Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
Hello!
Lecseréltem a TX2 ventijét Artic 9 PWM ventire. BIOS-ban PWM szabályzás van beállítva, de szerintem nem szabályozza a ventit, 0 RPM-et is ír ki rá BIOS-ban. Egyébként állandó fordulaton megy a ventillátor, mint ha SYS FAN-ra lenne dugva! Ez így van másnál is vagy valamit rosszul csináltam?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Az lehetséges, hogy a gyári TX3 hűtőpasztája rosszabb minőségű, mint egy olcsó Spire paszta?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Ha EZT a ventit rárakom a hűtőre akkor elvileg átalakítható a Hyper TX2 PWM-re?
-
-
Geza26
senior tag
Hello!
Megvettem a tx2 hűtőt! Mindenkinek könnyen lehetett átfordítani a rögzítő kart? Nem kellett nagy erő a rögzítéshez, a gyári hűtő sokkal nehezebben ment fel. (AM2)
A proci hőfok "jó", 30 °C környékén van netezgetés közben, játék alatt 40°C környékén úgy, hogy a venti szabályozva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest