- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na jól van.Fő a változatosság,
Most mit csináljak.Megláttam egy jó procit,amit ki szeretnék próbálni.Nem birok magammal.Az év elején azt mondtam ebbe az évbe nem csinálom azt amit tavaly.
Végül is ez most a 4. procim,tehát megint ott vagyok hogy havi 1 cpu,és már ez is az apróba.
ÁÁÁ le kéne állni tényleg.Mindeggyikbe van valami jó.Ez a mostani viszonylag jól megy,tudja amit egy jó wolfinak tudni kell,és ami nagyon jó ebbe hogy iszonyú hűvös.Most et6-ba felnyomtam 4.2ghz-re próbából és adtam neki 1.264v-t,had menjen egy 5 pecet és 49 fokon megálltak a maghők.Na ebbe meg ez teccik.
Sajna a nőkkel is így vagyok.Mindeggyikbe van valami jó,csak nem mindeggyik áll velem szóba sajnos.Ajj lipi.Én nem célozgattam.
Szerencsére eladással nem volt gond sose.Hát kimi nem mondom meg hogy mi lessz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest