Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
apropó. találtam egy korábbi beszélgetést ahol C2D procik tuningolhatóságáról volt szó.
íme :
Kérdés : - annak mi értleme van ,hogy 1,7V-t kaphat, az már átütési fesz ,nem?Akkor meg kuka?!
Válasz : - en lattam 1.9 volton uzemelo kentsfield-et is..
Kérdés : - Léggel gondolom egyből (de legalábbis nagyon hamar) megpusztulna 1,9 V-on. (Nem tudom, a hővédelem esetleg még megmentheti-e ilyenkor az életét...
)
Mindazonáltal mi az általános tapasztalat? Komoly léghűtéssel, ill. vízzel mekkora az a feszültség, amit tartósan (néhány évig) elviselnek ezek a CPU-k?
Válasz : - nemhalna meg 1.9 volton.. azonnal lekapcsolna, ahogy elerne a 100 fokot..
szerintem 1.6 volton is lehet hajtani levegovel (en is ezt teszem)
a válaszokat westlake írta, akiről úgy tudom hogy látott már sok szépet és jót.úgyhogy én továbbra is úgy vagyok ezzel az átütés dologggal hogy "hiszem ha látom" (persze ne a saját gépemen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)