- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
milan18 #13024 üzenetére
én tesztek alapján azt moondom ink 2x2 GB ramot vegyél a 8gb fölös, rosszab eredmények jöttek ki mint a 4gb al !
milyen felbontásba játszanál ?
amugy a cs nek inkább proci kell mint vga, anno
volt 3500+ om meg 6600 as karim, gondoltam cserélek 7800 gtx re csöpögtem h majd h fog hasitani, aszt a fenét, ha a 6600 ot felhuztam majdnem azt hozta fps ben mint a 7800 gtx
mig más játékoknál nagyonn is észre le7ett venni, a cs ben szinte semmi, max 10 fps.én 8600gt oc vel tolom sajna a lap miatt nem tudok tuningolni
, az uj procid vszinu kihajtja rendesen majd a 8800at sztem elég az a cs hez.
rem érthető vok igy 2 nap nem alvás közben ^^
csak legyen uj egerem azt nem lesz gazdája a desidnek
-
qdak
addikt
válasz
milan18 #12984 üzenetére
bazz kb 1 re kibanoltak, mert csalok , mert ép nem hisztiztem és elvertem a jonépet ...
XD de téleg tuti szero le7ett hihiRivaul tk ért pont ? nem tom jol értem e de akkor kb deadmath lesz a szeron nem normal game
javasolnám nem skinekkel telerakni a szerot, h ne 1 orát kellen 1 re tölteni
a granyo az már csak iylen valoban nem rossz ha realisztikus, de akkor kérném h az ak 2 töltény = halál. meg ugye a többi fegyó is vicc pont ma 7 hit 77 bár mp5 volt... -
Rivaul
addikt
válasz
milan18 #12984 üzenetére
Csak csapat beszedet akarok. A granyo nincs jol konfigolva a jatekba eredetileg. A tk alap, bar a tk+ponton meg gondolkodok. A slay kell mert maskepp a mostani jatekosokat nem lehet ravenni a csapatmunkara s hogy allandoan az legyen fontos. Amugy a granyot konnyu beallitani. Eleg jol konfigolok s irok at pluginokat. Mar mindenem meg van a szerohoz
-
qdak
addikt
válasz
milan18 #12973 üzenetére
nekem van 2,5 xd a másik laptop szar xD
á ink phenom ii x4 et vegyél, minek anyi pénzt kicseszni rá, nekem a vacak gépemmel is ~121 fps em ven. szolj ha lesz rá $ azt összedobunk vmit ami CS re lesz kihegyezve xd
én se tudok sokat lenni, most 2 hétig folyamatosan jövök éccakázni, laptoprol mobil nettel egér nélkul meg nem az igazi -
Kassadin
addikt
válasz
milan18 #12958 üzenetére
Attól még hogy nincsen annyi pénze az embernek, nem kell sz*rt vennie...A g500 lehet hogy annyiba kerül, de az mx518/ms 3.0 8 ezer forint körül már megvehető. És ez a két egér nem említhető egy lapon az a4tech x7 egerekkel. Valamint ha szerencséd van, akkor használtan jó állapotú razert is ki lehet fogni.
-
enginev3.0
félisten
-
Roliiii
aktív tag
válasz
milan18 #12879 üzenetére
Nem azzal van a baj, az 1:1 arány megvolt, de pl volt olyan emböc akit hol láttam hol nem, nem tudtam sehogy lelöni, elembe neki sikerült, meg ahogy észrevettem, egyes emberek már nem szorakozásként tolják, hanem már vérre megy a játék szal sehol az a vidám hangulat, nomeg az awp-t nem szeretem, cipőfűzőre 1 lővés és meghaltam.
De legalább a 24000 server miatt van map választék dögivel.
-
enginev3.0
félisten
válasz
milan18 #12839 üzenetére
Külföldről? Nem tudom, nekem Nagykáta elég belföldnek tűnik, ettől függetlenül, igen, nagy a pingem 40-60között
De teljesen mindegy "rendkívüli körülmények"-et bárki belövi párszor, az bizony repül, írta már más is itt
Érdekes PMC-ről, csepelről, star wars-ról, vadkenderről sosem bannoltak még, wanted-ról meg nem egyszer, és csak a fentebb említett személy. Akkor ki a h***?Ja és eddig más admin nem mondta, hogy laggolok, de neki ez jó kifogás
-
BeLucZ
addikt
válasz
milan18 #12833 üzenetére
vannak high emberek elismerem, de amikor valaki egyből tudja hol vagyok ahogy kibujik egyből fejes, 0 reakcioidő és nem alap kemp helyekről beszélünk, az úgy kamu ahogy van = wallhack
nincs ezzel semmi baj csak legalább ne olyan látványosan csinálja, PMC-n egyetlen egy ilyen játékossal sem csináltam, ott ember közelibb játékosok voltak, legalábbis amikor én játszottam
-
BeLucZ
addikt
válasz
milan18 #12806 üzenetére
hát én nem tom, de szerintem sokkal jobban kéne futnia proci részről, főleg ilyen procival száguldania kéne, 200 fps alá nem szabadna esnie a játéknak nagy harcban sok játékossal sem, de majd beszerválom eredetibe, steamen hogy lehet megvenni? sajnálnék érte 8k-t dobozosért eredetibe cd galaxisba, mert máshol emlitették hogy valamikor egy 1 ezresre le van akciozva steamen
-
Mukorka
addikt
válasz
milan18 #12788 üzenetére
Nem , a Source engine fogja hajtani vélhetőleg habár ez még változhat de ismerve a valve-t egy korábbi nyilatkozatuk szerint inkább fejlesztik a jól bevált motort mintsem hogy újat csináljanak. Szvsz nem is kell nekik új motor ha kicsit több textúrát raknak a mostaniba az is elegendő egy jó gépigénnyel rendelkező játékhoz. Nem beszélve arról hogy a fizika a source engine-ben a létező egyik legjobb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
milan18 #12755 üzenetére
hlyeség, mindenre lenne megoldás, vac-ot is megcsinálhatnák tökéletesre, mint ahogy pl bc2-vel nem lehet törttel neten játszani, akkor egy ilyet ne tudnának megcsinálni? szerintem meg inkább szép pénzt kap a valve x22-től, el tudom képzelni ezt is... sőt csak ezt
biscuit, meg nooblendre nem járok, jó pár hónapja voltam fent azokon, normál pub szerverekre járok, és nem azt mondtam hogy ahova én járok ott is olyanok, de ő azt kérdezte hogy "steames szervereken" , és azért itt is van elég hely ahol kidobnak 1:10 statnál is hogy csalsz -.-
-
enginev3.0
félisten
válasz
milan18 #12753 üzenetére
NANANA!!
Roliiii@ igen, előszeretettel bannolnak, ha túl jó vagy, DE ez szerver függő, vannak normális helyek, ahol az emberek, adminok is normálisak, oda kell járni, és nem olyan helyre ahol a jobbakat nem tűrik meg.
Csalókat meg inkább hagyjuk, valakire azt mondod hogy "csalsz" ő meg visszapofázik nagy szájjal, hogy "csalok, és, fáj?" vagy egyéb hatalmas nagy szöveggel az biztos hogy csal, de már a &##>&#> -öm nagyon ki van az összes cheater áááh, nem fogok káromkodni, de nagyon tudnék.
Amúgy meg az sem véletlen hogy a vac nem szűri az x22-t, szerintem soha nem is fogja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest