem is fel a listába
-
Akkor nem a stabilitás ellenőrzéséhez, hanem a táblázathoz.
ez a stabilitás dolog,ez egy elég érdekes fogalom.
anno amikor még amd vonalon tuningoltam erősen,socket 939
akkor nagy ivben sz@rtam ezekre a tesztekre.
azokkal a programokkal-játékokkal amiket használtam hibátlanul ment a gép.
egyébként ma is azt tartom,hogy akkor stabil a gép ha azokkal az alkalmazásokkal amiket használ az user,hibátlanul megy a proci ram egyaránt,akkor stabil a gép
ott és akkor.csak kitalálunk-kitalálnak mások,olyanokat,hogy ettől meg attól stabillá válik a cucc,ha x ideig futtatjuk azt a tesztet.vagy inkább ugy mondanám,hogy attól a teszttől majd jól eladható lesz a cucc.
arról nem is beszélve,hogy sokan fél óra prime után kijelentik,hogy prime stabil a proci.ugyhogy a Linx-től sem lesz full stabil a cucc,és az orthostól sem és az ibt-től sem.
amikor olyan procim van aminek kisebb a gyári órajele,pl E2140,akkor olyan 24/7 beállitásokat keresek erős órajel emelését szem előtt tartva,
amik mindenféle "stabilitás teszt"-től függetlenek.
nem is támaszkodom prime-ra sem.amiket meg kitalálunk.kitalálnak,az pedig jó szórakozás.
keresni azon a feszen,azokkal a feltételekkel a legnagyobb elérhető órajelet. -
a válasz nagyon egyszerü.
igy lett megcsinálva a táblázat ill. a szabályok.
és a szabályok szerint a procidhoz,prime teszt kell,
hogy felkerülhessen a táblázatba....: van prioritás állitási lehetőség,de nem kell rajta semmit sem állitgatni.
ahogy kidobja a teszt ablakot,csak nyomj rá egy OK-t. -
krammerka
őstag
senki se szívta mellre,csak elmondtam a véleményem,mint ahogy Te is,illetve a többiek is.
Ebben a topikban,ha arról lenne szó,sok embernek odaadnám akármelyik alkatrészt,amit árulok éppen,még ha pénzt késöbb kapnám meg,akkor is,vagy akár kölcsönbe is.
Mi itt így élünk...........Ebből nem lesz harag...........
Sziszifeca:
Ákoska felrakja.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest