Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Jaja. Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy engem nem hajt a kíváncsiság, az újdonság varázsa. De a váltásnál nálam nem ez volt a szempont. Úgy voltam vele, hogy szinte mindenre volt vevő, és eladni meg akkor kell, amikor viszik, úgyis csak egyre többet buktam volna mindenen.
Az meg, hogy megérte-e erre váltani? Hát végül is ugyanannyi pénzből lett egy erősebb konfigom. Ha menni fognak benne a sandy bridge-s cpu-k, akkor jól jártam, és hosszabb távra is jó lesz. Ha meg nem? Akkor sincs semmi, vátok majd valamire. Valszeg fogok rajta bukni, de 775-ön meg még nagyobbat vesztettem volna, mert valljuk meg azt már sajna most is elég nehézkes eladni.
Egy szó, mint száz, nem is tervezek évekre pc-t. Ahhoz túl gyorsan változik a hardverpiac, hogy manapság már évekre lehessen pc-t venni (bár ez is attól függ, kinek milyen igényei vannak), hacsak nem a csúcsdolgokból vásárol be az ember (de nekem arra nem telik). Itt a középkategóriában meg pár ezer +/-ból tud az ember konfigot cserélni - és még megmarad az újdonságok tesztelgetésének öröme is.Huhh... jó hosszúra sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest