- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Mivel alacsony a VID-ed jobban melegedik mert"neki" 1,35v is nagy feszelés. A gyári hűtő ilyenkor..szart se ér.(már ha 1es esetekben lehet hűtőnek nevezni, vettem már olyat, azt hittem vicc az a valami..) Paszta: Én spec. nem szeretem az ezüstöset. Tudom lerágott csont, de szerintem az MX-2 nél nincs jobb. Én is szkeptikusan nézegettem régebben a teszteket, de..Valóvan hozott 5-6°.
Úgy 1400Ft körül kapsz, s elég több pasztázásra is. Lehet tévedek, de 1 paszával lekentem az Abit IP 35-E hídhűtőit (sokat hozott tuningban-566-os FSB),2x a procit, meg én hülye az akkori 86GT-t is.(lényegtelen, hogy mi van alatta, olyan kicsi a hőátadó felülete a gpu-nak.puttputt: Hali! Tudod "szeretlek", ezért szólok.Engem (se) nem zavar, ha 2percenként irsz hsz-t, de előbb utóbb jön egy modi.

(#10251) puttputt : Jaja! Te! Én hülyültem, nem rossz az a lap

Az Asus valóban jó hűtő! Nekem a rögzítése volt "laza",de megfogta a 8400-et 1,5v -os prájmoláson is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest