- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sutypapa
csendes tag
Hali!
Ha kell még a 775-ös készlet TX3-hoz, nekem van egy fölös (AMD-hez kellett a hűtő és ugye a dobozban mellékelve volt a másik is). Szal oda tudom adni, jövő hét szerdán megyek haza Kecsóra, ha addig ráér.
Ha aktuális, priviben kéne válasz és küldök elérhetőséget, a többit meg majd GSM hálón megdumáljuk!
Remélem tudtam segíteni! -
Csipisz
tag
Ezzel a nehéz felrakással szerintem nem vagy egyedül. Én is eléggé megszenvedtem vele, bár én leszedtem a ventit róla a műanyag légterelővel együtt így könnyebben hozzáfértem. Ettől függetlenül majdnem "karikába" hajlott az alaplap. Az AC Freezer 7 Pro-t sokkal könnyebb volt feltenni.
-
Kloden
senior tag
az egész műanyag izét kell leszedni, egyszerűen csak felfelé tolni a lamellákra vigyázva. Visszatevéskor figyelni kell szintén, én kicsit megreszeltem a kis műanyag pöckét hogy ne akadjon bele a lamellákba. Igazából nem sok értelmét látam annak a műanyag pöcöknek ugysem.
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest