- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sutypapa
csendes tag
Hali!
Ha kell még a 775-ös készlet TX3-hoz, nekem van egy fölös (AMD-hez kellett a hűtő és ugye a dobozban mellékelve volt a másik is). Szal oda tudom adni, jövő hét szerdán megyek haza Kecsóra, ha addig ráér.
Ha aktuális, priviben kéne válasz és küldök elérhetőséget, a többit meg majd GSM hálón megdumáljuk!
Remélem tudtam segíteni! -
Csipisz
tag
Ezzel a nehéz felrakással szerintem nem vagy egyedül. Én is eléggé megszenvedtem vele, bár én leszedtem a ventit róla a műanyag légterelővel együtt így könnyebben hozzáfértem. Ettől függetlenül majdnem "karikába" hajlott az alaplap. Az AC Freezer 7 Pro-t sokkal könnyebb volt feltenni.
-
Kloden
senior tag
az egész műanyag izét kell leszedni, egyszerűen csak felfelé tolni a lamellákra vigyázva. Visszatevéskor figyelni kell szintén, én kicsit megreszeltem a kis műanyag pöckét hogy ne akadjon bele a lamellákba. Igazából nem sok értelmét látam annak a műanyag pöcöknek ugysem.
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest