Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #13728 üzenetére
Helo.Ez mint írtam idle állapot.Nem állítgattam még semmit.Terhelve 1.116v,de hát még azt se tudom mi mit csinál.Utána kell ennek még olvasni,hiába nem tartom magam kezdőnek,ami új az új.Ismeretlen,és rá kell jönni mindenre.Viszont mint írtam ez az egyszerű kis biostar lap nagyon jó.Majd a lególcsóbb lap,és nagyon jól sikerült.Azthiszem biostar lessz a kedvenc most már.Bánom így utólag hogy nem próbáltam ki a p45 lapját,pedig sokszor terveztem.Semmi felesleg,humbuk,csicsa,csak ami kell.Jó lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest