Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr

Igen, néztem, hűvös egy"dög". Hogy bírod ki, hogy egy 1,5V-ot (legalább), ne adj neki?
Én..az lenne a második..
Ha megy jól , utána kezdene érdekelni, hogy alul mit tud, mit megy 1,2v-on Mennyi kell 4GHz-hez stb..a "célzás" azé' volt, hogy le ne lépj, beszélgessünk kicsit

Ja!!Bakker, baj lesz lassan asszem. Ez a topik már kvra más mint amire szolgálna, indítva lett. Baj, mert ha jön 1-2 eredmény, lehet majd keresgélni..meg ha bejön egy modi. Csuda, hogy még nem szóltak. A topik 95%-a offfff..
Nem is tudom, hogy mikor volt hsz ami azért volt, hogy bekerüljön egy listás eredmény...
Átruccanhatnátok hozzánk az offolósba, így én is ide járok trécselni... (Úgy értem, hogy ok, hogy tesztek is vannak, meg nem az időjárás a témánk, de nem is a listás eredmények bemutatása.xmad-dal való beszélgetésem is inkább a szájbarágósba való..
[nézzetek be ide !!!!!!]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő