- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sutypapa
csendes tag
Hali!
Ha kell még a 775-ös készlet TX3-hoz, nekem van egy fölös (AMD-hez kellett a hűtő és ugye a dobozban mellékelve volt a másik is). Szal oda tudom adni, jövő hét szerdán megyek haza Kecsóra, ha addig ráér.
Ha aktuális, priviben kéne válasz és küldök elérhetőséget, a többit meg majd GSM hálón megdumáljuk!
Remélem tudtam segíteni! -
Csipisz
tag
Ezzel a nehéz felrakással szerintem nem vagy egyedül. Én is eléggé megszenvedtem vele, bár én leszedtem a ventit róla a műanyag légterelővel együtt így könnyebben hozzáfértem. Ettől függetlenül majdnem "karikába" hajlott az alaplap. Az AC Freezer 7 Pro-t sokkal könnyebb volt feltenni.
-
Kloden
senior tag
az egész műanyag izét kell leszedni, egyszerűen csak felfelé tolni a lamellákra vigyázva. Visszatevéskor figyelni kell szintén, én kicsit megreszeltem a kis műanyag pöckét hogy ne akadjon bele a lamellákba. Igazából nem sok értelmét látam annak a műanyag pöcöknek ugysem.
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged