- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
apropó. találtam egy korábbi beszélgetést ahol C2D procik tuningolhatóságáról volt szó.
íme :
Kérdés : - annak mi értleme van ,hogy 1,7V-t kaphat, az már átütési fesz ,nem?Akkor meg kuka?!
Válasz : - en lattam 1.9 volton uzemelo kentsfield-et is..
Kérdés : - Léggel gondolom egyből (de legalábbis nagyon hamar) megpusztulna 1,9 V-on. (Nem tudom, a hővédelem esetleg még megmentheti-e ilyenkor az életét...
)
Mindazonáltal mi az általános tapasztalat? Komoly léghűtéssel, ill. vízzel mekkora az a feszültség, amit tartósan (néhány évig) elviselnek ezek a CPU-k?
Válasz : - nemhalna meg 1.9 volton.. azonnal lekapcsolna, ahogy elerne a 100 fokot..
szerintem 1.6 volton is lehet hajtani levegovel (en is ezt teszem)
a válaszokat westlake írta, akiről úgy tudom hogy látott már sok szépet és jót.úgyhogy én továbbra is úgy vagyok ezzel az átütés dologggal hogy "hiszem ha látom" (persze ne a saját gépemen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)