- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
Byga007
üzenetére
Hasonló a felfogatása AM2-AM3 -as alaplapoknál a gyári hűtéshez, a TX3-mon a talpán van kereszt és hosszirányban 2-2 bevágás amibe a lefogatót kell beleraknod, majd a rászorítót a végére. Amire figyelni kell, hogy a rászorítót pontosan a helyére rakd, és hogy nagyjából a processzor közepén legyen a hűtő talpra. A ventilátort úgy kell felrakni a felfogatókkal(kicsit nehezen megy majd fel), hogy a kábel felőli oldala legyen a borda felé. A beszerelési rajzról elég jól kivehetők ezek. Arra érdemes figyelni, hogy ha felsőtápos házad van, akkor úgy rakd fel a hűtőt, hogy a gépház hátulja felé fújja a meleg levegőt. Hővezető pasztát adnak hozzá, de szerintem érdemes hozzá venni, mert amit én kaptam, az semmit nem ért, sehogy nem tudtam rákenni...
Remélem tudtam segíteni így látatlanban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest